Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvettem! Bementem az első útbaeső LIDL-be s enyém lett kemény 5600 stabil magyar forintért.
fu de ülés vazze,nem házi miii? Télleg szép lett érdemes volt várni
Neked is köszönöm a sgitséget annyit kérdeznék meg mi ezeknek a motoroknak a gyenge pontja mire figyeljek jobban oda.
Szép az is, jó lett.
Az enyém is olyan..ha berakom egyesbe akkor kikapcsol a ventillátor.Állítólag ez így kell,hogy működjön az fzs-nél.
Álltalában nem tetszenek az átalakított FZ6-osok, de a tiéd...na az azért odabasz!
Tessék amiért megérkezett a jóidő,van egy fölös csepptöltőm ha akarod megkapod ajiba nőnapra
ventillátor jó így kell működnie gyárilag ,
így ha véletlenül beindítva felejted a gépet nem fő meg állóhelyében
ugyanis mielőtt vki belémkötne ez kézi szivatós és az is rajtamarad
Köszönöm Sabato a segitséget most hétvégén eldöntöm mi legyen majd tudatom veletek az oldalon.
Nézd végig itt a neveket,akinek fzs van kérdezd meg a ventit,ha van elérhetőség az adatlapján!
Már megint csak én szívok?

Azt járhatok utána, hogy had fizessek már, csak hogy ne kelljen pluszba fizetni
Szerencsére meg!
A ventit nem tudom:(bár havernak szorult kő a venti mögé,ha igy csekkolt volna lehet nem égeti le 30 fokban) A pályázás nem gond HA NÉHA SZÉRIA állapotban felmet pályára vele és nem volt átépítve!(fzs-t pályára,badar) A gumi ha turázol cserés azonnal,esőben szar meg kopik mint a dög!
Ha már adó! Mindenki megkapta már a kis csekkjét, ami 15-ig kéne befizetni?
Az ötlet nem rossz köszönöm. De van egy két dolog ami miatt gondolkodok. 2 vágott gumi van rajta, Pesti motor volt megjárta a pályát is /lábtartók nyom/ és a hütőventillátor ahogy beinditod elindul berakod sebbe leál tulaj modja ez igy van jól mert megkérdezte. Szerinted?
kemény dió, a régebbiekről azt mondjak nem kezes bárányok... kormány telo alap dolog náluk szeretnek csapkodni
Áldom az eszem,hogy nem ragadott el a hév anno és nem valami zx12-őt vettem..Most lehet szívnám a fogam az adó miatt..
Hogy lehet 43 évesen vágyni egy plexis egyenes derekúról egy csízmaorrfogósra?
Szerintem a benzin és egyéb adók miatt, meg fog változni a valóban motorozni akaró emberek hozzáállása! A "csak az 1 éves b-king a gép" típusú dolgokra gondolok. A közepes korú és ccm gépek lesznek a nyerők szélesebb rétegnél! Szerintem.
ja van most egy ajánlatom
Hívasd fel egy nagydumás haveroddal aki pofátlanul tud alkudi(holnap indulok a pénzzel!) és megtudod mennyi a legalja! Bár sok emberben él a "tavasz van kitartom az árát",ami szerintem a kinálat miatt már rég a multé!
ebbe teljesen egyetértek veled
Arról nem is beszélve,hogy ha maximálisan kiszolgál a motor és megvagy vele elégedve akkor miért adnád el? A motoron csak bukni lehet úgyhogy nem érdemes sűrűn váltogatni őket...Én csak tudom..
A tulaj nevén van a motor azt mondta nem az ő világa tartozás fejében kapta az összel