Nem kell odalenni, de nem azért mondtam, mert viccelek! Szóval álmodd meg és ha ok megveszem és postai utánvéttel megkapod Mondjuk még nem tudom mikor, mert mintha még nem lenne hétvégén nyitva a World, hét közbe meg 6-ig, ameddig a meló is
Mindegy, látszik rajta a lényeg, te meg eldöntöd hogy jó-e vagy sem
Ha gondolod, de csak mert kva rendes vagyok, megyünk majd a Yamaha Worldbe Zack plexije miatt! Én megvehetem neked azt a kittet és gyanítom, hogy 2000-nél olcsóbban postára adom neked Délre Mint lehetőség
Ezen a 10k 6k meg az ilyeneken én is kiakadok, azt ha meg beírom, h 20e az meg azt hiszik 20ezer, azt csak 20eur. De komolyan mi az a k? szinkronizáljátok már le nekem is léccccíííííí
Most akciós az a Marushin sisak az egyik pesti boltban, 25.9000 ft-ért láttam, minden méretben. Fel is próbáltam, de az egyik eladó megsúgta, hogy sok rá a panasz, azért is ennyi már az ára, kiárusítás. Tavasszal jön az új, javított kollekció.
Vágom, hogy 888-as, de gondoltam talán ugyanolyan, mint ezen, de attól tartok nem. Köszi, de már rég aludtam, mikor postoltál.
Nem tudom volt-e kint, mert az eladó csaj mondott valamit arról, hogy ezen már ez a pántféle beépített dolog, én meg hirtelen nem emlékeztem, milyen is a Silencer Kit. Az SK 6k és 2k lenne a postája.
10k,-Ft-ért vitte el és szerintem egyáltalán nem volt madár. Én is viseltem volna, csak nem bírtam. Szemüveges vagyok és nem tudtam le és felvenni, ha a maszk is rajtam volt.
Supercorsam csak elöl volt eddig,oda nem is tennék mást,csak ilyen mintás pályagumit(most is metzeler racetec van,ez ugyanolyan jó eddig mint a pirelli)
Hátra nem teszek ilyen gumit,mert pl a dragon supercorsám 3,7 mm középpel 2300km-t ment el. Ezért tettem keményebb gumit hátra, tartottam kicsit tőle,de eddig jó! (met. z6)
Nagyon örülnék ennek az opciónak, ha valóban komolyan gondoltad.
Ha gondolod, de csak mert kva rendes vagyok, megyünk majd a Yamaha Worldbe Zack plexije miatt! Én megvehetem neked azt a kittet és gyanítom, hogy 2000-nél olcsóbban postára adom neked Délre Mint lehetőség
Nem nehéz ez. Mondom, a magyar egy ÉLŐ nyelv, mellesleg a második legnehezebben (tanulható) a kínai/mandarin után.
Mire a teve : FASSZAL A POFÁMON NEM UGATNÉK!
Megjött a cuccom, már fel is raktam őket. Köszi még egyszer!
Ilyen öreg lennék már? Nem megy a szleng.
Nem tudom volt-e kint, mert az eladó csaj mondott valamit arról, hogy ezen már ez a pántféle beépített dolog, én meg hirtelen nem emlékeztem, milyen is a Silencer Kit. Az SK 6k és 2k lenne a postája.
Hátra nem teszek ilyen gumit,mert pl a dragon supercorsám 3,7 mm középpel 2300km-t ment el. Ezért tettem keményebb gumit hátra, tartottam kicsit tőle,de eddig jó! (met. z6)
Az ő térdvédője crossos és nem nagy, hanem hatalmas! Ellenben az tuti ér is valamit egy esésnél Amúgy acerbis...
2000-ért adják postára? Maga a cucc is majdnem annyi De nem tudtál kint venni? Nem volt nekik?