- és még én szívóztam FreePetivel, hogy korán kel -
Phaser, visszatérve a TRX 1200-ra, ha ránézel, nagyon hasonlít a Fazerre... ülés alá húzott kipuff, osztatlan ülés, félcsupasz design, sőt még a fejidomon a lámpák is nagyon hasonlóak
Matricagyártás.hu sem írt vissza a levelemre... Nem ajánlom őket senkinek... Pedig a végén meg is kérdeztem, hogy egyáltalán vállalnak-e ilyen kisebb munkákat, elég lett volna egy igen vagy nem...
Csak szerintem alapvető, hogy egy motorosnak a MOTOR a része, alapvető alkotóeleme? Te sem lennél motoros, ha nem lenne motorod. Sőt, sokaknak a társa. Sokaknak óriási örömöt okoz ráülni és elmenni vele ezer kilómétereket. És aki így érez, annak valószínűleg hiányzik a motorja télen. Babulu reakciója teljesen érthető és sok mástól is elvárható lenne. Én is sokszor csak rányitottam a garázst, megnéztem, mondtam valamit és rácsuktam. Vannak, akik csak nyáron motorosok, vannak akik télen is annak érzik magukat.
Jaja, a szerkó menő. Főleg mikor tolod a bevásárlókocsit fullbőrben. :-D
Ilyenkor télen nem érzitek úgy, hogy a másik feletek (a motor) hiányzik (nem érzelmi kötődés vagy vágy)? Lehet nem így vagytok vele, de én nyáron mindennap motorral közlekedtem mindenhová. És így télen "kevesebb" vagyok, mikor zötykölődök a buszon.
Elég, ha az ötperces Tesco-úton csap el egy álmodozó Swiftes öreg néni. Rögtön nem mindegy, hogy volt rajtad "válltömés", vagy kihagysz egy szezont, mert a kormányig sem tudod felemelni a karod...
Ez így van, mindig fel kell öltözni rendesen, mert a hülyeautós, a kátyú, a jaszkarizó kolléga stb. nem távolságfüggő
Egyszer ne öltözz be és megvan hamar a baj! Én inkábn izzadok full beöltözve!
Mondjuk sose értettem ezeket a donorokat, én már akkor se éreztem magam jól, amikor csak a garázsból kiálltam és mentem pár kört a tömb körül nyáron minden nélkül trikóba, rövidnaciba
Igen, mindig minden körülmények között. Max az udvaron amikor tologatom, akkor nem vagyok harcidíszbe. Mindig csodálkozva néztem a hawaimintás strandnaciban és strandpapucsban csapatókat. Végülis szervdonornak is kell valakinek lenni...
Ma itt volt 12 fok, száraz utak, néhol nedvesek, de nagyon sok hó volt még mindig. Viszont fél 7-re már lement 0 fokra...
Holnap rakom fel a hátsó táskát, meg leszerelem a plexit, viszont ha tényleg szép idő lesz, eldobom a könyveket and i gonna do my fly on the ground.
Phaser, visszatérve a TRX 1200-ra, ha ránézel, nagyon hasonlít a Fazerre... ülés alá húzott kipuff, osztatlan ülés, félcsupasz design, sőt még a fejidomon a lámpák is nagyon hasonlóak