Állati, el sem hiszem, milyen jól indul a vas hidegen melegen! Ma meg is hálálta a gondoskodást, mert valószínűleg hátast dobott a fesszabályzóm, nehogy nagyon örüljek. Tekercseket kimértem azok leadják a 70 voltot egyenként, így gondolom a fesszabályzó ájult el. Mire beértem ma a melóba, majdnem elmerült az akksim. Hidegen tölt, de ahogy bemelegszik lemegy a töltőfesz. Ha beindulnak a ventijeim, akkor már csak 12.5 V. Az a Tatabányai cég él még, és érdemes tőlük rendelni, tudja valaki?
Aha, akkor jól láttam, hogy gixxibe is ez a pumpa van. Amit vettem pumpa, direktbe 6 bart nyomott. Ezt a gyártmányt hozza több cég is, de erre a számra nem ad semmit, mert többnyire csak autótípusra lehet keresni. Egyenlőre!
Az speciel egy Gixxer 750-esbol van. A dobozat akartam mutatni hogy a cikkszam alapjan otthon is belehet azonositani. Gondolom kicsit dragabb lesz de mondjuk a netrol is lehet rendelni. Egyebkent az uzemi nyomas 41psi. A 20psi az kuka, annyit nyom. A jo pumpa regulator nelkul direktbe Kb 6-7 bar azaz 100 psi.
Igen, nekem is annyit mondtak rá telefonban! Odamentem, és vittem a régit mutiba. Odaadtam, mondtam ilyen kell! Hoztak egyet, tanakodtak mennyit is mondtak rá, én bölcsen hallgattam, és végül kiírták valami "szervizre" 19600-ért! Kértek egy cégnevet, én meg mondtam egyet. Már épp szóvá akartam tenni, hogy kollégának óccsóbb volt, de így nem kellett.
Elindítottam a lavinát :) De egyébként továbbra sem szűnt meg a 4-6000 fordulat közötti rázkódás és kihagyás. Elméletileg makulátlan a motorom és már kivagyok hogy mi lehet a gond. További ötleteket várok. Esetleg aki tud külföldiül az megkérdezhetné nekem egy fórumon hogy mi lehet.
Szia!
Zenox már írta, hogy azóta jól indul neki, mióta ez a pumpa van benne.Tulajdonképp tőle indult ez az egész.
Van a cégnek webáruháza is, küldenek postán, futárral is! Itt nézelődj: http://ko-csi.hu/
HEllo , ugyan ezzel a rohadtnehezen induló problémával küzdök, légyszives ird le hogyan viselkedik az új pumpával hidegen melegen stb stb,
enyám már melegen is nehezen indul ,sőt.. lehet én is veszek akkor.. egy ilyet!
Postán küldenek, mennyi idő alatt ér ide? Győr megye
köszii!
Beraktam a pumpát, 6 bar-on akadt ki. Második nyomásra indult az összerakás után. Nem állt le egy pöffenés után, mint eddig. Ígéretes, de majd reggel kiderül hidegen... Az előszűrőt jó szar volt kimosni, vagy egy órát ultrahangoztam. Itt a pumpa típusa, hogy megmaradjon az utókornak.
Mondjuk nekem van egy felesleges fesszabom...
Ha meg tudnátok mondani hogy a pumpa pontosan milyen autóba való az jó lehet ,mert a láng autónál van 46% os edvezményem !
Örülni fog neki az 1ik TLR-es barátom...
Én tudok, de ez elég tág fogalom hibaüzenetnek.
Zenox már írta, hogy azóta jól indul neki, mióta ez a pumpa van benne.Tulajdonképp tőle indult ez az egész.
Van a cégnek webáruháza is, küldenek postán, futárral is! Itt nézelődj: http://ko-csi.hu/
enyám már melegen is nehezen indul ,sőt.. lehet én is veszek akkor.. egy ilyet!
Postán küldenek, mennyi idő alatt ér ide? Győr megye
köszii!