A hossza durván 180 cm volt, de átlóban éppenhogy felfért, koppig forditott kormánnyal. megmértük a motort kerêkszéltöl kerékszêlig volt 205-210 cm-t. De ha gondolod holnap megmêrem a motor befoglaló méreteit. A futot már sajna nem tudom megmêrni mert kölcsön volt..de ha kényelmesen akarod elhozni, akkor 2 méter körülit próbálj szerezni.
Még nem tudom.
3 motor is van kilátásban de az attól is függ hogy mennyiért menne majd el illetve hogy mennyi gyűlne még mellé.
Aprilia Tuono
Bmw k1200r
Benelli TnT1130 amúgy
Köszi szerintem is, a képek nem adják vissza, de nagyon szép élénk piros színe van. Van hozzá gyári dob, ülés, üléspúp is. Szépen jár a motorja, és indul is ahogy kell. Akárhányszor meglátom, ráülök elolvadok, http://www.mammutmail.com/hu/m... itt tudsz nagyobb fájlokat feltölteni, én arról kapok egy értesítőt, és onnan letudom tölteni. Ha nem gond és így el tudnád juttatni azt megköszönném.
Bocs póstán nem érdekel, csak személyesen.Tudod én soha semmit nem rendelek sem netről, sem látatlanban, Ha valami nincs polcon, nem nézhetem meg, nem vehetem kézbe mielőtt kifizetem akkor inkább nem kell.Ha pesten vagy, vagy jársz úgy pestre akkor összefuthatunk és megegyezünk.
Szerintem alapból nincs hasidom a TLS-eken, amelyiken rajta van, az mind utólagosan van odatéve, én úgy gondolom. Az enyém is ilyen, meg akárhányat láttam, szinte mindegyiken eltér a hasidom formája, szóval valszeg nem gyári egyik sem. De nekem nagyon tetszik a kis "eke" ott alul
Elküldeném szívesen, de csak 10Mb-ig tudok küldeni, ez 251Mb.De ha van valami más módja, segítek szívesen, hogy megkapd.Ha van ötleted szólj.Szép a moci! Sokkal szebb, mint a pesti.
Volt gyárilag is olyan változat? E-bay-en néztem hozzá olyat amit festeni kell. Persze nem létszükség, meg sokkal fontosabb dolgok is vannak. Majd egyszer:
Értem, ez elvileg nem csipkedi az olajat, de ez persze akkor derül ki mikor elkezdem használni majd. Levegőszűrőt is cserélem természetesen, gyertyacsere sem rossz ötlet. Már nézegetem az oldalt, tényleg elég sok minden van, és egy füst alatt le tudok rendelni mindent tőlük. Köszönöm!
Én is a nagyvas.hu tudom ajánlani mert minden évben tőlük rendelek minden cuccot ami kell!Motul jo lesz 10w40 az előirt a gépnek de mondjuk ha hajlamos az olaj csipkedésre akkor érdemesebb beletenni picit vastagabbat!10W50 est!SZERINTEM!:)!Helyedben a gyertyákat is lecserélném és ha kell a levegőszürőt!Én példa igyfogok inditani ha meglesz az álmom
Volt a tiéd esetleg tuningolva? Nagyobb hőértékűvel működött?