Sziasztok.
Egy oylan problémám van, hogy a váltóm lefelé váltásnál nem mindíg ugrik vissza. mármint a váltókar. (Fz6-S 2006)
Aki tapasztalt már hasonlót, vagy valaki akinek van ötlete hogyan orvosolható a probléma, vagy mi lehet a baj annak a segítségét előre is köszönöm !
Nem vagyok benne tuti biztos, de volt rá példa, hogy a kihúzó tengely csapágya berozsdásodott.... egyszerú 6xxx c3 kell bele, ha jól tudom Lehet később is ropog, csak akkor már nem hallod...
Akkor mikor tavaly széttszedtem, még nem ropogott! Ezt 2010 októberében kezdte -decemberben kijöttem melózni, most megyek haza, és nem tudom milyen alkatrészeket vigyek! Komplett kuplungot azééé nem akarok vinni olyan jól nem keresek ittkint! De mivel a louis-ban elég jó szezon elei leértékelések vannak, gondoltam veszek pár dolgot!
A hirdetés szövegét nem is fejezte be feladó.......:És kurva ciki hordani,de ezt azért nem írom le mert akkor Biztos nem találok egy másik hülyét aki megvenné
A show-n annyit tudtam meg az extraszuper MOTUL-osoktól, hogy az 5001-es széria ásványi olaj alapú, amit észteres technológiával/pancsolással barkácsolnak szintetikus szerűvé=technoszintetikus. Tehát valóban jobb olaj, mint egy ÁSVÁNYI. A JÓ olajok, ott is a szintetikus 300V-s olajok. Specifikációt megküldik.
ha azt mondod,hogy kattanás azt értem,,, minden motornál van,
A verzió: rossz a füled, hallucinálsz,,,,
B verzió: fogaskerékből letört egy darab, de gyanítom akkor már nem motoroznál vele,,,
C verziót majd mond más, én nem tudok többet te gép gyilkos
Nem hiszem hogy összefutottunk. Nagyon kicsi a valószínűsége, bár én sok Fazerest láttam mozogni, és az is igaz, hogy tudtommal nincs mégegy fekete Fehérváron.
Egy oylan problémám van, hogy a váltóm lefelé váltásnál nem mindíg ugrik vissza. mármint a váltókar. (Fz6-S 2006)
Aki tapasztalt már hasonlót, vagy valaki akinek van ötlete hogyan orvosolható a probléma, vagy mi lehet a baj annak a segítségét előre is köszönöm !
http://kepesmotor.hu/motor_kie...
A verzió: rossz a füled, hallucinálsz,,,,
B verzió: fogaskerékből letört egy darab, de gyanítom akkor már nem motoroznál vele,,,
C verziót majd mond más, én nem tudok többet te gép gyilkos
Ha Rose lenne a pozíciódban,már mindenünk lenne!
Valami fusit csinálhatnál inkább...nem kell a reklám
fiers mechanikánál voltam, komoly cég
Mikor mész újra fehérvár felé? :D Van ott valamim
Holnap lehet hogy fel megy a hasidom...