Persze, hogy nem lehet megjegyezni mindent, meg van manualom is. Csak az elején van néhány dolog amit meg akarok nézni élőben, mert a manualból nem tudom ki silavizálni.
Egyszerre ugysem tudsz megjegyezni mindent, biztos lesz aki ha kéred lefotózza neked a kérdéses részt. Manualod van? Szerelési, kábelezési leírás van abban is! Én is nagyrészt abból állítottam helyre a gyári állapotot. Össze vissza voltak vezetgetve nekem is a kötegek, de az alapján vissza tudtam rendezni. Bár szó se róla könnyebb lett volna, ha mellette áll egy etalon.
Nagyon elcsacsogtuk itt a felújítás témát itt azneste. De az eredeti szándékom az volt, hogy kiderítsem van e a közelemben (Békés Megye --Szarvas) valakinek R-es gépe amire rámtudnék nézni?
Oszi, mikor lesz rám egy kis időd mondjuk valamelyik szombaton? Meg tudom oldani a hétköznapot is csak ki kell töltenem 20 oldalnyi papírt hogy miért megyek szabira , kivel, mikor , hol ... Nálunk elharapózott a bürokrácia :)
Nah ez jó kérdés. Úgy tudom, hogy gyárilag sima papírszürővel adták ki. Amikor megvettem akkor egy újszerű sportszűrő volt benne, viszont az enyémen nincs sehol sem k&n matrica.
Még nincs konkrét dob kinézve, csak annyi biztos, hogy valami tölcséres lesz. Valószínű rövidebb csövön függesztve, hogy nyitotabb legyen a hátulja. Aztán tavasszal miután kész lesz megy padra injektor és gyújtástérkép beállításra, mert az előző gazdája nem foglalkozott vele tovább miután megkapta a sportlégszűrőt meg a nyitott dobokat.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy milyen lenne, ha nem lenne "igényesen megépítve"! Majosházán ennél azért különb idomot tudott volna venni rá a gazdi. Ráadásul óccsó pézé.
Hát erre volt keret tavasszal. Használtam egy szezont, kitapasztalgattam meg ötleteltem, hogy mit lehetne kihozni belőle. Most van 3 konstrukció, de szerintem csak a komplett szétszedés után fog körvonalazódni, hogy melyik lesz a nyerő.
Az a célom, hogy szép legyen. Idő nem számít azért is kezdem most, így van 5-6 hónapom a következő szezonig. Azt nem írtam de aznidomok színe mindegy, mert egyedi totálfényezést fog kapni.
ari_allapot-6134478
520e huf akciós,csak itt!üzembentartói is megoldható!gyári fény,és állapot!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_1000_s_tur
akormany.gyari_allapot-6134478
De te majd szépen megcsinálgatod.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Aztán majd töltögetem fel a folyamatképeket is.
Nekem aztán szépen megcsinálni.
Sztem tudok majd segíteni alkatrész ügyben.