Persze hogy szóltunk,de odafelé még nő volt és a nem akarom,jogosítvány,messze van,még nem tudom,nekem nem megy,hiszti erősebb volt mint a gondolkodás.De egy két jól elelyezett gyomros igérete megtette a kellő hatást,és már a sebességmérő mutató elérte a százas limitet is
Sziasztok!
Kiállításon ki volt milyen volt esetleg holnap kinéznék, ha érdemes, azért kérdem.
Én ma motoroztam egy jót, idén először nem fáztam egy kicsit sem Jó sok motorossal találkoztam, sajna volt köztük egy-két jobbról előzgetős, meg bukó nélkül motorozó pöcs is Na meg az utak állapota az keserves Pilis, meg Dobogókő felé legalábbis akkora kráterek vannak, hogy nagyon kell lesni
Hali! Lenne egy kérdésem, hátha valaki találkozott már hasonló problémával! 1-es ben mikor indulok és engedem ki a kuplungot, valami halk ropogó hang jön a váltóból! De csak induláskor és 1-esben! Mi a fene lehet a baja? Hány km-en ként kell a kuplungban lamellákat, rugókat cserélni? Lehet, hogy eljött az ideje 42ezer km nél? (Csak mert épp tök jó leárazások vannak ittkint a louise-ben, láncszettek, kuplungszettek ...) De a lényeg a ropogás a kuplungomból ?
Ha voltál az előző években, akkor sok újat nem fog nyújtani. Ha viszont úgy mész, hogy jól akarod magad érezni, szerintem ad rá lehetőséget, de ehhez ember is kell.
Nekem a legjobb élményem a légpárnás hajós (link)vizimentővel való beszélgetés. Volt bemutatójuk is.
3percnél meg kimondottan, szerintem már csak keresztapa lehet
Kiállításon ki volt milyen volt esetleg holnap kinéznék, ha érdemes, azért kérdem.
Én ma motoroztam egy jót, idén először nem fáztam egy kicsit sem Jó sok motorossal találkoztam, sajna volt köztük egy-két jobbról előzgetős, meg bukó nélkül motorozó pöcs is Na meg az utak állapota az keserves Pilis, meg Dobogókő felé legalábbis akkora kráterek vannak, hogy nagyon kell lesni
Itt fel van sorolva, hogy mely autókba/motorokba milyen évjárattól lehet super E10-es benzint tankolni.
http://www.dat.de/e10liste/e10...
Nekem a legjobb élményem a légpárnás hajós (link)vizimentővel való beszélgetés. Volt bemutatójuk is.