több féle ember van, van akiket érdekelnek a műszaki dolgok, és van affinitásuk egy kis otthoni szereléshez,,,
van akiket más köt le, más érdekli őket, nekik ajánlott a szerviz
nah ide tartozhat Peti a szólásai alapján
amivel igazán nincs is gond,,,, csak már tépem a hajam
Ühüm igen.
Petike hát...voltak csak elbújtak. Ám na...volt egy-két cicc,de gondolom holnap már több lesz.
Minden gyártó volt,kivéve a Yamahát...muhhaha
Holnap lesznek (telefonos) képek.
Engem két dolog vezérel:
- always to be on the safer side
- megtudjam a rendszámod, hogy véletlenül se vegyem meg a Te akármelyik ex-motorodat.
a többihez valóban nincs közöm ;)
Ma megvolt a pozsonyi motor és jacht kiállítás.Nyitáskor mentem (9-kor) és 3órát mászkáltam,de elég sok dolgot nem láttam
Ja...annyi ember volt,hogy már néha kellemetlen volt.
A Louis is multi és még drágább is, mint az Aldi.
Ha van alterternatíva, ahol a magyar termék (esetleg kereskedő) mondjuk 10%-al többe kerül, én azt választom, csak hogy támogassam. Amíg ilyen nincs és a 10 inkább 100-200%, ott marad az ár/érték arány alapú választás.
nem értek veled egyet...
Azt javaslom az olaj témával kapcsolatban nézz csak utánna a dolgoknak. mint mondtam már az olaj viszkozitása nem egyik km-ről a másikra megy el... Nem hiszem hogy aggódnom kellene ojan olaj miatt ami még csak meg sem barnúlt igazán.
Ahoz meg egyáltalán nincs rálátásod hogyan kurogatom én a motoromat és ha úgy döntök, hogy eladom milyen műszaki állapotú motort fogok én kiadni a kezemből..
Hát épp ez az! Nem nálad fog tönkre menni, hanem majd a tőled 3-ra lévő jövőbeni tulajdonosánál, aki aztán majd szapulja a márkát, hogy milyen szar, s nem fogja legközelebb megvenni a mad maxes v-max-ját.
Hát kurvára nem hiszem, hogy kárt tennék a motoromban, ha nem 6ezernél dobom le azt az olajat amit közel 6ezer km alatt kizárólag túrákon használtam és max 7-8ezres fordulatig...
Tévedésben éltek ezzel a motorolaj csere story-val..
De tökmind1 úgyis az én motorom fog tönkremenni.
Mondjuk azt se felejtsük el, nem mindegy, hogy azt a 6000 km-t 4000-s vagy 8000-es átlagfordulaton teszed-e meg. Mert akkor rögtön "12000 az a 6000"...
FZ6N-re gyári füst színű plexi újszerű állapotban eladó. Irányár 25000 Huf
Motoros Üdvözlet,
Lehoczki G
30 610 06 44
drlehoczki@gmail.com
amúgy: mijen--milyen; barnúlt--barnult; ahoz--ahhoz; ojan--olyan; egyel--eggyel; külömbség--különbség
pár példa:
4 literes
5100 10W40-9780ft
300V 4T 10W40-19575ft
Road Plus lánc spré-3570ft 400ml
RBF 660 fékolaj 500ml-4845ft
vagy ha más érdekel írj
van akiket más köt le, más érdekli őket, nekik ajánlott a szerviz
nah ide tartozhat Peti a szólásai alapján
amivel igazán nincs is gond,,,, csak már tépem a hajam
Petike hát...voltak csak elbújtak. Ám na...volt egy-két cicc,de gondolom holnap már több lesz.
Minden gyártó volt,kivéve a Yamahát...muhhaha
Holnap lesznek (telefonos) képek.
- always to be on the safer side
- megtudjam a rendszámod, hogy véletlenül se vegyem meg a Te akármelyik ex-motorodat.
a többihez valóban nincs közöm ;)
Ja...annyi ember volt,hogy már néha kellemetlen volt.
Viszont,überkirályyyyy
Ha van alterternatíva, ahol a magyar termék (esetleg kereskedő) mondjuk 10%-al többe kerül, én azt választom, csak hogy támogassam. Amíg ilyen nincs és a 10 inkább 100-200%, ott marad az ár/érték arány alapú választás.
Azt javaslom az olaj témával kapcsolatban nézz csak utánna a dolgoknak. mint mondtam már az olaj viszkozitása nem egyik km-ről a másikra megy el... Nem hiszem hogy aggódnom kellene ojan olaj miatt ami még csak meg sem barnúlt igazán.
Ahoz meg egyáltalán nincs rálátásod hogyan kurogatom én a motoromat és ha úgy döntök, hogy eladom milyen műszaki állapotú motort fogok én kiadni a kezemből..
Tévedésben éltek ezzel a motorolaj csere story-val..
De tökmind1 úgyis az én motorom fog tönkremenni.