A platni tartót sikerült jól rögzítened a kapaszkodóra az nem mozog
Ha a doboz mozog a platnin, nézd meg, hogy rajta vannak-e a platnin azok a kis gumibakok (összesen négynek kell lennie)
A baj csak az,hogy ez számodra nem álom. Ha jól szétnézel a házad táján,találsz ott legjobb tudomásom szerint egy kukásautó sárga színű bedőlt csőszkunyhót.Na a a valóság
Én meg a vidéki sukár parasztgyerekeken,akik mindig elkedenek "pestizni" .Mert nem az a paraszt aki a földet túrja, az a földműves Azon kívül szépbukótakarós gyerekem nem pestről volt szó! Azonkívül jósok időt eltöltöttem már én is udapesten,de még sok helyen vidéken is, de ilyen háztályibazárivacakkal mint ami neked van még soha nem találkoztam
Itt nem volt arról szó, hogy Karu rossz helyen lakna csak azért, mert messze van tőlem...
Én itt nagyon boldog vagyok, egy-két eseten kívül (pl. bukó keresés) akármit be tudok szerezni internetről, akár belföld, akár külföld.
Pestet pedig a különös körülményeken kívül kerülöm. Legkisebb sejtemben sem akarnék Pesten lakni. :-D Csak nevetek sokszor a "nagy" "pestieken".
láttam már ilyet, jól néz ki, gyári szín,,,,
Ha a doboz mozog a platnin, nézd meg, hogy rajta vannak-e a platnin azok a kis gumibakok (összesen négynek kell lennie)
Én itt nagyon boldog vagyok, egy-két eseten kívül (pl. bukó keresés) akármit be tudok szerezni internetről, akár belföld, akár külföld.
Pestet pedig a különös körülményeken kívül kerülöm. Legkisebb sejtemben sem akarnék Pesten lakni. :-D Csak nevetek sokszor a "nagy" "pestieken".
Egyébként te merre fele laksz? Gondolom legalább 200km-re tőlem, ahogy szokás; ha kell valami mindig messze van. :-D