Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

- és még én szívóztam FreePetivel, hogy korán kel -
Phaser, visszatérve a TRX 1200-ra, ha ránézel, nagyon hasonlít a Fazerre... ülés alá húzott kipuff, osztatlan ülés, félcsupasz design, sőt még a fejidomon a lámpák is nagyon hasonlóak
Ezt lájkolom
Peti meglátta ezeket a kommentárokat és már a kolbászok között lóg.
Matricagyártás.hu sem írt vissza a levelemre... Nem ajánlom őket senkinek... Pedig a végén meg is kérdeztem, hogy egyáltalán vállalnak-e ilyen kisebb munkákat, elég lett volna egy igen vagy nem...
Csak szerintem alapvető, hogy egy motorosnak a MOTOR a része, alapvető alkotóeleme? Te sem lennél motoros, ha nem lenne motorod. Sőt, sokaknak a társa. Sokaknak óriási örömöt okoz ráülni és elmenni vele ezer kilómétereket. És aki így érez, annak valószínűleg hiányzik a motorja télen. Babulu reakciója teljesen érthető és sok mástól is elvárható lenne. Én is sokszor csak rányitottam a garázst, megnéztem, mondtam valamit és rácsuktam. Vannak, akik csak nyáron motorosok, vannak akik télen is annak érzik magukat.

Ma dupla adag kálciumot ettem, elnézést!
állandóan-hülyeségeketkérdezítisz
Szóval mi a diagnózis, doktor úr?
tudtam
Igen, kálcium és magnézium pezsgőtablettát.
Te szedsz amúgy valamit? Gyógyszerezed Magad?
Én csak egyszer mászkáltam a tacskóba a nyárias szerkoba, de ha nincs légkondi tuti hőgutát kapok

Én az elvonási tünetek ellen néha arrébbtolom a vasat a garázsban, jövő héten meg kiállítás
Jaja, a szerkó menő. Főleg mikor tolod a bevásárlókocsit fullbőrben. :-D

Ilyenkor télen nem érzitek úgy, hogy a másik feletek (a motor) hiányzik (nem érzelmi kötődés vagy vágy)? Lehet nem így vagytok vele, de én nyáron mindennap motorral közlekedtem mindenhová. És így télen "kevesebb" vagyok, mikor zötykölődök a buszon.
Tecsoba is csizma,farmer,t-shirt,kesztyű,kabát,bukó... kesztyű,bukó marad a dobozban, kabát meg jól néz ki
A mert nem árt
Elég, ha az ötperces Tesco-úton csap el egy álmodozó Swiftes öreg néni. Rögtön nem mindegy, hogy volt rajtad "válltömés", vagy kihagysz egy szezont, mert a kormányig sem tudod felemelni a karod...
Ez így van, mindig fel kell öltözni rendesen, mert a hülyeautós, a kátyú, a jaszkarizó kolléga stb. nem távolságfüggő
Egyszer ne öltözz be és megvan hamar a baj! Én inkábn izzadok full beöltözve!

Mondjuk sose értettem ezeket a donorokat, én már akkor se éreztem magam jól, amikor csak a garázsból kiálltam és mentem pár kört a tömb körül nyáron minden nélkül trikóba, rövidnaciba
Igen, mindig minden körülmények között. Max az udvaron amikor tologatom, akkor nem vagyok harcidíszbe. Mindig csodálkozva néztem a hawaimintás strandnaciban és strandpapucsban csapatókat. Végülis szervdonornak is kell valakinek lenni...
Akkor gondolom barátnőd sem volt még.
én így linkelek, jó...
kiccsávó nekem gyárilag olyan az ábrázatom, mint neked az a maszk
Azt a motort még nem találták fel, amin Te rendesen elférnél
Amúgy meg tanulj meg linkelni
Ma itt volt 12 fok, száraz utak, néhol nedvesek, de nagyon sok hó volt még mindig. Viszont fél 7-re már lement 0 fokra...
Holnap rakom fel a hátsó táskát, meg leszerelem a plexit, viszont ha tényleg szép idő lesz, eldobom a könyveket and i gonna do my fly on the ground.
C , ésmennyéholnapmotorozni, de öltözzél fel szépen, meg ne fázz
Áruló!

A többiektől remélem kapsz egy 'C' választ te is.