Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát az én motorom árához nem elég a megadott 3 adat
De amúgy szerintem kicsit túláraz a gép, annyiért nem megy el semmi amit kidob a kalkulátor
Háááááát nem tom. Tavaly nyáron az első vevő kifizette a kért összeget szó, alku nélkül a Diviért. Malacom volt. (VadDisznó?) A Fazerre meg nekem nem volt lelkierőm alkudni... nem találtam rajta fogást. A Honda MTX-et is azonnal vitték felújítás után. Van itt piac csak szűk.
GYÖNYÖRŰ!
nekem miért nem ilyen a pirosom :(
Persze persze, hírdesd csak meg használtan ennyiért! Nem nagyon kell majd töltened a telefont,nem fog merülni!
'02-'03-as R1 farokidom.
Szerintem reális kb. amit kiadott az enyémre.
Gyártmány: Yamaha
Típus: XJ 6 S Diversion
Évjárat: 2010
Az általad megadott adatok alapján a javasolt ár:

Vételár:

1803000 FT

Eladási ár:

1993000 FT
Na ez most nem fenyegetne!
Jaja! De milyen jól adtam el az előzőt! WAOOOO!
Így van,jól kell venni!

Ha meg telik újra,ezen úgysem aggódik!
Nekem jól számolt. Még mindíg jól vettem a gépet
Mikor kocsikat adtam vettem mindig a tax fölött ment el jócskán! ( régi szép idők) Ennyit az ilyen oldalakról!
valamit nemjól számoltál mert nemlehet megnyitni az oldalt
olyan mintha R1 lenne
Hüb*zmeg!
Ez milyen ülésidom ott hátul?
srácok
van ezen az oldalon egy olyan funkció -mit ér a motorod- szerintetek mennyire reális azok az árak:
link
próbáljátok ki légyszi! ! ! ! ! !
Öcsém! A NŐ lenyomott! Ő érti a dörgést!
Biztos a kerti tartálykocsiból
Akkor a haverod hol tankolja az R1-ét? Ukránban?
Az egyértelmű persze, de tudni kell, hogy a "NAGY" kutak is mind béreltek. A Mol, OMV, Shell, Luk stb. is. És ha nincs E85 valahogy akkor is beleborul! Na ezt nem tuttátok mi?
Jaj Berber ez annyira 1értelmű má rég,az olyan kis kutakon ahol van etanol,alap hogy véletlenül tesznek még a 95-ös höz is! Finoman.
Gondolkodom én is ezen az etanolon. Bizonytalan, megéri e. Ki van ez találva, nem nekünk éri meg!
Az a sejtésem viszont, hogy a dolgot már mindannyian kipróbáltuk. Erről talán egy kutasnak több lenne a véleménye. Mond az valamit ha azt mondom, hogy egy ismerősöm nem a saját kútján tankolja az R1-ét?