Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondjuk az nembaj sokat kell vele pályázni hogy baja legyen tőle
Való igaz nincs koptato igy is aluról meg van karcova a lábtartó. A tulaj mondta, hogy Pesti motor volt és valószinü megjárta a pályát is.
de lehet direkt vették ki nem elkopott
első lábtartó koptatója hiányzik
ringen két kör után így néz ki
Egyébk erről a mociról lenne szó.
kuplungot nemhasználunk csak indulásnál és visszakapcsolásnál
Köszönöm, hogy irtál annyit olvastam, hogy kuplungtárcsák kopnak el idő elött. A hétvégén kipróbálom a motort és majd meglátom milyen benyomást tesz.
gyenge pont nemnagyon tudok róla
általános szervizelés semmi különös

talán annyi nagysebeségű kanyarban kicsit, hogy magyarázzam ,olyan bizonytalan "hullámzás" jön rá.
ezért szokták a rugókat cserélni
talán ennyi
Én már mielőtt megrendelted kérdeztem, hogy biztos hogy kell ez? Nem is egyszer. Ha nem tetted volna tönkre azt a kis szőrös bilincset...
ááá az túl jó neked! büntessen hímnemű
Még egyszer nem venném meg az ermaxos cuccokat! Ez tény és övön aluli ütést vittem be magamnak, amikor kifizettem értük azt a zsét, nemhogy eltankoltam ovlna. Babulu, bűntess meg. (sírva könyörgök)
Lehet, de az egy a sok közül, ez pedig egyedi és testre szabott. Más lenne a helyzet, ha konfekció méret lennék, de nem vagyok. Egy új motor csak újabb költségeket vonzana. Ezt vettem meg, ezt csinosítom/használom/rendbe teszem a kókány előző tulaj miatt. Ha lesz pénzem EGY másik ("A" másik) motorra arra is költeni kell majd.
ermaxos cuccok,,,, de jobban is jársz ha nem számolod,,,
amugy szerintem annyit költöttél már rá plusz vételár mint egy uj fz6n persze ehhez semmi közöm és arra költöd a pénzed amire akarod
peeetyi,

inkább nem számolom.
mi gagyi az én motoromon?
te Cvak! mennyibe van neked ez a motor számolod
újabb gagyiságon töröd a fejed,,, és 40e ft ért
én megmondtam
Na viszont most előhuzakodok a témával.
Van az ermaxnak udertail-je FZ6-ra.
Én szeretnék valami hasonlót a motoromra, DE tőlük nem veszem meg az tutti. Találtam egy figurát (elég neves egyébként), aki legyártaná azt az idomot, vagy olyat amilyet igénylünk.

A sablon árát állnám, így nektek már "csak" 25k-ba kerülne. Karu fényezné olyan színűre, amilyenre akarnátok, így tutti biztos, hogy megállna a történet 35-be, max 40-be.

Még egy: évekkel korábban volt a yamaha kiegészítői között olyan plussz sárvédő, ami GS BMW-k mintájára megakadályozza, hogy felcsapjon a mocsok. (lengővillár erősítve) Csatoltam képet róluk.
Ez 20ért lenne kapható.

Érdeklődés?
Yamahások! Kell valakinek egy zongora Igazi, háromlábú magyar.
Tellik akinek fussa rája De szép ami szép
Neis fizessetek nekem is megkell valamiből élni Szólnék előre,hogy mindig minden körülmények között korrumpálható vagyok,mert nekem kell az a hátsó gumi
Széééép. Örülök, hogy örülsz, kívánom, hogy sose legyen rá szükséged!
Egy Defendernek, G Klasse-nak, Jeep-nek még jól is áll a karc.
Hali! Nézd! Fent van a bukocsövem .. köszi szépen hogy segítettél szerezni!