Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én azt javaslom először E-bayen nézz körül, mert én vettem fekete fék+ kuplungkart 4800-ért szállítással, itthon meg majdnem 6 lett volna csak az egyik.
Szia jacis hétvégén lesz veterán verseny nálatok most úgy néz ki átjutok. találkozhatunk ha a sors úgy akarja.
Sziasztok srácok,
Végre nekem is sikerült felhajtanom egy TLR-t, életem nagy álma volt. Érdekelne hogy Budapesten és környékén alkatrészeket hol lehetne olcsón beszerezni? A másik kérdésem pedig az lenne hogy ilyen kiegészítőknek mint pl karbon(mintás tükrök, karbon(mintás) sárvédő, pelxi és egyéb szépséges dolgoknak hol tudnék utánanézni? Kerestem sokat a neten de nem találtam semmit. Inkább a külföldi oldalakon kellene keresgélni?

Üdv:
Zenox
nekem bejött a tl-en, több mint 45000 km -en keresztül semmi gond, olajfogyasztás minimális.
Naaa!
Már megint .......!
így van....
Jó legyen a havi lé, a többi nem számít.
pont a repcéhez?...igaz ott is szükség lehet rá...:)))
A lényeg, hogy sikerült a dolog. Mehetsz a repsolhoz főKUTYÁNAK.
pontosan.....egybeépültem egy kutyával.....hátulról sikerült megoldanom...
Mi a tököm vagy Te Sanyám? Valami vegyi elemzővel, sas szemmel és hőmérővel felszerelt farkaskutya?
Elég látványos volt ahogy nem úgy folyt mint a másik.....alig jött ki a flakonból pedig ugyanolyan hőmérsékletű volt mint a másik és a színe is sötétebb na meg a szagban is volt némi különbség pedig a motulnak jellegzetes szaga van, igaz minden olajnak más a szaga így megkülönböztethető úgy is...
azt hi nekem az van ben es tokjo nem eszi most ertem haza durva jot gurultam izomlaz gyanus ,a holnap
Cikkszámot vaagy tipust tudsz ?
Köszi
Honnan láttad a különbséget?
Az durva, hogy már van ilyen is.
de csak magyar nagykerből....épp előző héten cseréltem hozott olajat egy srácnak és az 5100-es dobozban nem egészen az volt ami nekem a nagykerből származóban...igaz drágább, de talán megéri......
8000ft-ért meg kapsz utángyártottat amit csak rá kell forrasztani ami így is nagyon jó vétel sztem.
Átfogalmazom, hogy te is megértsd: nem kell félni tőle csak AZÉRT,mert nem japán.

éted csőrmester?
nah,már látom oszi írta
Tatabányán a nyárfa utcában csinálták nekem 12-13 e ft-ért
és csak rá kellett dugnom a csokit .
Azóta is tökéletesen működik.
Ha érdekel megnézem a pontos címet...
én oilyat raktam bele,de nem nagyon jött be
mintha kicsit ragadna a váltó...legközelebb nem ilyet veszek !
Ok :)
Akkor marad az 5100.....