Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt 3e-km alatt kukára kopó pályagumikat árulnak annyiért mint amibe nekem van!
Nem,már a metzeler Z6 van fent. Lassan melegszik(nem úgy mint a pilot power), bár nincs még meleg,de eddig tetszik!
Nézegettem a neten,szeretgetik a dunlopot . Bár nem egy közismert gumi.
mondjuk az RR még jobb lehet, de nem egy mai csirke te próbáltad már
Mit röhögsz? Ha tudnád mennyi ment el! Van bőven!
nem tudsz egy olcsó D207 et
Oda!
EZ azért szerintem odabasz
Egy nagyon kicsi maradt az egyik flakonban, maximumon van a nívó,álványon!
én motulból a road plust, emelett a molt is szeretem
lentebb említették a fuchsot is lehet,hogy kipróbálom
Én Motult használok. Nem olcsó, de sokáig tart. Előtte én is a Mol-t fújtam, de szerintem ez jobb.
link
nem féltél hogy az olajleeresztő nyíláson beszáll egy légy
én meg ezt használom. MOL-os.
amikor elkap minket az esső a társaim lánca már rég fényes nekem még mindíg rajta van ez a cucc.
hmm érdekes....
figyu, és így is 2.8 ment bele vagy 3 liter ?
Lényegében nekem is ez a legnagyobb bajom a castrollal, azért nézek valami másik után. Köszi a választ
Pár évid Catrolt használtam, de nagyon összecsapta a kereket. Most Valvoline van, ugyan olyanfehér, mint a castrol, csak sokkal tisztább a felnim.
Bár a sisakra nehéz felszerelni!

Van amúgy kamera topik itt a sportmotoron!
Ez már elég jó filmet csinál!
Sziasztok,
Szeretnék egy sisak kamerát venni a túrázásokhoz.
Mit érdemes és milyen rögzítéssel?
Kösz a segítséget.
Egy kis érdekesség. Motorozás után,olaj leengedése, közben átöltöztem, szöszmötöltem. Amikor már nagyon-nagyon ritkán cseppent 1-et,elvettem alóla a nagy tartályt betettem egy 2,5 l kólás flakon levágott alját. Magamra húztam a mocit majd éjszakára ott hagytam. Ennyi csepegett le még éjjel.
Úgye a szervízben is megvárják ezt?
Itt jó árban van.Debrcenben valami 3500ft-ért akarták adni anno
Hát ez az, én is sokallom
Jim Japánban van, igaz? Valaki tud róla valamit?
Oké oké hogy 2600 Ft, de nem sok az egy bicikliért? :) :P
Nos, aki becsületes... Az én történetem röviden ezzel kapcsolatban:
5 évvel ezelőtt üzembentartója lettem egy autónak lepapirozva, hivatalosan- csekk nem érkezett sem a tulajnak sem nekem.
3 évvel ezelőtt nevemre írattam -csekk az idén érkezett pár napja,de nem visszamenőleg!
Amúgy engem is érdekelt a dolog nehogy egy összegbe benyaljam, és utána jártam, onnan tudom ezen infókat.
Egyébiránt a cigók biztos nem fizetik és velük sem tudnak mit csinálni, ez is az önkormányzatok töketlenségét mutatja. Fenyeget, hogy a jegyző ráterheli az ingatlanra meg minden... ezt is csak mi vesszük meg
Én meg tavaly vettem a motort, idén nem akarták kiküldeni, írtam nekik, mert én abból indultam ki, hogy úgyis megb...nak, még ha ők nem küldik ki, mert hogy bizonyítom, hogy én nem kaptam meg, mert nálunk nem tértivevénnyel küldi az önkormányzat! Mondjuk nem szakadok bele abba a 2600 ftba