Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazat mondott :) A Motul 5100 10w40 a legtutibb. Enyémben volt castrol és nem tudtam váltani rendesen. www.nagyvas.hu
Üdv! Olaja szeretnék cserélni a motorban. Nem vagyok túl járatos benne, hogy milyen is lenne a legjobb. Nekem az előző tulaj azt mondta, hogy MOTUL 5100 10W40-et használt mindig, és az neki bevált.
Milyet tegyek bele?
Spórolni a legkevésbé sem szeretnék ezen (máson se), csak a neki legjobban megfelelőt szeretném beletölteni. Esetleg valami tipp, hogy ki honnan szerzi be, szűrővel együtt.
Köszönöm!
Köszi! Hálisten' sikerült hasidomos verziót venni, bár ez nyilván nem volt szempont, csak hab a tortán Tegnap mentem vele 4km-t! egyik garázsból a másikba... a hóesés meg monnyon le
Szép! Tetszenek ezek a hasidomok. Egyszer majd beszerzek én is egyet az enyémre. Nekem ez a gép nagyon teszik. Majd ha már semmire nem kell költenem egy hasidomra, sötét plexire benevezek:
Köszi szépen , örülök, hogy megkaptad a videót, érdemes felvenni a kontaktot a sráccal aki árulja, elég közlékeny és normális.
Gratulálok és irigy lettem ja és köszi a videót át jött le is töltöttem és meg is néztem így már biztosan szemügyre veszem én is
Köszönöm és hajrá! Nekem is nehéz szülés volt megvenni ezt, de csak sikerült.. és megérte várni csütörtökre már szerintem nem lesz vészes az időjárás, meg tudod majd nézegetni.. Húsvétkor pedig én már csavarogni akarok
TL1000R való üléspúpban tudna majd valaki segiteni?
Gratulálok a szép gépedhez nagyon baba vigyázzatok egymásra hamarosan én is jelentkezem képekkel,mert csütörtökön megyek motortnézni
csinos...
A 200€ az nagyon sok, nézz szét az angol ebay-en (TL1000R stickers) kb 10-12eFt ba kerül egy komplett szett.
Vagy: http://www.motormatrica.hu/old...
Ehun vannak a képek a motoromról
Még ha valakit esetleg érdekel az adatlapomon még lesz pár képecske róla
értem, hát az sem kizárt. Bár az árakkal kapcsolatosan nem vagyok képben. Épp tegnap érdeklődtem gyári matricaszett után, 200 Euro-t mondtak rá.
Ebay-en találtam én is kicsit olcsóbban is, de itthon még mindig olcsóbb. Igazából arra számítottam, hogy valakinek lesz elfekvőben aki szívesen eladná.
Rendkívül jó! el tudod nekem küldeni emailben? david.laczhazikukacgmail.com Nagyon hálás lennék
egyébként nemsokára töltöm fel a képeket a moccantóról
Ebay-en láttam gyári oldalidomot.
Köszi a tippet, most küldtem neki mailt meg Burminak is.
Kakasdon próbáltad?

http://www.twinmotor.hu/
de az én motorom,nem olyan rsv,amin ültél,ettől most komolyan mondom:én is néha félek,egy igazi szörnyet faragtam belőle
valami túrásabbra vágyom
Szép bizony csütörtökön rárepülök szarok az időjárásra
Te hogy hogy árulod az RSVT?Meguntad vagy?
PDF. angol nyelvű, tartalmazza a későbbi évjáratok módosításait('98, '99, 2000, 2001 évjáratok, külön fejezetben), valamint alkatrészkatalógus Suzuki cikkszámokkal.
hú,de szép! a legszebb tl,amit idáig láttam