Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem csak a pedál kellene.
ami aképen van az valóban az.Csak a pedál 3000,konzollal 8000...
Boldog karäcsonyt mindenkin tl1000 nek ;)
Az előbb még 3000 volt. Azért kérdeztem csak mert a képen látszik,hogy kicsit el van menve.
nem ferde,..8000-ért tiéd.
Két ünnep között tudunk személyesen találkozni mert akkor igényt tartanék rá?!
Mennyire ferde?
fékpedál 3000 ft.
Fékpedál megvan még,mert érdekelne?
Van 2db narancs TL1000R felnim szuper állapotú michelin pilot gumival 50 000-ért!Nem ütött,nem javított..
már csak hátsó van meg.Bp.X.ker.Örs vezér..06 30 570 4498 a tel. számom.
nem emlexem ki volt az a kedves märkatars aki segitet volna cserelni telo szar szimeringet :( mert januar 2ig itthon leszek, es ha meg äll az ajanlat nekiälnek :) söt egy vizpumpät is felujitanek :) de nem talalok sehva felujito keszlet :(
kell :) hol tudom megnezni ? ätvwni ?
Szia, nekem is ez volt a baj, 67-68C°-nál nem ment feljebb. Vettem bele egy R-es termosztátot házzal amiben gyárilag már benne van a hőmérséklet jeladó + van rajta egy "baypass" cső is amit direktbe kötöttem a vízpumpa előtt a visszatérő ággal(az R-en a vízpumpán van az összekötő cső). Így van kellő belső keringése a víznek. Ezzel sikerült elérnem, hogy viszonylag gyorsan felmelegszik a víz és beáll 83-84C°-ra.
Igen arról van szó!
bal oldalt a hűtő alján van valamilyen érzékelő gondolom arra gondolsz?!Csak mikor melegvan akkor 75 C-os a víz de télen vagyis nagyon hidegben 60 fölé nem nagyon vagy max 65 fokot mutat
Mielőtt megvetted lehet, hogy meg kellett volna mérni. Ha neked is a hűtőben van a szenzor,(bal oldalt alul) akkor zárt vagy részben nyitott termosztátnál a motor lehet, hogy elég meleg, csak a hűtőben lévő kihűlt vizet méri. Így azt hiszed hideg a víz, pedig a termosztát csak a dolgát végzi. Tapintóérzékelős hőmérővel meg lehet mérni szétszedés nélkül is.
Igen, én úgy olvastam valahol, hogy S-nél is vmelyik évjárat után már javították és oda rakták gyárilag. De lehet, hogy tévedek. R-en ott van alapból. Szerintem érdemes megcsinálni, mert akkor legalább a motor hőfokát méri nem a hűtőét.
Tl 1000 R hez van eladó ülléspúpom,és 2 db karbon ovál dobom!Képek vannak az adatlapomon,és van egy vidi is a hangjárol!Ha valakit érdekel írjon!
Mindenkinek termosztát hibája van nekem is ugyan ez a baj nem melegszik
Hallotatok arrol a verzioról h a termosztárba rakják a vizhőfokméröt mi a véleményetek rola? érdemes megcsinálni?
vettem már termosztátot tavasszal cserélem is ha az a baja csak most halottam egy olyat hogy lehet ezért nem melegszik fel a motorom
Szerelni nem akarsz, vagy termosztátot venni? Ha kiveszed, és nyitva van akkor szar. Ha zárva, fazék víz a gázra, termosztát bele. Méred a vizet. 85C. Ha korábban nyit, szar. Termosztáthibát a legkönnyebb letesztelni.
Tartály elején alul van két vonal, azok között kell lennie a víznek. Kevés víz csak akkor nem melegszik, ha a motor mellett van kannában. Kevés víz inkább megforr mert levegős a rendszer, ergó vízpumpa nem forgatja a vizet.
A hűtővíz kiegyenlítő tartályában honnan tudom hogy mennyi víz kell vagy hogy meddig van?Lehet hogy kevés van benne és azért lehet gáz a termosztáttal vagy hogy nem melegszik rendesen a vizem?Vagy tuti hogy a termom a szar?!
3db féktárcsa.:17000.2db első,1db hátsó...06305704498
mennyiért?