Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nem . A d211-böl nincs 180-as a dunlop külön ajánlja a 190-est 5,5 felnire, a 200-ast 6-colos felnire,az egyedi profil miatt. A sárvédőtöl elfér e az a kérdés,mert kicsit púpos gumi.
szerintem a fazerre széles lesz, nagyon össze fogja húzni...
Amit be akarok spájzolni magamnak az egy Dunlop d211, 190-es. Arra kiváncsi lennék,mindenki el van tőle ájulva hogy tapad!
Elégedett vagyok eddig a metzellerrel,nem kisérletezek a nyáron.
Haver vett a busára conti raceattack-ot,újjat,kérdem kmt felírtad, kiváncsi vagyok mennyit megy el: rávágta 2000
mindenképp próbáld ki, gyorsan fog kopni az biztos, de mivel "rr" jobban tapad. max 6-8 ezret saccolok
conti a te hirdetésed alatt vagy felett volt
Bármilyen út izgalmassá tehető
Jut is marad is!
Hol van a conti annyiért?
látom jó pár darab gumád van
45 ért van párba conti raceeeeeeeee
mondjuk Mezőberényig jó unalmas az út
jah, arra emlékszem is! mezőberényi streetfighter show n voltatok
akkor nem nagyon tudok segíteni, nekem S2 HEZ van gyujtás kulcsom
A motorom 2005-ös kiadás, januárban lett az enyém, kissé ütött-kopott még szegényke, de ahogy pénzem és időm engedi csinosítgatom, szépítgetem.
Feltéve, ha a fenék tulajdonosa is úton van
Lehet én vagyok álmos, de nem értem a második mondatot
Nem szabad folyton azt nézni ahogy pucsít. Akkor út úton fogsz maradni minduntalan.
Mennyi kanos motoros!
Egyszer motoroztam egy csaj-biker mögött, majdnem balesetet szenvedtem, nehéz volt az útra koncentrálni
Babulu nem visz utast, örül hogy magát tudja vinni
Ha a kérdés az, hogy a sok ezer regisztrált felhasználóból mennyi az aktív, akkor szerintem országosan és határokon túl néhány százra tippelnék

Mindig szerveződnek gurulások, túrák s arra más is szokott jönni nem csak fórumozó! Egyébként jó kis társaság, pasiknak csajoknak egyaránt ajánlom

Szóval hajrá fiúkák: http://club.csajokamotoron.hu/
és ilyenkor Te ülsz Babulu mögé?
Változó, ahova én is megyek (ismét) az a csigatúra. Tavaly 30-an voltunk (25 motorral) vagy valami ilyesmi. Mezőberény volt az úticél. Még rá is kérdeztél.
Hol kell regisztrálni?
már megint túlzásba estél