Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

cöcöcö
1. nem leszek itthon, ha meghallom h. jössz
2. nincs ingyensör
Legyen normális motorod, ne kókány... az első variáció tényleg cigánykodás lenne.
milyen olajat raknak bele
gondoltam azt is, hogy behegesztetem ideiglenesen a lukat.. aztán ha el akarom adni akkor lecseréltetem róla, de faszom... nem cigánykodok ha lebontják akkor ezt már ne rakják vissza.
jövőhéten viszem olajcserére...
ha ledobják róla az olajat akkor lecserélik a deknit is újra.
dekni+tömítés+csavarok egy huszasba van.
nah ha majd megyek haza ,vagy kakucsra beugrok hozzád
ezt veheted fenyegetésnek is
őő... amúgy most jut eszembe, h. jövő hétvégén Debrecenben leszek, azt követő kedden hozom a Vasat Dabasra... Mindenesetre fényképezőgépet vigyetek Magatokkal! A fényképeket majd egy később általam megadott e-mail címre kérem elküldeni, hogy tudjak válogatni
jut eszembe, neked van barátnőd nem
ki vagy te?! nem is ismerünk
HÉHÉ ÉNIS ÉNIS, csajos buliból ki ne hagyjatok!
Pozsonyban vagyok,nem jött ki a lépés.
sok sok nőőőőőőőő te tudsz élni,,,
Okey, ne csak mindig Karunál fussunk össze. Jövő hétvégén lesz gurulás sok-sok nővel. Esetleg ha majd van kedved.
Ápr. 16-ra megcsináltatod a blokkot?
Mákos! voltán a tunying shown
20 éves koromban még nekem se nőtt be a fejem lágya,,, de tán még most se,,,,
a többesszámot felejtsd el, én a magam nevében beszéltem!
Ha úgy lenne, ahogy te mondod, valószínűleg egy motoros sem lenne az egész országban, így nem is lenne baleset.
Arra gondolt szerintem, hogy... mindegy, nem fogadjátok el úgysem.
mindenesetre ennyi a véleményem, ebből nem vitát akarok kifakasztani.
ennyi erővel legyen egész évben -10 fok, meg hó és akkor nem lesz motoros baleset, ez hülyeség...
ha-ha-ha apám nem lenne, nem lennék, ha-ha-ha-ha...
amikor te ritkán mész 180al , akkor ugyan úgy megadod az esélyt magadnak, hogy meghalj,,,, azaz ha a 4 halálos balesetből mind a 4 a motoros hibája, akkor te is ugyan ott lehetnél,,,
amúgy meg nem hinném mind a 4 balesetnek motoros volt az okozója...
amikor Pesten autót vezetve olyan sofőröket látok, hogy az állam leszakad, mert ő olyan ügyes ,hogy a piros lámpánál 2-3 záróvonal megszegésével kikerüli a piros lámpát és tovább tud menni míg én állok a piros lámpánál,,, de még lehetne sorolni... ez csak amit ma láttam
én se úgy vezetek,hogy betartok minden szabályt, én is szoktam gyorsan menni,
nem is szoktam ilyen stílusban lehurrogni a motorosokat, ill cinikus módon megjegyzéseket tenni, hogy rossz idő miatt x motoros nem hal meg( amikor te is motorosnak tartod magad!)
De lehet bennem van a hiba, 2éve elég sok halálos balesetet láttam(5db), volt közte motoros is, szemem előtt halt meg, azóta kicsit máshogy gondolkozok....
Én értem mire gondolt. Mikor elkezdődött a szezon, rögtön 19 baleset volt, ebből néhány halálos. Ha akkor esős idő lett volna, valószínűleg nincs egy motoros baleset sem. Lehet máskor halnak meg, lehet csak évek múlva vagy öregségben, lehet akkor több autós baleset lesz...
hát szomorú de ez van... magáért beszélnek a dolgok
A 4 napos hétvégén 3-4 halálos, és vagy 50 nem halálos kimenetelű motoros baleset történt.
Az meg, hogy laza a kormánycsapágyam az nálam már-már megszokott dolog, a tavalyi szezonomat kotyogó csapágyal motoroztam le..
Egyébként meg ha 1-2x kiforgatom a motorom 2kilóig az még nem jelenti azt, hogy húzom neki állandóan mint a barom.. (tudnod kell hiszen 1x motoroztunk 1ütt)
én túramotoros vagyok.
ha jövőhéten jó idő lesz ill, bp is leszek akkor lehet szó róla
ezt a jellegű felfogást, ill a hasonlójellegű beszólásaidat nem igazán értem Peti, kicsit nekem cinikusnak tűnik,,,
ezzel szemben múltkor te írtad ,hogy laza a kormánycsapágyad és 180-200al közlekedsz