Benzinpumpa csere 1-2 óra alatt megvan kényelmesen ... nagyon érdemes, napok után is indult rendesen 1-2 sec alatt.. 1 hét múlva kiderül indul e elsőre 3 hét után.., akkor érek haza.
Hétvégi TLR szerelgetés.
A benzinpumpa nyomása 1,9 Bar... Még jó, h az injektorok nyomása 2,9 Bar... Vajon mi fog változni a csere után?
Nemigazán akar ez sem elindulni rendesen hidegen. Nem is csoda.
Nah most nem akarja, de szerintem érthetően írtam le, hogy mire van szükségem. Nem hiszem, hogy kellene hozzá a kép. Lehet rossz volt a formátum, még egyszer megpróbálom.
Alkatrészeket keresek, egy pár fejidom betét(8, 9),egy pár srad cső melletti betét (11, 12), Aksi takaró ablak a bal oldali idomon (4), Jobb oldal idom (2), első fényszóró. Bontóban még nem kerestem, először ide írok hátha valakinek van valami ezek közül és eladná.
Igen, TL alkatrész, csak nem TLR, hanem TLS.
Valami műszerfal felső burkolat lenne, ha nem lenne szétfűrészelve...
Lesd meg: http://www.ebay.co.uk/itm/Suzu...
sziasztok.tl 1000 s-em van.előjött egy próbléma.nehez indult még melegen is.egyszer elmentem motorozni, még jó hogy nem messzire.meg állás után úgy tíz percre inditom.semmi gond beindult.majd félperc után leáállt alapjáraton,és onnan nem indult be.a hibakód c 12 főtengely jeladó.a kábelek jók csati jó.mi lehet a gond?ezek után gondolom a jeladó.mennyibe fáj egy ilyen malőr?válaszotok előre is köszönöm.
Köszi a segítséget, de tényleg látnom kéne az elejét a villánnál, hogy vannak rögzítve azok a betétek meg a két hűtő, mert az enyém törött volt és úgy lett rábarkácsolva a hűtő. Viszont ebay-es vásárlásnál tudnál e majd segíteni, ha az eladó nem akar postázni Magyarországra? Nem most lenne még, csak érdeklődök.
Télen nekem is meg kell csinálnom mert már elég szarul indul :(
A benzinpumpa nyomása 1,9 Bar... Még jó, h az injektorok nyomása 2,9 Bar... Vajon mi fog változni a csere után?
Nemigazán akar ez sem elindulni rendesen hidegen. Nem is csoda.
Egy mail címet ha megkérlek tudnál adni? Szeretnék beszélni veled priviben!
Köszi előre is!
Dávid
Alkatrészeket keresek, egy pár fejidom betét(8, 9),egy pár srad cső melletti betét (11, 12), Aksi takaró ablak a bal oldali idomon (4), Jobb oldal idom (2), első fényszóró. Bontóban még nem kerestem, először ide írok hátha valakinek van valami ezek közül és eladná.
Valami műszerfal felső burkolat lenne, ha nem lenne szétfűrészelve...
Lesd meg:
http://www.ebay.co.uk/itm/Suzu...
Na hogy váltak be a dobok,jó hangja van ugye?:)