akkor hátulra tegyél nagyobbat,mert ha elöre teszel kisebbet jobban kopik a lánc koptató elöl és ha az elkopik bele mar a villába a lánc.
szerintem ha van paci a gyári áttétel az ideális,nekem legalább is.
nekem 1 bajom van a benzin barom drága,ha valakinek van elado benzine vevö vagyok 200l-ig fizetö képes!
Szia!
Mármint hogy hogy mi a célom?
Csak annyi hogy ne legyenek ennyire hosszúak a sebességek. http://www.sportmotor.hu/motor...
17es van a gyári 16os helyett elől, de lehet rátennék 15öst.
Nem,...mert megváltozhat a víz áramlása és az amúgy is termosztálási gondokkal küszködő TL-nek ez sarkallatos pontja.Javasolom a jó minöségű legyártott hűtőket a palást felhasználásával...
Sziasztok!
Tudom nem VTR topic de érdekelne a véleményetek.
Szeretnék a VTR1000F motoromon lánckereket és láncot cserélni.
Kérdésem hogy ti milyen áttételezést tennétek rá, az előző tulaja nagyobb lánckereket rakott előre.
Gyári helyett ami 16os elől 17van, hátul pedig 38 fogas lánckerék, szerintetek az gond lenne ha előre a gyári helyett 15öst raknék hátra meg maradna a rendes méret?
Szia! Kiszedtem a vázból, karbantartás címén. Valamikor karambolos lehetett, mert a ventillátorból hiányzik két lapát és az egész elég viharvertnek néz ki. Amiért mégis a cserét fontolgatom, az hogy a réz keret két helyen elvált a hűtőtöl, és az egyik felfogató fül is elengedte a forrasztást. Ereszteni nem ereszt, de félek a javítástól, nehogy elszúrja a hűtős.
Nem lehet más tipusból átemelni egy hűtőt a tl-be?
guminyomás megnéz,fék átnéz,tank feltölt,és mér az uton is találtam magam,fantasztikus volt ma is gurulni,baromi jo és nem fáztam,szerencses vagyok ilyen gyenge a telunk,sogorom ismerkedika vassal,azt mondja soha nem lesz gépe,fél.
szerintem ha van paci a gyári áttétel az ideális,nekem legalább is.
nekem 1 bajom van a benzin barom drága,ha valakinek van elado benzine vevö vagyok 200l-ig fizetö képes!
Mármint hogy hogy mi a célom?
Csak annyi hogy ne legyenek ennyire hosszúak a sebességek.
http://www.sportmotor.hu/motor...
17es van a gyári 16os helyett elől, de lehet rátennék 15öst.
De úgy döntöttem mégiscsak megtartom!
Ma feltettem, tavasszal meg kipróbálom bírja e az igénybevételt!
Nekem elöl gyári, hátul 4 foggal nagyobb!
Van egyel kisebb is előre, de azt nem használom.
Tudom nem VTR topic de érdekelne a véleményetek.
Szeretnék a VTR1000F motoromon lánckereket és láncot cserélni.
Kérdésem hogy ti milyen áttételezést tennétek rá, az előző tulaja nagyobb lánckereket rakott előre.
Gyári helyett ami 16os elől 17van, hátul pedig 38 fogas lánckerék, szerintetek az gond lenne ha előre a gyári helyett 15öst raknék hátra meg maradna a rendes méret?
Nem lehet más tipusból átemelni egy hűtőt a tl-be?
mondjuk májusig?
Tud valaki TL1000s-hez bontott, jó állapotú hűtőt? Bont valaki ilyesmit mostanság?
Lehet esetleg helyettesíteni valamivel? (SV, DL, stb.?)
Üdv. és BUÉK mindenkinek