Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajna csak költésnél számolják így
Mi azt hisszük, hogy az, ami 14.000 fordulaton pörgő motort olajoz, az nem ugyanolyan jó 10.000 km után mint 6000 km után.
Sajnos neked is el kell fogadnod, hogy a magyar termelők nem tudnak minőségi (ÁLLANDÓ MINŐSÉGI) élelmiszert gyártani. Nem azért veszem az ALDI-ba mert olcsó (ismétlem), nincs máshol ilyen minőségű tejtermék/gabona itthon. Egyébként van amit magyar termelőktől vesznek
Jahh, én is multinál dolgozom (telekommunikáció) így jó esetbe - áttételesen - Te fizetsz engem.
:DDD
Ti olyan hülyén gondolkodtok, hogy nemigaz :DDD
Ezzel az olaj témával kapcsoaltban itt 1-2 fejben nagyon nagy problémák vannak.
Ti komolyan azt hiszitek, hogy egy olaj viszkozitása olyan, hogy ma még jó de holnap már nem ?
Jaaa hol váltják ilyen jól az eurót? oda viszem akkor beváltatni asszem a fizum!
Az, hogy számla vagy mi nélkül vesznek gumit ... az nem aggaszt annyira, mint 5Ft- is otthagyni egy multinál! De remélem eljut 1x otthon is az emberek tudatáig, az ami itt már tizenéve eljutott, és megyénként max 2 multi lehetne, ... nem minden faluba tescot meg multit építeni ... amúgy az h mit árul a multi meg a kereskedő? Ha a multi is a magyar terméket árulná, amit a magyar termelőtöl vesz nem aggasztana! De nem! Otthon öljuk meg a termelőket! 5 éve a cukorrépa termelőket kellett taktikussan kicsinálni... most a cukorgyárakat, én meg nem merek egy kiló cukrot venni ittkint magamnak a teámba, mert azt mondja rám az osztrák "NÉZD A BÜDÖS OMBRE JÖTT CUKORÉRT" ... faxom ... mi magyarok azt hiszem mindíg bizonyítunk valamit! :)
Ja igen, mi itthon vagyunk, nem osztrákiába. Kimennék érte, de a benzin drága :D
beszállítókon keresztül tudod mennyi az a 20 euró? 6200 HUF.
S igen, onnan ha olyan guma lenne jóárasítva, mint amiket egyéb forrásból szerez be az emberek nagytöbbsége, SZÁMLA ÉS MINDEN EGYÉB NÉLKÜL.
az a helyzet barátom, hogy a napi táplálékom 70%-át aldiból veszem. Nem azért mert az a legolcsóbb, hanem azért mert OTT és CSAK ott lehet kapni olyat, amiket én fogyasztok. A minősége állandó, az ára is nagyjából állandó. Néha akciózzák - természetesen - és a legfontosabb számomra, hogy egészséges.
Ha motorgumi, meg alkatrészek is lennének a LIDLI meg a fenetudja milyen élelmiszerboltokban azt is ott vennétek?
20 eur- ért a louis-ba akciós töltő van, ami azt hiszem egyben akuőr is! Nem értem mi a pics@ért azt a tetves LIDLI-ALDI-TESCO meg ezeket a ratyi tróger multikat részesítitek előnybe! Elvből nemigen megyek be, csak ha naon muszály pl. rötyi! Alig várom megdögöljenek már, vagy kitiltsák a picsába az országból ezeket a szarokat! Érdekes itt TESCO sincs, és nem is akarják, h legyen!
Ha vársz mondjuk még egy 5000-et ki se kell venni. Kiesik egyben mint brikett, persze nem fekete, csak max. mint a barnaszén.
Már körvonalazódik, kitől ne vegyek motort semmi színre sem.
Én is 5500-ért vettem a LIDL-be.
:DDD
ezt meg se hallottam
Újra itt az Aldis töltő.
Sajnos aki a multkor nem vett 4000,- ért az most 5500,- ért kapja. Tudnak árazni a ... (Lesz a Lidl-ben is. ki tudja mennyiért)
Különben 1es fokozatba váltásnál azért csattan akkorát a váltó mert hiába huzzuk be a kuplungot a lamellák tapadnak az olajtol.
kb az alapjárati fordulatszámmal forgatják az első sebv tengelyt, mig a hátsó áll.
Na ezért van ez a durva hang.
Köszi Karu. Az előző motoromnál éreztem ezt, s nem volt ilyen gondom, de a fazer-en még van mit gyakorolni.
Köszönöm!
Itt lehet jelentkezni az évadnyitóra.
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3997&
session_id=
Az évadnyitó túra hol szerveződik?
Igen erről.
Persze ezt gyakorolni kell.
Azt a pontot keresed, amikor visszaváltásnál behúzott kuplungal azt a fordulatszámot akarod meghúzi ami várhatóan az egyel kisebb fokozat fordulatszáma ?
Nah ha akkor rá engeded a kuplungot nem is érzed a váltást.
erről beszéltek ?
Szia Karu!
Felhívlak majd.