Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én spec voltam. Tányleg nem durranás, de az idő hipi szupi volt. Szerintetek volt kinn sün? Ugye egy se!
holnapra nálunk tervbe van 4-500km.. remélem nem lesz szél, mert a hömérséklet az már elég jó.
Jó legyen délután,és jól megnézem
Ha holnap du lenne gurulás vagy hétfön, akkor én is összedem magam és megnézheted a vasam Rossi
Mitől szegény motorja,kocsija,"szép élete"mellettem,mi kell még?
ki volt motorkiállításon
Ha tudom, hogy mentek, kerültünk volna mi is arra egyet. Holnap?
szegény
Persze hogy szóltunk,de odafelé még nő volt és a nem akarom,jogosítvány,messze van,még nem tudom,nekem nem megy,hiszti erősebb volt mint a gondolkodás.De egy két jól elelyezett gyomros igérete megtette a kellő hatást,és már a sebességmérő mutató elérte a százas limitet is
ez kegyetlen
3percnél meg kimondottan, szerintem már csak keresztapa lehet
ezt elfelejtetted neki mondani
Odafelé mint utólag kiderült tiltáson jött a Liba,mert senki nem szólt neki hogy váltani kell
miért csak haza fele
Na ma megvolt az első 50 KM.Hazafelé már sikerekben gazdag is
tuning show n tényleg jo csajok szoktak lenni
Sziasztok!
Kiállításon ki volt milyen volt esetleg holnap kinéznék, ha érdemes, azért kérdem.
Én ma motoroztam egy jót, idén először nem fáztam egy kicsit sem Jó sok motorossal találkoztam, sajna volt köztük egy-két jobbról előzgetős, meg bukó nélkül motorozó pöcs is Na meg az utak állapota az keserves Pilis, meg Dobogókő felé legalábbis akkora kráterek vannak, hogy nagyon kell lesni
hogy lehet szarúl használni egy kuplungot ? sokáíg csúsztatják vagy mi..
42 ezernél még enm kellene kuplungot cserélni. Bár attól függ, hogy használták.
46-ot mond Zack
Még 1 kérdés lenne A hátsó lánckerék hány fogas a gyári? Kösszííííí
Hali! Lenne egy kérdésem, hátha valaki találkozott már hasonló problémával! 1-es ben mikor indulok és engedem ki a kuplungot, valami halk ropogó hang jön a váltóból! De csak induláskor és 1-esben! Mi a fene lehet a baja? Hány km-en ként kell a kuplungban lamellákat, rugókat cserélni? Lehet, hogy eljött az ideje 42ezer km nél? (Csak mert épp tök jó leárazások vannak ittkint a louise-ben, láncszettek, kuplungszettek ...) De a lényeg a ropogás a kuplungomból ?
Totalcar egy cikke.
Itt fel van sorolva, hogy mely autókba/motorokba milyen évjárattól lehet super E10-es benzint tankolni.

http://www.dat.de/e10liste/e10...
Ha voltál az előző években, akkor sok újat nem fog nyújtani. Ha viszont úgy mész, hogy jól akarod magad érezni, szerintem ad rá lehetőséget, de ehhez ember is kell.

Nekem a legjobb élményem a légpárnás hajós (link)vizimentővel való beszélgetés. Volt bemutatójuk is.
Van valami olyan amiért érdemes a sóra felmenni?