Hi All!
Olyan kérdésem lenne, hogy egy hátsó doboz, ha nekidől az utas (kb. 60 kg.) akkor mennyire bírja el? Vagy az csak úgy van kitalálva, hogy megtámassza hátát az illetőnek, de azért a nagyobb súlyát kapaszkodva kéne tartani... Nem tudom... Mert kipróbálnám, de csúnya lenne, ha nem jönne össze, akkor meg perec lenne asszonynak azt meg nem szeretném... :
Köszönöm a hozzászólásokat, én is így logikáztam, hogy talán idén megúszom. Mindenesetre ha küldenek levelet, akkor tárgytalan, ha nem küldenek, akkor jól jártam.
Mivel az idén vetted, így megúsztad a 2011-es évet nagy valószínűséggel.
Amúgy semmilyen bejelentési kötelezettséged sincs az önkormányzat felé ezzel kapcsolatban, mert az okmányirodának hivatalból meg kell küldenie. Amennyiben valamilyen okból nem küldik át, az nem a te sarad mivel náluk történt mulasztás, így nem kell visszamenőleg fizetned. -tapasztalatból mondom!
Akinek január 1-én nevén van a motor az fizeti az évest! Tudni tudnak róla,mivel az okmányírodák általában az önkormányzatoknál üzemelnek! Szerintem az ideit megúszod!
Olyan nincs hogy valamire nem vetnek ki adót! Ez Magyarország. Valószínűleg az önkormányzat van késésben. Nekem kb április környékén fogják kiküldeni. Legalábbis tavalyi tapasztalatok alapján.
Bejelenteni nem kell szerintem mert a Bm adatszolgáltatással él a helyileg illetékes önkormányzat felé..Azt viszont,hogy ilyen esetben vetnek e ki adót nem tudom.Bár ahogy ismerem a magyar viszonyokat..szerintem igen
Szombaton voltunk egy 480km-es túrán,révfülöp-gyor-komárom-esztergom-visegrád-dobogókő -fehérvár.A seggem úgy szét ültem azt se tudtam hogy üljek már a motoron. De nagyon jó volt!
Lenne egy hivatali jellegű kérdésem. Januárban vettem külföldi személytől a motoromat. Február 11-én helyeztem forgalomba itthon. Ezidáig nem kaptam levelet a teljesítményadóról. Ha továbbra sem kapok be kell jelentenem a motort önkormányzatnál vagy valahol? Egyáltalán kell-e kapnom, vagy majd csak 2012-re?
Milyen 2 munkaszüneti napról beszéltek tííííííííí? HOL VAN AZ ÉS KINEK? A másik meg .. . beszarok, hogy a szezon végét alig látom még, akkora hó van itt ti meg már otthon száguldoztok ... elbaszott egy dolog ezz ... De holnap megyek a louis-ba és BEVÁSÁRLOK bosszúból van egy 300eurós ajándékutalványom is, amit karácsonyra kaptam az itteni egyik osztrák vendégtől jattban
aha...
oké, értem hogy nem adnak elsőbséget autósok de aki 200-al jön annak nem is lehet... és valjuk be őszintén ma ki tartotta be a legnagyobb megengedett sebességet lakott területen kívűl, és bellűl egyaránt.
? ? ? ? ? ?
Olyan kérdésem lenne, hogy egy hátsó doboz, ha nekidől az utas (kb. 60 kg.) akkor mennyire bírja el? Vagy az csak úgy van kitalálva, hogy megtámassza hátát az illetőnek, de azért a nagyobb súlyát kapaszkodva kéne tartani... Nem tudom... Mert kipróbálnám, de csúnya lenne, ha nem jönne össze, akkor meg perec lenne asszonynak azt meg nem szeretném... :