Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól mondod ha most eladnám és venni szeretnék másikat,( ennek minden porcikája tetszik nekem,)nagyon sajnálnám! Hozzámnőnek a tárgyak,ez nem jó szerintem. Nem a fejlődés záloga!
Beírtam a keresőbe,hogy Lildl ultimate power
Én nem értek a lovakhoz de szerintem minden annyit ér amennyiért elviszik.Meghirdethettem anno én is az enyémet,nem is nagyon volt rá érdeklődő.Egy srác megnézte és meg is tetszett neki de nem volt ennyi pénze..Nem is nagyon bánom,hogy nem sikerült eladni.Nehezen találnék még egy ilyen megkímélt állapotú motort
Így képen szép,de vannak it képelemző ügynökök ők többet látnának(freemailpeter pl). Meg élőben kell látni hallani. Alkudtál már rá?
A tulajdonjogát tisztázzátok 100%-ra. Jártam már úgy hogy néztem olyan motort ami a nevén volt a srácnak a telefonban,személyesen meg egy haverjáé aki nem tudja mikor jön Thaiföldröl haza! Ja és ránézésre egy behajtó harcos volt a csávó.
Sziasztok! Valakinek eladó fazer 6 2003 körüli?
Légyszives nézd meg a Használtauton van feltéve fekete 980000- ra van irva
Komolyra, a környező azonos típusok árait felszereltségét figyelembe véve el tudod dönteni! Amit nem tudhatsz mennyire kell a tulajnak a lóvé!
Gagyi az egész.
Nincs itt a tulaj én néztem egyet de még nem dőntőttem.
Ezt alá is támasztom
1 db olyan motor van náluk hirdetve, mint az enyém, csak más évjárat. Ha az enyém adatait adom meg nincs találat, ha azzal az évjárattal, akkor érdekes módon pont annak az ára körül adja meg a paramétereket

Akkor ezek szerint az itt hirdetett motorokat árazták túl az eladók
Ha itt fórumozik a tulaj,akkor igen,ha nem akkor nem!
Sziasztok! Ha már az áraknál tartunk egy 2002-es Fzs 1000-ért reélis 900000 ft.
Akkor minek van ott felsorolva annyi típus, ami nincs is?
Ez az egész valószínűleg az alapján működik, hogy a megadott típusból van a rendszerükben X darab, annak kiszámolják az átlagát, és kész is a "mennyit ér a motorom" parasztvakítás. Ha olyan típust választasz, amilyet nem árulnak, azt fogja mondani, hogy nem tudja megbecsülni.
Nyugi a motor soha nem ésszerű dolog anyagilag!

Ilyenkor gondoljatok arra valaki olyan okos hogy milliókat-lakást-kocsit dobál(t) játékgépekbe!
Nyilván! Ha nem adta volna el, nem lenne meg.
Ahhoz képest "jól tartja az árát".
Én fél milliót költöttem rá. (nem számoltam/om össze pontosan) szerinted eladnám? Őrültség lenne.
Ráadásul milyen állapotban...
persze mert vki eladta neked
Nem értem, ők ennyiért vennék és ha van nekik ennyiért adnák? Vagy mi?

Az enyémen 100e-ftnyi az extra például!
Két éve még újabb volt ám a motorod

Gyártmány: Yamaha
Típus: FZ6
Évjárat: 2006

Az általad megadott adatok alapján a javasolt ár:

Vételár:

1145000 FT

Eladási ár:

1265000 FT

Ez akkor mi?
Berber azért ne hasonlits egy 3-400 ezres (nem tudom az árakat) árat egy millió felettihez manapság! Olyan mint az autopiac most 500-ig megy a kocsi mint a cukor!
Mert nem ezt választottad a tankbőr bordója miatt...
akkor ezek az árak banki hitel felvételnél irányadóak

nem a használtpiaci árak

szerintetek? ? ? ?
2006 FZ6n
971000 FT
1073000 FT

Eladási áron vettem 2 éve.