Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na tessék inkább telefonon kellett volna megkérdezni,titkosba,mert most vehetsz kettőt Akkor pedig az olcsóbbat.
Igen, mert tegnap picivel nehezebben indult reggel... S nem akarom, hogy elnyíródjon állás közbe. Amikor átvettem az ülést, meg tankoláskor is már egészséges volt. LIDL-ben lehet kapni 5500 körül (reggel lehet beugrok megnézem) csepptöltőt, de gondoltam egy saito csak jobb. Főleg tele ilyen funkciókkal. CAN buszuost elvetem, majd ha GS-em lesz.
De jó töltőt veszünk?
Karu,

milyen csepptöltőt vegyek? Láttam egy frankó akkuteszteres saito-t a luis katalógusba. (910. oldal) A 39 eurós (10.840HUF) frankónak tűnik, de a 49 eurós (15.480 HUF) sokkal több funkcióval rendelkezik. Vagy van egy OPTIMATE4 (21.000-ért) Szerinted? Ez utóbbi kettőt kicsit soknak érzem... De az optimate canbuson keresztül is tud tölteni, míg a 15 ezres saito százalékre kijelzi, hogy milyen állapotba van az akksi, azt is, ha tönkrement, csepptöltés természetesen alap.
Nekem elég lenne
Amúgy meg ez is csak papíron erős állítólag, valójában nem érzed a lovakat meg a kvanagy nyomatékot sem. De próbáld ki a Kornélét a Yamaha Worldbe
A leömlődet takaritsd le undoritó.
kistesója gyenge,,,
Sajnos nem, de az életét is eladta volna egy ilyen vasért fél éve Már gondolatban át is alakíttatta, hogy leérjen a lába

Nekem a kistesó jönne be, ha kicsit alacsonyabb lenne
ment ilyen járgánnyal
Erről Zackat kérdezd
vadító a színe
Azért van a sok varadero táraságában mert a barátaim a varások.
minden hónapban velük gurulok a havi túrákon. jó társaság és minőségi szervezett túrákat csínálnak.
nem tudom ti hogy vagytok vele, de én kipróbálnék egy ilyen járgányt
de nagyonis zavarja a szemem.
Az van, hogy a fémragasztó amivel betömték a lukat áttivódik és a hossszú téli egyhelyben állás alatt 1-2 csöpp lett a moci alatt..
Az olajcseréig még van 500 km ami lényegében 1 túranap csak legyen már jóidő...
Olajcserénél egy kalap alatt megoldom ezt is, csak még azt nem tudom hogy jövök ki jobban ha ezen behegesztetem a lukat és felpolíroztatom, mert elég karcos sajna... vagy veszek rá újat ami tömítésel együtt egy 20-as.
meg se fordult a fejemben, h ott motort is kapni
"Ellenáll mint a jó partizán!"

beszabehu....
Hirdetési oldalakat néztétek esetleg?
sziasztok,

egyik cimbi keres 99-00 körüli 600as idomos fazert, kb. 600k körül.

esetleg tudtok ilyent?
Egyik megoldás:
link
Nem nem lehet,titán megapówer atom ötvözet! Ellenáll mint a jó partizán!

Phase lehet lecserélnek!
Sziasztok. 2008-as Fz6N-em van és azt szeretném kérdezni, hogy a gyári kipuval lehet valami csinálni hogy hangosabb legyen vagy vegyek rá inkább dobot?

Köszi
Nekem. RN061
Jaja, és magasított plexi van a mocin. Nekem is tetszik! Miért van viszont sok varadero társaságában? Verderber.
Narancs felnicsík szerintem elég. Ne bíbelődj a kormánysúllyal. A tankbőr szerintem is jó ötlet. Habár ha ráköltesz még 15-öt, már fújva is olyan színű lesz, amilyet akarsz.
Fain színe lett. Én csak annyit kérdeznék, hogy a kirohadó-kókány-blokk nem zavarja a szemed?
Most jut eszembe egy narancs tankbőr lehet olcsóbb, mint a fújás ...