Így vettem, de nem nagy ördöngősség: ki van belezve és egy 54-es perforált cső van behegesztve az elejétől a végéig. Körülötte kitömve gyapottal.
Egy ügyes kipuffogós hamar meg tudja csinálni.
Szia! Én nem használtam, bár még nincs sajnos olyan régóta nálam a gép, meg most is kényszerpihenőn van :), de akivel beszéltem vagy akit ismerek és TL-es, azok mind a Motul 5100 10W40-et ajánlották. Úgy, hogy nem is akarok kísérletezgetni. Rájöttem, hogy az nekem mindig sok pénzembe kerül :D
Csak kettőnk között :P Én is már gondoltam rá, de nem biztos, hogy nyújt annyival többet mint az 5100, viszont árban biztos több ;)
Ciao
faluban van komoly motorlabor, van pad is. feltesszük rá a gépet. Átnézetem mi lehet. Alapjáraton veszi a lapot. Egyenlőre Lakodalom után foglalkozok vele,. 15. Lagzim
Szerintetek jobbat tennék ezzel az olajjal (Motul 7100 10W40 motorolaj) a motornak mint a Motul 5100 10 W40-el?
Eddig 5100 10W40-t használtam,csak érdekel hátha valéaki ilyet használ és jobban tetszik neki ezzel.
Szia Tarka! Segítséged kérném! Nekem is ugyanilyen dobjaim vannak mint Neked,csak azzal a különbséggel,hogy Neked szólnak is rendesen! Tudnál adni egy elérhetőséget ahol megcsináltattad?
Nem tudom a tied miért nem jön fel, nekem 1be gázra fel jön, 2be kuplunggal. Lehet h írták a gyári ecut és adtak neki kaját..padra kell tenni és kiderül.
Egy ügyes kipuffogós hamar meg tudja csinálni.
Zenoxx
Csak kettőnk között :P Én is már gondoltam rá, de nem biztos, hogy nyújt annyival többet mint az 5100, viszont árban biztos több ;)
Ciao
Eddig 5100 10W40-t használtam,csak érdekel hátha valéaki ilyet használ és jobban tetszik neki ezzel.
Köszi,Üdv
Írtam mail-t a gmail-es címedre...