Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

E lkéne hozni pénteken a tesztereteket... Karu kivezette az ülés alá a csatit amin keresztül letudnánk mérni. Vagy várjá... az nemjó. Hisz a fogyasztók rajta lesznek (lámpák, műszerfal).
A töltés megkezdése előtt és közben is teszteli az akkumulátort és jelzi, ha gond van, ez sem rossz funkció.
Sztem a yamaha sem véletlenül választotta ezt, az egyébként svéd beszállítót.
Ilyen a töltöttségjelző, amit a ctek mxs 5-höz adtak.
Köszi, átrágom magam mindenképp! 22k? Hűha.. De ha állítod, hogy faja és megéri.
Saját magad is könnyedén letesztelheted az akkumulátort, a kisokos 6. pontja szerint. Persze egy multiméter azért kell.
Az alábbi linken néhány okos dolog az akksikról, érdemes végig olvasni, aki nem járatos benne.

akksi kisokos
Itt még olcsóbb is :).
figyelj szókaratemester :)
meghagyom neked a lehetőséget legyen a tiéd az utolsó szó :) valami siker a mai napból neked is jár :)
Leszarni azt lehet,bár nem nagyon kell,mert pont úgy is néz ki
Az M3 metró mögött vannak. De máshol is van boltjuk, én Szolnokon vettem, 22.500.-ért.
igazából leszarom, hogy neked meg karunak hogy tetszik.
nekem így tetszik hálisten nem vagyunk egyformák :) de ez így van jól....
sőt a láncomat se mindíg fújom..
sokan vannak a varások közűl akik egyáltalán nem fúják és ugyananyit mennek el egy láncszettel mint amikor fúják..
Lánc életét nem a fényesítés meg a fújkodás határozza meg.. majd ti is rájöttök.
Hát igen az ötödk napon meg már nem is ér lemosni,az biztos calás lenne,bár én ezt nem tudhatom,mert csak fagyizni járok vele
Itt ahol a cég címe van? És mennyi volt?
Úgy vélem az kb gyárból kigurulás óta nem lett megtakarítva. Amúgy meg egyszer megcsinálod normálisan utána már a több napos szakadó esős túra után is könnyebb lemosni, nem kell újra polírozni

Vagy megoldás a fekete leömlő
A ctek-hez jár egy sarus csatlakozó, amit, ha kilógatsz hátra a tank alatt, akkor nem kell leszedni a tankot töltéshez, közvetlenül rácsatlakozol az akksira. Én vagy két hete vettem és ajándékba kaptam egy töltöttségjelzőt is hozzá. Az pl. állandóan az akksin lehet és azon is van direkt töltőcsatlakozó.
nemtom volt-e már részed többanpos motoros túrákban, ha esetleg nem mindenképpen próbáld ki :)
tudod az ilyen túrákon elég nehéz megoldani a motor vikszolását egy-egy zuhé után de te ez biztosan pontosan tudod :)
Vegyél csak olyat, ami kijelzi a százalékot, mert az tuti pontosabb mint ahogy mi kimérjük Amúgy meg ha még gyári akksis a vas, akkor épp csere érett, mert 5 éves...
Én az alábbi linkhez tartozó cégtől vettem a multi xs 5-öt.
innen
Ez gyakorlatilag az átlag felhasználó összes akksiját tölti, regenerálja, csepptölti, stb.
A Yamaha ennek a kistestvérét árulja OEM, asszem az XS 800-at.
Volt, akinek rendbe tette azt az akksiját, amit ki akartak dobatni vele és 2 éve azzal jár.
A bmw is jó csak autóban
Igen esőben motoroznak, majd száraz időben lemossák
gs BMW
A gs500 neked való ahhoz jó a LIDL is
Figyelj ez egy motor.
amivel néha néha essőben is motoroznak :)
folytassam..................?