Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ismerni nem ismerem Őket csak rákerestem neked.
nekem nincs,merre vagy?
Nincs valakinek egy kuplung bowdenja tls hez 98as évjárat. eljottem nyaralni es elszakadt. vagy egy oldalt ahonnan gyorsan ide tudnqm rendelni?
Szombaton kiderül mi a helyzet...
Leszakadt az első hengernél a szelep,és kicseréltük de csak R-est kaptam hozzá,de szaggat a motor vele. A baj hogy nem mind a négy tengely lett kicserélve hanem csak egy. Úgyhogy most kicserélném mindet hogy egy motorból való legyen. Állítólag több fajtával szerelték őket.
mert mi lett a másikkakkal?
gyertyapipa nem lehet szerintem csak ecu
Sziasztok!
TL s-hez kellene vezérműtengely. Ha valaki tudna légyszi szóljatok. 20 44 52 113 Köszi Szabolcs
Meglestem és el van törve, 1 csavar fogja és lóg lefele megigazítottam. Szombaton lesz csak időm akkor elmegyek motorozni és megnézem mi lesz ha lehúzom. Thx
Cseréltem gyertyapipát, szombaton meglesem hogy lett-e valami. Remélem mert ha nem akkor széthajtom és otthagyom az útszélén. :)
Hy!

Igen arra gondoltam. Nem eszi a tárcsát. De mintha kicsit melegíteni kellene hogy fogjon rendesen, induláskor szoktam kicsit vasalgatni mert érzésem szerint nem fog úgy hidegen.
gyere ide kiskunlachazara rátesszük az enyimé ecu.t és mi lesz?
Mert tárcsa vásárlás előtt állok és úgy tudom ilyenkor a betétet is cserélni kell!Nem eszi a tárcsát amúgy az ebc szinter?
Hy!

EBC szinter nekem tetszik
koporso-z@freemail.hu
Adsz egy email címet? Szerintem az alkudozás már nem tartozik a fórumra.
Halóka!

Ki milyen fékbetétet használ?(előre)
Írd meg hogy mennyi az amit adnál érte.Aztán megírom hogy jó vagy nem,de szerintem megtudunk egyezni!:)
Hali! A kormánygátlótól mennyiért szeretnél megszabadulni?
Zsír!
Ha jól körülnézek, sztem találok...
Van még? ;)
Olcsón adtam neki 1et...
Mennyibe került a kütyü ? Csak hogy rá tudjak készülni lelkileg :)