Igen olvastam és ezért várom a talákozást a géppel mert felőlem lehet benne 2 millió kilométer is ha minden rendben van olajcserét leszámitva!Nem várok csodát nem várom hogy szalonállapotú legyen csak jó helyre fektessem a pénzemet időtől függően csütörtökön minden kiderül
Szia, akár rendben is lehet ennyi km után. Biztos olvastad a cikket, hogy 100E km után szedtek szét egy TL blokkot, és minimális szerviz kellett csak. Nyilván az egy jól karbantartott gép volt, de az esély ennél is meg lehet arra, hogy jól tartották korábban.
Sziasztok! Keresek R-hez jobb oldal idomot és jobbos fejidombetétet (amire az index megy). BP-en Ricsinél nincsen, Baján pedig irreálisan drágán adják.
persze :) nem gond de azért mondhatnátok véleményt róla!Már beszéltem a tulajjal teloszimeringet+teloolajés az lent a kuplunk mnkahengernél valami szimeringet kell cserélni és persze új olaj+olajszürő!Egyébként egyben van!Korrekt redes gazdija van!
kimilyen teloolajat és motor olajat használ TLR be?Én motul 10w40es telolajban és motul 10w50 motorolajban gondolkodom!
Igazán nincs mit, toldacuccotponthun küldöm, sztem 15-20 perc és nálad van. Nemtom mennyire vagy otthon a kiterjesztésekben, én nem vagyok egy zseni. Ez egy .mov kiterjesztésű vidi, nekem classic media player játszotta le. Az mindent lejátszik, olyan mint a gagyi DVD lejátszó, még a sajtos tallért is beolvassa
Szia, velem volt megnézni Pityupapa a mocit. Azóta kaptam a sráctól egy videót, ha gondolod elküldöm neked, indul szépen, meg körbejárja a videóban a motort. Adj egy kontaktot és már megy is. De amit Pityupapával beszéltem, az annyi volt, hogy semmi komolyabb baja nincs, sok apróság inkább (de azok se komolyak), kicsit törődni kell vele. Korábbi komolyabb sérülés nyomát nem találta, apróbb karcok, semmi vészes. A srác aki árulja szerintem eléggé korrekt, nekem szimpatikus volt a hozzáállása, elmond mindent a mocival kapcs. Nekem friss műszakival adta volna át, gondolom ez másnál is így lenne :)
De gondolom hamarosan Pityupapa is elmondja, hogy szerinte milyen a motor. :) Megnézni mindenképp érdemes, mert elég jó áron van, állapotához képest.
Képzeljétek el hogy az én első gumim egy 2000-ben gyártott dunlop sportmax D207 volt. Szörnyű menetdinamikát produkált mostanában már :) Lehet hogy még gyári volt.
hát szopat rendesen tavaly ilyenkor már régen sütkéreztünk tavaszi napon most meg nemlehet elmenni megvenni egy kibaxott motort na nem baj csütörtöktől jön a felmelegedés és ha kell elmegyek erőszakra futóval is csak kaparintsak meg egyet mert multhéten elvitték az egyik kiszemelt áldozatomt
Szia egy privát üzenetben elküldenéd nekem a Pesti piros TL 1000S állapotáról a véleményed mert engem is nagyon érdekel viszont engem nagyon behatárolnak az anyagiak és ha nem olyan nagyok a problémák akkor lehet én rá repülök.
Segítségedet előre is köszönöm
Sixstring666 gratulálok a géphez ha te küldenéd el a tapasztalataidat annak is nagyon örülnék.
Akkor tényleg kicsi lenne. Én 182 vagyok, de nekem is kényelmetlen volt az SP1.
Jaja, kinek mi. Én pl a szívlámpásomat 1 milla alatt biztos, h nem adnám oda senkinek. Pedig 7-800-tól lehet már venni.
Akkor inkább nem eszek...
kimilyen teloolajat és motor olajat használ TLR be?Én motul 10w40es telolajban és motul 10w50 motorolajban gondolkodom!
Véleleményeket kérnék
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_1000_r_serulesmen
tes_560eft_-6567840
De gondolom hamarosan Pityupapa is elmondja, hogy szerinte milyen a motor. :) Megnézni mindenképp érdemes, mert elég jó áron van, állapotához képest.
Segítségedet előre is köszönöm
Sixstring666 gratulálok a géphez ha te küldenéd el a tapasztalataidat annak is nagyon örülnék.
http://aprod.hu/hirdetes/suzuk...:
Jaja, kinek mi. Én pl a szívlámpásomat 1 milla alatt biztos, h nem adnám oda senkinek. Pedig 7-800-tól lehet már venni.
Akkor inkább nem eszek...
Nekem ez volt vele, ezért többet ilyet nem veszek...