Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vasárnap a vihar elött értem haza a motorozásból,baromi nagy vihar lett.nem jövök rá hogy lehet tisztán tartani a motort nekem nagyon koszos,le sem jön az elejáröl az a tömérdek bogár.
úgy látszik berágott.így holnap nem motorozol?
rakd össze és guru
Erősen kétlem, hogy lenne benne de ha volna is a Pair rendszer nem szól bele közvetlenül a blokk működésébe szóval attól nem rángathat. A Pair friss levegőt kever a kipufogógázba.
Rugó összepréselőm az nics, de van két kicsi spaniferem amik már bizonyítottak erre a célra. Viszont hova kell a spec szerszám?
Olvasgattam valami Pair rendszerről, nem lehet hogy nekem azért rángat és lángol 4000ezernél mert azzal valami nem stimmel?
Aki akar ilyen hátsó rugóstag felújítást a télen, az majd szóljon.
Kicsit át kell alakítani a gyárit, mert elég szarul van megtervezve, meg szar anyagból is van.
Pl a krómszár nem tömör, hanem cső szerű, nincs benne egy nyavalyás szimmering sem, és a csúszófelülete egy vaslemez az alu házban...
Ezt fogom úgy megcsinálni, h a tövéhez lesz egy szimmering rakva, bronzperselyt neki, a szár ki lesz cserélve tömör krómszárra, és csillapító elasztomer lesz a végén.
Hát ennek a szétszedésének neki se állj, hacsak nincs otthon egy rugó összepréselőd, meg egy speckó célszerszámod hozzá. Jah, valami gázmelegítő sem árt.
Nekem ez volt a donor darab, h a másikat normálisan szét tudjam szedni.
Aha. Elég szomorú, h ilyen volt a belsejében.
Ebben nincs olaj, az a rotációs csillapításban van.
Ahogy nézem a képeimen, 2 tartja a bal és 2 a jobb oldali idomot.
Igen, kb ennyi az összes.
A hasidomot egysem tartja, csak 2 nagy és 6 kicsi csavar.
Az a hosszú rúd a képen meg az alsó hűtőt tartja távol a leömlőtől.
Meg tudná valaki mondani, hogy a két oldal és a hasidomot hány darab konzol tartja?

http://www.ebay.co.uk/itm/SUZU...

Ennyi lenne az összes?
Én még nem jutottam el idáig, de remélem, hogy az enyém nem így fog kinézni . Habár ha csak a benzinpumpa tömítésből indulok ki . Mondjuk most szedtem szét a féknyergeket, hát ott is voltak érdekességek.
Azt mind honnan szedte le?
Olaj helyett varázsporral működött ? :)
Akinek ilyen 50e km körül jár a bringája, javaslom a hátsó lengéscsillapító feljavítását...
Lesz képem! 1 héten belül!
Valakinek eladó sport dob elfekvőben?
Van az is még otthon!
Azért választottam ezt a műszerfalápolót, mert tök jó vaníliás illata van...
Akkor lesz kép a TLR-edről?
Szombaton kitoltam 3hét után és pöccre indult ;)
Én találtam bontóban, de csak a komplett idomszettet adják 140e-ért, úgy meg nem kell. Akkor inkább nézek ebay-en.
Hidd el megéri!
8, 9-est én is kerestem, mikor szögeltem a gépet, de bontóban sehol nem volt. Mindenhol csak S volt bontva akkor. Végül 14k-ért rendeltem újat Motorradban. /db
Bizony! De hogy Oszinak milyen ütős tankkitámasztója van! Szerencse, hogy nem piros neoluxos doboz
Gallacaval nehany hete megtargyaltuk ezt a benzinpumpa kerdest.