Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, mindenki mondta.

Tettem egy próbát, GIVI-hez képest nem volt drága. Sajnos voltak a doboznak olyan hibái, amik a hirdetésben nem szerepeltek.
Közeljövőben még próbálkozok, próbálkozunk valami alátéttel, de az Expon szétnézek, hátha lesz valami jó vétel.
Elmondták,hogy ne vedd meg Most irány a műhely csavarozni
Igen én voltam,
Majd megálmodja az illetékes, vagy én ha aktuális lesz
Milyen színűre?
Szerintem ez az erős kontraszt a fekete és fehér között nagyon jól megmutatja magát.

Egyébként; feltettem a hátsó Yamaha dobozt meg konzolt, de valami nem stimmel. A doboz lötyög rajta, nem feszül. A ti GIVI dobozotok mennyire "feszül" a tartón? Esetleg billeg-e vagy lötyög kicsit, vagy olyan, mintha ráragasztották volna?
A dizájnfelelős én voltam, néha a mester segítsége is kellett a meggyőzésben A felnik meg majd a kövi gumacserénél lesznek átfújva
Fújtál levegőt a gumikba?
Azért a yamaha is adott hozzá alapot,és én is dolgozhattam rajta vagy 4 percet
Egyébként nem a te kezed által készült A-tól Z-ig? :-D A dizájnt Zack álmodta meg? Valóban szép lett. Húú, egy krómfelni durva lenne rá.
Szép motor vigyázz rá.
Gratula.
Mázlisták.
Láttam a képeket...terepeztetek vazze?
Mai gurulás megvolt :P isteni volt ^^
Hipp hipp hurrá. megvolt az első gurulás az évben. Egy laza 200as. Vegyes a dolog mert most itt már 0 fok van. Az utak állapota meg egyszerűen szörnyű.
grrrrrrrrrrrrrrrr
argh, igaz! sorry.
elöl 3 sávos= két komponens
hátul 5sávos=3komponens
Egen, mert zsír új. BT016 (elöl 3 komponenses, hátul 5) --- korábbi fejlesztés.
Most értem haza,hát k...rá nem volt melegem,de azért jó volt.Jaaaa meg útközben találkoztam egy fz6-ossal,egyből mosolyt csalt az orcámra a kupak alatt.
Le a kalappal,csini!
Neked milyen gumedlid van? Elég sarkos :)
Megerősíthetem!
Profik!
matrica. Georgedesign.
oldalidom marad az első esésig, vagy ameddig meg nem unom.
Hasidom: jövőre talán lefestetem.
Na mi van mindenki motorozik még
Akarom mondani nem semmi