Ez az én motorom :)
Elvileg fekete volt, csak sajna nyár végén Montenegróba a lapjára raktam egy kanyarban. A fejidom megsérűlt és azt találtam ki ha megcsínáltatom akkor lesznek benne ktm sárga elemek is.. hát így sikerűlt. A narancs a feketével jól mutat sajna a váz meg a blokk szűrke, de az az is marad :)
Azt találtam ki, hogy a felnicsíkokat is lecserélem narancs-ra meg a kormánysúlyokat is lafújatom narancsra az elég jól fog mutatni a fekete lucass kormányomon, főleg ha veszek narancssárga alu fék meg kuplungkart... Sajna pénz szűkébe vagyok mastanság szóval egyenlőre ennyi de szívesen fogadok építő jellegű ötleteket tőletek :)
Ha nagyon zavarlak majd arréb mész,mert rám ugyan várhatsz WC betyár maszkos vidéki fiú De a nappali méretű wc-ből szlogen lesz,azt már látom.Főleg ha kint van a ház háta mögött.És ugye nem lehúzós mert a nappiliban nincs víz.Szóltam én pesi növény De ha szájkaratézni akarsz ne velem légyszíves,takonypóc
Erre csak annyit mondanék lehet, hogy nem a mi hibánk
Én mondjuk a múltkor nem sértődtem meg, te már megint tombolsz és kioktatsz itt mindenkit! Normálisan, minden hátsó szándék nélkül viccelek egyet te meg harapod is le a kicsi fejem. Aztán panaszkodsz, hogy mindenki belédköt. Vagy inkább te mindenkibe? Lehet, hogy egy közösség többet ér, mint egy tag...
És ezt ISMÉT nem baszogatásból, sértésből, megbántásból írtam, vagy azért mert BÁRKI nevében is sértésnek éreztem. MEGINT csak tényeket közlök... És egy jótanács: itt mint azt már olvastad többször, mindig mindenki kóstolgatja a másikat, és élvezik hogy te meg egyből ugrasz rá. Nem kell minden magadra venni
Azt javasolnám, hogy valaki dobjon már be valami sokezerszer áttrágott témát, mert az is izgalmasabb ennél. Nem fogtok úgysem megállapodni, hogy kié legyen az utolsó szó !
Most ha azt mondom, hogy szüleim WC-je, szüleim háza rögtön lecsaptok rá. Ez csak egy példa volt arra, hogy nem kell elolvadnia senkinek attól, hogy Bp-en lakik. Kíváncsi lennék ki, mit ért el 20 évesen, amivel lehetne példálóznia. Én még nem sok olyat, amire igazán büszke lehetnék... Egyetemet még nem fejeztem be, milliomos sem lehetek, munkámmal sem tudok villogni. Olyan fergeteges élettapasztalom sem lehet. De már megint teljesen eltértünk a motoros témától, mint mindennap...
Ha egyszer lecserélem a motort, csak azért lesz, hogy ne ide kelljen járjak fórumozni...
Én pl leszarom, hogy pesti, vagy vidéki valaki.
Van bőven pesti bunkó, meg vidéki bunkó is nincs jelentősége.
Viszont pont te fröcsögsz a panel dumáddal, meg a nagy wécéddel.
Azt csak halkan kérdezem meg, hogy a nagy retyód nem a szüleidé véletlen?
Az pedig, hogy valaki 40 éves és nem tudhatja a frankót az meg vicc.(persze a krumplit nem kell megvédenem) de ne oszd az észt.
Azt is leszarom ki mennyi idős, nem kell tisztelni senkit a kora miatt, nem az dönti el, hogy ki mennyit ér.De te se legyél megmondó ember a 20 éveddel.
Ja és nem megsértődni
el kell menni fazer évadnyitóra, aztán összebarátkozni, én azt javaslom.
nemtom pontosan a havi varadero túra hogy esik, de én is mennék veletek gurulni egy közöset.
Látod, te növény, ezért nem szeretik nagyon sokan a Bp-ieket. Ha valaki Bp alatt lakik 5km-rel, máris vidéki. Csak tudod, sokan odáig vannak azzal, hogy Bp-n laknak egy nyomvadt kis panelben, nekem meg itthon akkora a WC-m, mint másnak a Bp-i nappalija. Igazából leszarom, hogy a Bp-iek mit gondolnak "rólunk", akik nem ott laknak. Itt a környéken nem kell elmenni 120-szal, hogy ne lopják le a cigányok a kereket menet közben vagy nem kell elindulni másfél órával korábban, hogy beérj a munkahelyedre.
Egyébként mit kötöszködsz ennyit a sisakmaszk miatt? Tetszik? Minden hülye kommentedben leírod. Te a 40 éveddel már nem a mai világot képviseled. Azt hiszem a véleményed ilyen területen a legkisebb mértékben sem érdekel egy 20 évest. Egyszer sem válaszoltál senki kérdésére értelmeset. Nem hogy Fazered nincs, Yamahád sem. Mit keresel mindig itt, nincsenek barátaid?
Én megmondom kereken, néha viccesek a kommentjeid, de már UNLAK!
Narancs fém fékcső meg ahogy látom a felnicsík is mintha piros lenne, ha narancs akkor sorry, rossz a szemem
Egyébiránt nem lehetsz kis ember, ahogy nézem azt a tanktáska hegyet Én ki se látnék mögüle