Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ha 18cm-ről lenne szó az élen motoroznák
maga lenne az ördögfióka
jó pár regisztrált van... hányan szoktak össze jönni egy ilyen gurulásra
akkor ez amolyan 18éven fölülieknek való motoros túra, szóval Mákos te otthon maradsz
Gumit vigyél,nem hogy bajba kerülsz.
húú bammeg bele se gondolok
Igazából nem, de már majdnem mindenki mindenkivel, illetve amikor szervezik az evős-ivós-alvós bulit, többnyire alakulnak alkalmi párok. szóval lényegében igen.
fogadjuk varadero
akkor ez amolyan párkereső is egyben
lesz majd két hengeres túramotorom idő kérdése..
Ha nagyon érdeklődtök a csajok iránt, akkor megsúgom, hogy csamos (csajok a motoron) gurulás lesz, ahova ha regisztráltok meg tudjátok nézni (többé kevésbé) a jelentkezőket és ti is jelentkezhettek
Miért nem gs500-at vettél, abba csak két gyertya kell
ti úgy csínáljátok, én így csínálom. nektek úgy felel meg, nekem így felel meg. :)
Gumit is csak, de csak akkor, ha már szikrázik a felni
fékbetétet is úgy cserélsz , hogy egy oldalon csak egyet nem
bekenyték ragasztóval ne folyjon ki az olaj. :) teljesen normális..
gondoljatok csak bele vannak helyek ahol ilyen meg még durvább megoldásokkal egy életet motoroznak le..
bírom a humorod
szerintem csak besörözött a gyerek
ezt nem értem, fz6 4 hengeres azaz 4 gyertya, és csak 2 cserél ki hova csináltatod yamaha szervíz
olajat leszűrni min rostán
Orvosi eset vagy
Peti, gyári dobot szerezhetnél nekem, igazán... akkor talán a sörről is elbeszélgethetnénk
jelenleg is teljesen normális a motorom. nem befolyásolja a működését, hogy be van ragasztva.
a régi megy vissza, csak leszűrik. jó az még.
meg gyertyacsere is lesz.. abbból csak 2-t vettem majd jövőre kicserélem másik kettőt is.
25 ből kicsit alkudsz, és megvan,,, ilyen árban vannak sajnos,,,
mikori gyártású a mocid
Szia.
Köszi a választ, szétnéztem, tényleg nem nagy a választék.
Egyébként találtam gyárit a képesmotoron, 25e Ft-ért, szerintem az nem rossz ár vagy tévedek?
Még valami: Egy, azaz 1 db kulcs van sajna a motoromhoz!
Szerintetek tudok valahol csináltatni hozzá valamilyen úton módon?
nincs sör nem is megyek