Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tedd fel a kerdest nyugodtan
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_1000_s_turakormany.gy
ari_allapot-6134478
sziasztok!szept 27.éig
520e huf akciós,csak itt!üzembentartói is megoldható!gyári fény,és állapot!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_1000_s_tur
akormany.gyari_allapot-6134478
Persze, hogy nem lehet megjegyezni mindent, meg van manualom is. Csak az elején van néhány dolog amit meg akarok nézni élőben, mert a manualból nem tudom ki silavizálni.
Egyszerre ugysem tudsz megjegyezni mindent, biztos lesz aki ha kéred lefotózza neked a kérdéses részt. Manualod van? Szerelési, kábelezési leírás van abban is! Én is nagyrészt abból állítottam helyre a gyári állapotot. Össze vissza voltak vezetgetve nekem is a kötegek, de az alapján vissza tudtam rendezni. Bár szó se róla könnyebb lett volna, ha mellette áll egy etalon.
Nagyon elcsacsogtuk itt a felújítás témát itt azneste. De az eredeti szándékom az volt, hogy kiderítsem van e a közelemben (Békés Megye --Szarvas) valakinek R-es gépe amire rámtudnék nézni?
Oszi, mikor lesz rám egy kis időd mondjuk valamelyik szombaton? Meg tudom oldani a hétköznapot is csak ki kell töltenem 20 oldalnyi papírt hogy miért megyek szabira , kivel, mikor , hol ... Nálunk elharapózott a bürokrácia :)
Jah, habár én most aludtam egy kicsit
Mivan, mindenki éjjeles műszakban van?
Nah ez jó kérdés. Úgy tudom, hogy gyárilag sima papírszürővel adták ki. Amikor megvettem akkor egy újszerű sportszűrő volt benne, viszont az enyémen nincs sehol sem k&n matrica.
A tiéd eredetileg nem sportszűrővel volt szerelve? Enyémben gyári matrica hirdeti a K&N sportszűrőt. Biztos, hogy ki ne dobjam véletlen.
Még nincs konkrét dob kinézve, csak annyi biztos, hogy valami tölcséres lesz. Valószínű rövidebb csövön függesztve, hogy nyitotabb legyen a hátulja. Aztán tavasszal miután kész lesz megy padra injektor és gyújtástérkép beállításra, mert az előző gazdája nem foglalkozott vele tovább miután megkapta a sportlégszűrőt meg a nyitott dobokat.
Én nekem a 150 ló szúrta a szemem... Biztos lett rakva rá 1080-as hengerszett...
És mi lesz helyette?
Azért arra kíváncsi lennék, hogy milyen lenne, ha nem lenne "igényesen megépítve"! Majosházán ennél azért különb idomot tudott volna venni rá a gazdi. Ráadásul óccsó pézé.
Hát erre volt keret tavasszal. Használtam egy szezont, kitapasztalgattam meg ötleteltem, hogy mit lehetne kihozni belőle. Most van 3 konstrukció, de szerintem csak a komplett szétszedés után fog körvonalazódni, hogy melyik lesz a nyerő.
Szegény, néztem én is régebben, h eléggé lepusztult.
De te majd szépen megcsinálgatod.
Jah ő az, csak élőben még roszabbul nez ki mint a képeken.
Rendben, élni fogok a lehetőséggel. Köszönöm szépen a segítséget!
Aztán majd töltögetem fel a folyamatképeket is.
Majd dobj egy mail-t, h mik kellenének, aztán megnézem, h mi mennyi...
Az a célom, hogy szép legyen. Idő nem számít azért is kezdem most, így van 5-6 hónapom a következő szezonig. Azt nem írtam de aznidomok színe mindegy, mert egyedi totálfényezést fog kapni.
Aha, megvan melyik. Láttam a hirdetését régebben.
Nekem aztán szépen megcsinálni.
Sztem tudok majd segíteni alkatrész ügyben.
Nem, fekete fehér. Egy aprilia rs250 idomjai lettek rákókányolva.
Ugye nem sárga a TLR-ed?