Rsv mille 1000 et de tetszett is meg nem is!hát nem tudom én szerintem 8 kiló az sok de kinek mi van egy sp1 e 750 ért piros hölgy tulajtol hát nemtudom!Szeritem kicsi lenne alattam nem?2 méteres jószág vagyok
Na igen, a Yoshi az Yoshi...
Milyen RSV-t néztél? Talán az RSV 1000 R Factory az komoly gép lehet, de a régebbi RSV...
Sztem amúgy is a Japánok gyártanak motort.
Amúgy ami még baszós az az SP2... Csak kényelmetlen...
Igazából, ha nem kenyérre kell az embernek a pénz, akkor adhatja annyiért. Mondjuk reálisan 750-850 között kéne lennie egy jó állapotúnak...
Gondoltam hogy nálad van igy leirtak alapján hát igen szép de őszinte leszek valahogy mégsem fog meg a motor szine,pedig néha jó kilógni a sorbol bár ha ráteszem a mancsom egy TL-t akkor is kifogok lógni mert itt a környékünkön senkinek nincs!
Alig várom már hogy belépjek a V2 esek táborába Tegnap elmentem megnézni és kiprobálni egy RSV1000 est de felemás érzésekkel tértem haza,valahogy ugyérzem a TL lesz az uj szerelmem Olyan vagyok komolyan mint egy kis buzigerek,csak erre gondolok,minden percben a netet nézegetem,már lassan nem is alszok
A 800 e forintos TL ekről mi a vélemyényetek?NEMSOK AZ EGY KICSIT?
Gondolom. Amúgy napsütésben marha szép!
Dede, én vettem meg tőle... Régi barátom, és régóta nyúztam a fülét érte...
A blokkja zajmentes! A benzinpumpája is frankó. Egyben van.
Az sem rossz, de a 40e jobb...
Tessék pár kép még róla...
Köszi oszi a tippet éppen az előbb beszéltem a tulajjal :) szimpatukusnak tünt bár a motor szinétől nem vagyok elájulva
mondta hogy törött volt az első lámpája meg hogy levette a yoshiumra dobokat!Csak nem nálad vannak a dobok?
Egyébként jó az ára lehet elmegyek szombaton meglesem és ha stimm vele akkor akár meg is köthetjük az üzletet!a 72 ezer kilométeres tl 1000r hez mit szoltok?
Szia,
Az 1ik barátom TLR-je eladó. Fent van a hirdetése is. Sztem kíváló vétel.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_1000_r-6725141
Én
szereltem neki egy ideig. Ismerem minden részét a motornak.
Én 440 km-t kocsikáztam oda-vissza a kis Drágáért. De határozottan megérte. Még most megyek le délután hozzá, megtapogatni kicsit:D tisztára mint egy kis kölök, mikor kap valami olyasmit amire iszonyatosan vágyott
Naja nálam sem volt egyszerű, de megszületett :) Most már csak csavarni kell a szarvát :) meg így március végén még várni kicsit, hogy ne 0 fok legyen....
Igen, lefoglalóztam, majd utána hoztam csak el amikor jobb idő lett végre. Nekem meg pont közel volt. Eddig amik szimpatikusak voltak azok az ország túlsó felén lettek volna. Nehéz szülés volt nekem ez a motor vétel. Egy combos V2-est akart mindig is, de már majdnem beadtam a derekam egy sor négyesre.
Már csak legyen jó idő, és tudjunk gurulni vele :D
nekem volt több is,egyesben sem nagyon forgatta el,inkább kerékre állt