Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább meg se kérdezem, ki milyen olajat tölt a fazer-ébe
Igaz muszáj menni hozzájuk, mivel csak múlthéten került hozzám a gép.
Olaj,olajszűrő csere, meghát azért nézzék, hallgassák meg ők is nincs-e valami egyéb gondja amit nem veszek észre.
Az XT -hez vicces lenne hasonlítani
Üdv!
Nekem meg annyi a bajom hogy a 6. jön nehezem
Ejj , de meg lesznek áldva palotán a srácok a váltó
problémás fazerekkel
Az'é látom vannak itt barátaid Gabró... . .
Gabró, Péter,
Igen én már találkoztam ilyen problémával, bár nekem a busámon volt nagyjából ez a jelenség de ott látható nyomai voltak a gumifüstölésnek. Tehát erősen nem rendeltetésszerű használatból eredhet ez a hiba.
Gabró ez semennyit sem bír ki! Ez komoly, mert ha jobban elmozdul összekeverheti a többi kerék fogait és hatványozott okoz!
Tudom hogy könnyű nekem ezt mondani, de azonnal szervíz lehetőleg márka és kérj egy hibafeltárást és egy ajánlatot a javításra. Szerintem itt a topicban a srácok tudnak neked olyan agilis hozzáértő szerelőt ajánlani külsőst vagy márkaszervizest.

Ne közlekedj vele ha lehet inkább szállíttasd el szerintem. Szinte bizos hogy váltó szét össze az legalább 25-50 forint plussz anyag... az meg a kár nagyságától függ.
Nekem speciel 165 volt a szuszka anyag, munkadíj és a fél váltót cserélni kellett. De az egy suzuki nem yamaha..
30 km alatt pont szétmehet a többi cucc is a váltóban.
Én nem kockáztatnék, utánfutóra fel azt go.
Persze,hogy mehetsz vele 30 km-t,de arra vigyázz: 180-200 kmh körül azért menned kell,mert úgy stabilabb a fogaskerék a helyén!
Váltóhibás motort ha egy mód van rá egyfolytában használni kell külömben ,hogy vennél másikat
Éertem,ez nem sokkal egy magas fordulatszámű üres bökés( majd nagy durranás után 6os ) váltás után jelentkezett..akkor összefügg..
de ennyit nem brt ki? kb.mennyi idejű javítás( csak hogy ne húzzanak le nagyon, és mekkora anyg díj kb?mehetek igy vele kb.30km et a szervíz ig vagy sem?
látom te már találkoztál ilyen problémával
egyenesen arányos egy váltó csere? vagy ?
GAbró,
A váltódban el van szabadulva egy fogaskerék! Nem tud teljesen keresztbe szaladni de a helyéről el tud mozdulni így hozzáér egy másik fogaskerékhez. Ezért dobálja ki a sebességet mivel nem tudja a váltótengelyen pozícióban tartani a fogaskereket. Ez nem tipikus probléma valami rosszat tettek a motorral. Gondold át!
Sajnos így karaktereken keresztül is tendálható a helyzet... blokk szét, váltó szét, javítás csere majd össze a cucc. Sajna a munkadíj sokszor sokkal borsosabb mint maga az alkatrész!
ez hasonló dolog mint a Pandrisnak, ilyen jellegű dolgokat nem könnyű neten keresztül "javítani" vagy akár tanácsot adni,
előfordulhat,hogy nem ennyi km van benne, és ki tudja hogy hajtották előtte,
váltó gondokról még nem hallottam fazereknél ,lehet az fzs, fz6, fz1,,,
azt javaslom gurulj el egy szakihoz, hogy meghallgassa vagy kipróbálja,
az is lehet ,hogy szét kell szedni és meg kell nézni a váltó állapotát...
Szerintem az lesz,amit a telefonban mondtam,,,,sajnos,,,,de ne legyen igazam
nem első tulaj vagyok..csak kuplung bowden lett cserélve hosszabbítás miatt, mert más kormányt kapott és a lábtartó konzolok fújva lettek..
szia

első tulaj vagy csak az 5.et dobálja ki
ennyi km ernél mit kellett szerelni a kuplungnál
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan (talán váltó) hibával aminek a következők a tünetei:
A motor üresben a függőlegesből balra kidöntve kerreg( a váltóból jön a hang)
menet közben néha bkerregő hangg,pontatlannak tűnik aváltó és kihullik sebességből( egyenlőre csak 5.ben tapasztaltam)..
pár km et mentem így vele így nem tudok pontos diagnózist adni.. és tanácstalan vagyok..
a gépbe 8000Km van és nem garis..
előtte volt olyan szerelés amikor váltó rudazat levétel és kuplung(karon)
állítás is volt(ez közvetlen a probléma előtt)
Én is köszönöm a tippet. Pont ilyet kerestem, feliratosat és fényvisszaverőset (és még íves is). Ráadásul most nagyon jó árban van ;).
felnicsík
Egyetértek!
És így át sem verhetnek.
Szeva!

fényvisszaverős igen. Georgedesign-os, 5500 a két kerékre kb.
Nem én tettem fel, de elmondható, hogy
- zsírtalanítsd a felületet mindenképp
- könnyebb felrakni mint akármi mást, mert alapból megvan hajlítva, így tökéletesen illeszkedik.
Helló grZack!
Kérdésem lenne, a felnicsík a motorodon a sima, vagy a fényvisszaverős Te raktad fel? Nehéz szépen felragasztani Asszem rendelek belőle, mert nagyon mutatós, szép
hali ! azt hiszem rájöttem én valamit félreértettem ,mert végig a bal fényszóróban gondolkodtam ,pedig a jobbat kellene átalakítani
H7 -re ,hogy tompítottnál is világítson, így már más a felállás .
elnézést ,hogy értetlenkedtem- valamit félreolvastam -
Maximálisan igazad van. Én nem azt mondtam, hogy el kell hanyagolni azért:)
Én is próbálkoztam már korábban reménytelen
16425ft a 4l
de csörögj rám