Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kr 108 van nekem most fenn
te miről beszélsz?a road attack jobb,mint a supercora?
Supercorsa= Annál még a Sport Attack is többet ért...
Amúgy hallottál már a Dunlop-ról?
Majd megmutatom, h hogy tapad...

U.I.:
Nem vagy elfelejtve...
Igaz, igaz!
Mint írta a kolléga, kinek mi.
Nekem pl a Hondámon a Z6 volt, egy kemény szar, nem tapadós gumi.
Sport Attack-ból meg vagy 3 párt nyomtam használtam el rajta....
Szia!

Ne vegyél road attackot!

Ha conti-t akarsz,akkor csak race attack,de ha a legjobbat akarod venni:akkor Supercorsa
Köszi,
voltam a motorshown és megvettem ugyanezt csak más méretben. Egyébként az árad tényleg jó. Conti SportAttack 2 lett gyári méretben. Ha kiderül az ég letesztelem. Köszönöm mindenkinek.
Üdv.:
Zenox
Nem írtam: és mindíg csak az, elnyűttem vagy 5 garnitúrát.

Road Attack a Hondámon volt, nem tetszett.
Hát a Conti korántsem a legjobb....szerintem.
Nekem a TL-en Metzeler Z6 volt. Hidegben sem csúszkált, melegben meg tapadt, mint állat, kb 8-10e km-t kibírt. Sporttúra gumi.
Még anno az RF600-on használtam contit baromi jó guma volt, és viszonylag sokat is bírt, nem csúszkált, tapadt rendesen. De sajnos nem tudom, hogy mit művelne a TL-en, azon még nekem sem volt.
Holnap reggel 9re megyek megnézni a mocit, ha nem lesz dermesztő hideg, és van kedved eljöhetsz. VIII ker. sárkány u. 4. autószerelő műhely.
Zenox,

Vn nálunk egy utolsó darab eladó:
http://www.agomotors.hu/websho...
Hát, hogy melyik a legjobb, szerintem 10 emberből 9 másra esküszik...
Én személy szerint, Bridgestone S20 Hypersportot rakattam fel tavaly újonnan, szerintem k@rva jó, nekem bevált. Conti-val kapcsolatban nincs tapasztalatom.
Halihó, gumicsere előtt állok, első hátsó megy a levesbe. Segítséget szeretnék kérni tőletek, mert teljesen tanácstalan vagyok és nem szeretném megszívatni magam 80ezerét :) Melyik a legjobb gumi a piacon jelenleg? Conti RoadAttack 2-re gondoltam, de sehol nem találtam teszteket a gumikról. Üdv.: Zenox
Köszi a gyors választ , küldtem E-mailt mindkettőtöknek.
Jelen...
Viszont a Yoshi az rendszerrel van...
Szia, gyári dobom az van.
Sziasztok!

Olyan kérésem volna, hogy akinek van gyári TL1000R dob a birtokában, vagy egy Európai Yoshi RS3 dob (mint lentebb a linken)az kérem jelentkezzen nálam egy 10 perces szívesség erejéig.---- janosszocs@gmail.com

http://fstg.motosport.com/moto..." target="_blank">Yoshi RS3

Köszönöm előre is.
Nagyon fajin! :) Örülök neki, akkor jelzek Neked is.
Ha elvonul a rossz idő , akkor én is szívesen elmegyek, de csak közönségnek. Legalább megismerkedünk. Dél pesten lakom, motorral hamar eljutok bárhová. Üdv.:
Zenox
Köszönöm szépen, amint valamelyest is elvonul a rossz idő, akkor egyeztetek az eladóval és Veled is. Köszi mégegyszer, kereslek majd.
November óta állt a mocim a haverom fűtetlen garázsába, tegnap odamentem akksi be és azonnal indult minden gond nélkül. Mintha csak tegnap raktam volna le. Nagyon örültem neki! Remélem mindenkinek ilyen egyszerűen fog működni az indulás. Türelem, már csak 1-2 hétig tart ez a szar idő. Üdv.: Zenox
Semmi honorálanó, szívesen segítek. "Pesti" vagyok, úgymond, amennyiben jó neked a: 06 70 2060339 számon elérhetsz! Próbáld többször, ha nem venném fel, szívesen segítenék ha arról van szó! Nekem már 4 éve van, sikerült kiismerni a mocit, ha kell "service manual"-t is adok hozzá!
Pesten van a motor, valamikor mostanság elmennék megnézni.

Ha valaki aki esetleg pesti - nem tudom pityupapa Te merre vagy - (vagy Gyöngyös-Pest vonalon megtalálható), és volt/van TL-je, ért is hozzá és persze rá is ér, illetve van kedve hozzá eljöhetne velem meglesni. Persze honorálnám jótettét
Jó ajánlat, megfontolandó!