Jól mondod ha most eladnám és venni szeretnék másikat,( ennek minden porcikája tetszik nekem,)nagyon sajnálnám! Hozzámnőnek a tárgyak,ez nem jó szerintem. Nem a fejlődés záloga!
Én nem értek a lovakhoz de szerintem minden annyit ér amennyiért elviszik.Meghirdethettem anno én is az enyémet,nem is nagyon volt rá érdeklődő.Egy srác megnézte és meg is tetszett neki de nem volt ennyi pénze..Nem is nagyon bánom,hogy nem sikerült eladni.Nehezen találnék még egy ilyen megkímélt állapotú motort
Így képen szép,de vannak it képelemző ügynökök ők többet látnának(freemailpeter pl). Meg élőben kell látni hallani. Alkudtál már rá?
A tulajdonjogát tisztázzátok 100%-ra. Jártam már úgy hogy néztem olyan motort ami a nevén volt a srácnak a telefonban,személyesen meg egy haverjáé aki nem tudja mikor jön Thaiföldröl haza! Ja és ránézésre egy behajtó harcos volt a csávó.
Ezt alá is támasztom
1 db olyan motor van náluk hirdetve, mint az enyém, csak más évjárat. Ha az enyém adatait adom meg nincs találat, ha azzal az évjárattal, akkor érdekes módon pont annak az ára körül adja meg a paramétereket
Akkor ezek szerint az itt hirdetett motorokat árazták túl az eladók
Ez az egész valószínűleg az alapján működik, hogy a megadott típusból van a rendszerükben X darab, annak kiszámolják az átlagát, és kész is a "mennyit ér a motorom" parasztvakítás. Ha olyan típust választasz, amilyet nem árulnak, azt fogja mondani, hogy nem tudja megbecsülni.
Berber azért ne hasonlits egy 3-400 ezres (nem tudom az árakat) árat egy millió felettihez manapság! Olyan mint az autopiac most 500-ig megy a kocsi mint a cukor!
A tulajdonjogát tisztázzátok 100%-ra. Jártam már úgy hogy néztem olyan motort ami a nevén volt a srácnak a telefonban,személyesen meg egy haverjáé aki nem tudja mikor jön Thaiföldröl haza! Ja és ránézésre egy behajtó harcos volt a csávó.
1 db olyan motor van náluk hirdetve, mint az enyém, csak más évjárat. Ha az enyém adatait adom meg nincs találat, ha azzal az évjárattal, akkor érdekes módon pont annak az ára körül adja meg a paramétereket
Akkor ezek szerint az itt hirdetett motorokat árazták túl az eladók
Ilyenkor gondoljatok arra valaki olyan okos hogy milliókat-lakást-kocsit dobál(t) játékgépekbe!
Ahhoz képest "jól tartja az árát".
Az enyémen 100e-ftnyi az extra például!
Gyártmány: Yamaha
Típus: FZ6
Évjárat: 2006
Az általad megadott adatok alapján a javasolt ár:
Vételár:
1145000 FT
Eladási ár:
1265000 FT
Ez akkor mi?
nem a használtpiaci árak