Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jóóó! A mén az sok ló!
A lényeg,hogy benne égjen el, mer' akkó mén!
Mé' ? Metált bírod?
nekem nem volt ilyen,vennék ha lenne ló-vém.
Az olyan mint a black metál?
Ha elég, a végére nem fog maradni.
Nem matt, ezüstmetál. És maradt még benne elég.
az lehet hogy hangosabb lett de lóerőt veszített ez matt?
Így vettem, de nem nagy ördöngősség: ki van belezve és egy 54-es perforált cső van behegesztve az elejétől a végéig. Körülötte kitömve gyapottal.
Egy ügyes kipuffogós hamar meg tudja csinálni.
Szeva, visszajöttem a nyaralásból. Ha még mindig kell a sárvédő akkor hívj. Üdv.:
Zenoxx
Én is 5100-at használok. Nekem ez bevált, nem is változtatok rajta.
Szia! Én nem használtam, bár még nincs sajnos olyan régóta nálam a gép, meg most is kényszerpihenőn van :), de akivel beszéltem vagy akit ismerek és TL-es, azok mind a Motul 5100 10W40-et ajánlották. Úgy, hogy nem is akarok kísérletezgetni. Rájöttem, hogy az nekem mindig sok pénzembe kerül :D
Csak kettőnk között :P Én is már gondoltam rá, de nem biztos, hogy nyújt annyival többet mint az 5100, viszont árban biztos több ;)
Ciao
Tehát senki se használt még ilyen olajat?
Én esztergomba viszem padra. Nekem sem helyben van.
szept. 15. TE Te te
15 asszony, jól bírod!
faluban van komoly motorlabor, van pad is. feltesszük rá a gépet. Átnézetem mi lehet. Alapjáraton veszi a lapot. Egyenlőre Lakodalom után foglalkozok vele,. 15. Lagzim
Szerintetek jobbat tennék ezzel az olajjal (Motul 7100 10W40 motorolaj) a motornak mint a Motul 5100 10 W40-el?
Eddig 5100 10W40-t használtam,csak érdekel hátha valéaki ilyet használ és jobban tetszik neki ezzel.
Szia Tarka! Segítséged kérném! Nekem is ugyanilyen dobjaim vannak mint Neked,csak azzal a különbséggel,hogy Neked szólnak is rendesen! Tudnál adni egy elérhetőséget ahol megcsináltattad?

Köszi,Üdv
Nem tudom a tied miért nem jön fel, nekem 1be gázra fel jön, 2be kuplunggal. Lehet h írták a gyári ecut és adtak neki kaját..padra kell tenni és kiderül.
Hi Tornyi,
Írtam mail-t a gmail-es címedre...
Most igazából milyen motorról is van szó? A 929-edről?
az ecu-n kell vezetéket vágni,én is elvágtam,
Folytás az S-ben is van?(98-as)
Fekete TLR Szentendrei úton egy keréken indulva pirosból ma? Valaki innen?