Sajnos neked is el kell fogadnod, hogy a magyar termelők nem tudnak minőségi (ÁLLANDÓ MINŐSÉGI) élelmiszert gyártani. Nem azért veszem az ALDI-ba mert olcsó (ismétlem), nincs máshol ilyen minőségű tejtermék/gabona itthon. Egyébként van amit magyar termelőktől vesznek
Jahh, én is multinál dolgozom (telekommunikáció) így jó esetbe - áttételesen - Te fizetsz engem.
:DDD
Ti olyan hülyén gondolkodtok, hogy nemigaz :DDD
Ezzel az olaj témával kapcsoaltban itt 1-2 fejben nagyon nagy problémák vannak.
Ti komolyan azt hiszitek, hogy egy olaj viszkozitása olyan, hogy ma még jó de holnap már nem ?
Az, hogy számla vagy mi nélkül vesznek gumit ... az nem aggaszt annyira, mint 5Ft- is otthagyni egy multinál! De remélem eljut 1x otthon is az emberek tudatáig, az ami itt már tizenéve eljutott, és megyénként max 2 multi lehetne, ... nem minden faluba tescot meg multit építeni ... amúgy az h mit árul a multi meg a kereskedő? Ha a multi is a magyar terméket árulná, amit a magyar termelőtöl vesz nem aggasztana! De nem! Otthon öljuk meg a termelőket! 5 éve a cukorrépa termelőket kellett taktikussan kicsinálni... most a cukorgyárakat, én meg nem merek egy kiló cukrot venni ittkint magamnak a teámba, mert azt mondja rám az osztrák "NÉZD A BÜDÖS OMBRE JÖTT CUKORÉRT" ... faxom ... mi magyarok azt hiszem mindíg bizonyítunk valamit! :)
Ja igen, mi itthon vagyunk, nem osztrákiába. Kimennék érte, de a benzin drága :D
beszállítókon keresztül tudod mennyi az a 20 euró? 6200 HUF.
S igen, onnan ha olyan guma lenne jóárasítva, mint amiket egyéb forrásból szerez be az emberek nagytöbbsége, SZÁMLA ÉS MINDEN EGYÉB NÉLKÜL.
az a helyzet barátom, hogy a napi táplálékom 70%-át aldiból veszem. Nem azért mert az a legolcsóbb, hanem azért mert OTT és CSAK ott lehet kapni olyat, amiket én fogyasztok. A minősége állandó, az ára is nagyjából állandó. Néha akciózzák - természetesen - és a legfontosabb számomra, hogy egészséges.
20 eur- ért a louis-ba akciós töltő van, ami azt hiszem egyben akuőr is! Nem értem mi a pics@ért azt a tetves LIDLI-ALDI-TESCO meg ezeket a ratyi tróger multikat részesítitek előnybe! Elvből nemigen megyek be, csak ha naon muszály pl. rötyi! Alig várom megdögöljenek már, vagy kitiltsák a picsába az országból ezeket a szarokat! Érdekes itt TESCO sincs, és nem is akarják, h legyen!
Újra itt az Aldis töltő.
Sajnos aki a multkor nem vett 4000,- ért az most 5500,- ért kapja. Tudnak árazni a ... (Lesz a Lidl-ben is. ki tudja mennyiért)
Különben 1es fokozatba váltásnál azért csattan akkorát a váltó mert hiába huzzuk be a kuplungot a lamellák tapadnak az olajtol.
kb az alapjárati fordulatszámmal forgatják az első sebv tengelyt, mig a hátsó áll.
Na ezért van ez a durva hang.
Azt a pontot keresed, amikor visszaváltásnál behúzott kuplungal azt a fordulatszámot akarod meghúzi ami várhatóan az egyel kisebb fokozat fordulatszáma ?
Nah ha akkor rá engeded a kuplungot nem is érzed a váltást.
erről beszéltek ?
Jahh, én is multinál dolgozom (telekommunikáció) így jó esetbe - áttételesen - Te fizetsz engem.
Ti olyan hülyén gondolkodtok, hogy nemigaz :DDD
Ezzel az olaj témával kapcsoaltban itt 1-2 fejben nagyon nagy problémák vannak.
Ti komolyan azt hiszitek, hogy egy olaj viszkozitása olyan, hogy ma még jó de holnap már nem ?
beszállítókon keresztül tudod mennyi az a 20 euró? 6200 HUF.
S igen, onnan ha olyan guma lenne jóárasítva, mint amiket egyéb forrásból szerez be az emberek nagytöbbsége, SZÁMLA ÉS MINDEN EGYÉB NÉLKÜL.
Sajnos aki a multkor nem vett 4000,- ért az most 5500,- ért kapja. Tudnak árazni a ... (Lesz a Lidl-ben is. ki tudja mennyiért)
kb az alapjárati fordulatszámmal forgatják az első sebv tengelyt, mig a hátsó áll.
Na ezért van ez a durva hang.
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3997&
session_id=
Persze ezt gyakorolni kell.
Nah ha akkor rá engeded a kuplungot nem is érzed a váltást.
erről beszéltek ?
Felhívlak majd.