Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi ma megyünk du. észak felé vagy dél felé.. valaki esetleg?
Emelnek 2 centit vagy ültetnek 2-t. biker-world-ben is lehet ilyet kapni (emelés).
Hmmmm... Ez mintha nem is lenne annyira drága.
Ez is egy lehetőség.
Ez a MOTOBATT nem tudom mi. Jó áras még a Banner ha valahol látsz, csak nem szereti a töltéshiányt. A Yuasa meg túl árazott/irreális a maga 39 eFt-jával
ébresztőőőőőőőőőőőőőőőőőő
mi nem kutyacsontnak hívjuk általában csökkentik a magasságot vele,
Mi a fene az a kiegészítő elem, hogy " HECK HÖHERLEgUNG" ezzz az ülésemet emeli meg a hátsó rugóval együtt? vagy, hogy? e-bayn látok képeket, erről a konzolról de nem értem! Valakííí segítsen már! Köszi!
Bocsi, de tudnátok nekem ajánlani Bp-en, hol tudnék olcson venni a kis fazerembe egy akkut? Tényleg olcson, drágát már találtam
Pedig azt csak télen MIAMI-ban vannak a jányok!
akkor nem prostikat futtatsz, mert mint ha az jobban menne nyáron
Ja ja a benzin nagy úr! Én is nyítottam egy boritékot a moci mellett,rakosgattam bele a télen nyári tartalékot! (Amivel én foglalkozok az kicsit jobban megy télen.)
én a holnapban bízok de nem tervezek sok mindent, tankolni kéne
Ja ja, 100-150 km,kellemes 17 fokban! Rövid karika 8-10 fővel!Te?
volt motorozás hétvégén
Á nem jó rozsdásodik a bicó lánc!
szerintem tartsd meg a bicóra
Jó a MOL-os,főleg ha a Superbike előfizetéshez adják tisztítóval!

Nekem van Lidis is,még nem mertem ráfújni,bár a bringán tökéletes!
nekem a mol azért is tetszik nagyon, mert amikor letisztítod a láncot, és befújod vele , teljesen színtelen, nem olyan csúnya fehér
emellett meg tökéletesen teszi a dolgát!
Pld. tőlem, a kis MD80-as kamerát 5000 ft-ért.
MOL-ost akarok venni én is, eddig mindenki meg van vele elégedve.
persze, én is csináltam ilyet minden pénz jól jön,,,
Ha tudsz valami,amiért nem kell messzire menned és nem szakadsz meg amig elsétálsz vele a 300 m-re lévő postáig,akkor érdemes vele molyolni egy kis apróért!
ha nem is te, de valaki megkapta kb annyiért
Jó is lenne! Szerintem németben kapnád meg,az úri DOT-figyelőktöl annyiért maximum!
szerintem egy tizest nyersz rajta legalább is ha jo helyről veszed