Az Espace-s fórumra tette fel a képet egy kolléga, ez nem az én autóm, bár az enyém is pont ilyen. Mellesleg nekem nem GSX-R-em van, hanem egy Fazerem.
Olvasgatok itt régebbi kommenteket és látom, hogy krisztianfz6 már 2007 közepén is itt volt.
Mondta valaki régebben, hogy a hasidom és a bukócső nem kompatibilis átlakítások nélkül. Ezt hogyan kell elképzelni?
Továbbá kerestem -nem gyári- hasidomokat és valaki az írta, hogy ha gagyi a cucc, veszélyes is lehet. Elijesztés vagy tényleg minőségit kell keresni? Köszi.
Ma vettem 3 db Dunlop Sportmax D207 180/55 gumit! Itt egyik srác akarta kidobálni őket! A régi motorjához volt! Ő bőgette itt elöttem multkor a zsír új R1-et akra kipuval! Már multkor spanoskodtam vele, azt ma mondja, van eza 3db 1 max 2 éves gumija nem e kell nekem! Mondom de, de sok pénzem nincs rá! Hozzáteszem zsír új gumik, egy mélyparkolóban tárolta őket, nap nem sütött oda! Szal mondom mond mit kérsz érte? Erre ő! Hát vigyem a picsába, nem kell kidobnia, ezért pénzt kérjen? Örül neki, hogy nem kell fizetnie, hogy elviszem! Nah hát ez itt a helyi szokás! Segítik a réászorulókat,mint amilyen én is vok!
Mondjuk még nem is maximális a helykihasználás, mert ahogy látom jobban is meg lehetett volna oldani logisztikailag a csomagok elrendezését és akkor több fér Mi annó a kis Fabiába úgy pakoltunk, hogy ide még egy fél pár papucs, oda még egy üveg víz Aztán Octavia lett belőle és nem értjük, hogy fértünk be anno a Fabiába, mert ezzel is ezt játsszuk
Nekem Rönyó Grand Espace-m van, 2,2 TD, ha akarom viszek 7 embert, de ha akarom belefér 2 nagy szekrény, vagy 3 utas és egy GSX-R. És 6 literrel is elketyeg.
Hova Romániába,vagy még keletebbre?Biztos nem frankó a bolt Nem tudok elképzelni akkora madarat,aki vesz egy ilyen szörnyűséget. Ennél már inkább egy chopper
Mondta valaki régebben, hogy a hasidom és a bukócső nem kompatibilis átlakítások nélkül. Ezt hogyan kell elképzelni?
Továbbá kerestem -nem gyári- hasidomokat és valaki az írta, hogy ha gagyi a cucc, veszélyes is lehet. Elijesztés vagy tényleg minőségit kell keresni? Köszi.
Mondjuk még nem is maximális a helykihasználás, mert ahogy látom jobban is meg lehetett volna oldani logisztikailag a csomagok elrendezését és akkor több fér Mi annó a kis Fabiába úgy pakoltunk, hogy ide még egy fél pár papucs, oda még egy üveg víz Aztán Octavia lett belőle és nem értjük, hogy fértünk be anno a Fabiába, mert ezzel is ezt játsszuk
Babulu!
Megadnád az email címed kérlek? Ha aktuális lesz a Yamaha World-ös kirándulásotok, akkor beszélhetnénk a részletekeről.
-köszönöm !
Yamaha FZ1 / FZ6 / Fazer