Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép fazer !
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fazer_fz_6-4553926
Nem érteni nem értem, hanem magyarul ez úgy helyes, hogy minőségibb! Csak, mert ti állandóan beleköttök itt mindenbe...
Mondjuk Krisztián egyszer mesélhetne az élményeiről, hogy lent Marokkoban milyenek voltak a benzinkutak :)
84.000 Ft
De eladó ha tetszik, adok hozzá katalizátor mentesítőt is, ami egy 30.000-asba kerül.
Egyszer volt olyan, hogy Montenegróba valahol a világ végén valami kis szar 1kútfejes kútnál tankoltam... pff.. ne tudjátok meg... kanyar elött fékeztem visszaejtettem a fordulatszámot és fulladozott.. elég szart volt.. amint tehettem egyből rátankoltam, hogy javúljon az arány.
De a varaderok nem érezték meg.. fazer biztos érzékenyebb ilyenre.
-n+g
én leszarom hol tankolok...
Az embernek van pénzel elindúl a motorjával és kiköt a balkánon, vagy esetlen az alpokba találja magát... ki a faszt érdekel, hogy hol tankolok ? örülök, hogy van benzinkút......:DDD
Kösz!
Mennyibe fájt a Martin puffancs?
Érdekes amit mondasz, mert én meg AGIP-nál tankolok mindig. Autó is kevesebbet fogyaszt, mintha MOL-t tennék bele, a motorról meg nem is beszélve.
De pl a BMW-t csak OMV-nél tankoltam, időnként a drágábbik dízellel.
Én azt tudom, hogy a MOL-nál tankolok mindig. Utána jöhet a Shell aztán OMV. AGIP csak, ha szakad az ég. Agip és MOL között tényleges különbség van. Tapasztaltam ezt akár robogónál, akár nagy motornál.
Jóváhagyva!
Majd...az is lesz.
Nem sok különbség van,hidd el..Tekintve hogy két forgalmazón kívűl mindenkinek a MOL szállít..eltérés csak adalélkokba van..az meg kamiononkénti 40.000literekben pár liter teljesen elenyésző..a többi városi legenda..meg márkafüggőség..
szerinted mindegyik kúton egy az egyben ugyan azt kapod vagy melyik része nem tiszta
Minőségebbi? Az milyen?
túl nagy választék nincs, és azok is elég hasonlóak egymáshoz,
van a gyári ami borsos árú, van givi, meg a motorline.hu is találsz pár félét,,,,
amúgy meg ha felmész bármelyik használt motor árusító oldalra az eladó motorokon fogsz találni...
de ha szerencséd van egyik fórumozónak is van eladó...
Sziasztok.
2005-ös FZ6 N-re keresnék valami kisebb szélterelő plexit.
Örülnék ha segítenétek, ki mit ajánl, milyet érdemes venni.
Nem vagyok nagy túrázó, tehát nem akarok hosszabb utakra menni a motorral, csak egy kis szélvédelem azért jól jönne néha.
Beszarás.
hozhatsz haza nyugodtan benyát is
legalább lenne valami minőségebbi is itthon
Pedig a cukor az jó! Abból lesz az etanol.
Hali 4 all! Basszus, most látom nemcsak alkatrészeket kell hazavinnem a motorhoz, hanem már üzemanyagot is? B@szarás, ti ezt, hogy bírjátok? ... cukrot azt nem viszek, mert le"OMBRÉZ"-nak
Sziasztok!
Újonc vagyok köreitekben,egy 2004-es FZ6N-el.
Szeretnék rajta olajat cserélni,a Motul 300V 4T FACTORY LINE 10W-40 olajat szúrtam ki.
Szeretném megkérdezni tapasztalataitokat,véleményeteket.
Akkor már csak az a titok számomra, milyen volt a motor előtte? Kapunk képet?
Nem használod?
eBay? Tele van.