Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem jó kicserélik!
THX. Mindenkinek a választ, nem biztos hogy meg merem kockáztatni a bontottat.
H7..
Üdv!
SugómMotorBontó Baján, én onnan vettem mikor behalt az enyém. Azt nem tudom hogy az S és az R egyforma-e. Egy próbát megért hátha.... nézz be a bontós fórumba.
vagy hívd fel őket
ÚÚhh Bazz... Ez nem olcsó. Ha ennyi, akkor marad a pezsgősdugó a régi helyére és a tákolt manuális kapcsoló kézközelben :) Magyar vagyok, tudom hogy kell olcsón megúszni :)
BUÉK! Behalt a hőgombám , ami a ventilátorokat kapcsolja, ezért nincs hűtésem. Van valakinek ötlete hogy hol lehet ilyet szerezni Pesten, mert nézelődtem és nem igen láttam sehol. TL1000R
Üdv:
Zenox
szevasztok europai tl1000r lämpäba H7 vagy H1 izzo kell ? :(
köszi, azért rendes vagy!
megnéztem a manualban, konkrétan nem írja hogy különböző méretű dugattyúk lennének benne :(
Azt még nem szedtem szét rajta
szerencsére nem tudom
én már meg mértem 27 mm-er MIND, itt az a kérdés hogy a tiétek az -e........

De éjszaka nézelődtem külföldi oldalakon és nektek van benne két darab 24mmeres is.... nyergenként
miért nem méred meg?
Amúgy köszönöm válaszod de ennél biztosabb,pontosabb válaszra lenne szükségem.
Ha valaki ismeri, szedte már szét a motorja fékét! kérem adjon már egy pontos használható információt, hogy most akkor minden dugattyú 27mm-er vagy nem?!
Csak mert jobb vna jobb fékhatás és sztem a fémfékcsővel nem érném el azt a hatást mint 2 R nyereggel!
Az igaz, hogy 6 dugattyúsak de csak kettő egyforma (22mm ha jól emlékszem) a harmadik kisebb 2mm-rel.
Az elsők biztosan jók, most raktam fel én is ilyeneket!
Üdv,
K.
418-ért tudok 95-öst (de csak szerdáig! ).
ok akkor majd hívlak
És TLR fékei jók a TLS-re?(első,hátsó)
Sziasztok TL tulajok!
Kérdésem lenne hozzátok még pedig fékkel kapcsolatban!
- Az összes suzuki tl 1000r 6dugattyús féknyergekkel jött ki a gyárból, igaz?
- mettől - meddig jöttek ki ezzel a féknyereggel?
- A TL féknyergében az összes fékdugattyú átmérője 27mm-er tehát mind egyforma? jól tudom?

szert tettem egy ilyen féknyereg párra ami feltételezhetően TL-ről való. (27mm -er az összes dugattyú átmérője az enyémen)

karmantyúkat akarok hozzá beszerezni! Aki tud ilyen helyet, linket hol tudnék érdeklődni karmantyú ügyben megköszönném!
már elérsz..benntmaradt atelóm a munkahelyen!Boldog újévet!