Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd ráfaragja.....
TLS vagy TLR?
Mert ugye nem mindegy!
hello mindenkinek :)
valakinek van sötétített bubis plexije eladó? :) ha van irjon, elöre is köszönet :) (Sürgös)
Lehet hogy ez volt az :)
Már nagyon várom.....
Nem sokára Kunmadár!
Nagyon szép !
Ugyan ilyen volt az enyém is míg össze nem tört
Nem tudom, hogy melyik napon lesz.
szombaton vagy vasárnap lesz a műsor? mikor érdemes leszaladni
@RN012
tenkes a nagybátyám . Ő ment el megnézni a motort helyettem, amikor én még venni akartam., mert ő közelebb lakik.
Küldtem kettőt.Csak megnéztem, nekem Vmax-om van.
Sziasztok tl 1000 98 as fejidomot keresek lámpával vagy anélkül...........állapot mindegy csak törött ne legyen....
üdv köszi 30 605 6883
Hát nagyon nem ok valami!Össze vissza csúszkálnak azok a rudak a helyükön!Ez normális?
Hézagoló lemez? Miért akarsz ott buherálni? Nem ok valami?
hát gmailos nincs de erre elküldheted: weber@betonyt.hu . De te elmentél megnézni és nem vetted meg?
Sziasztok!Hátsó lengéscsillapításnál azoknál a rudaknál tudja valaki hogy hova mennyi hézagolólemez kell?
segítséget előre is megköszönöm!
Gokarton lesz valami MZ-s verseny? Mostanában ilyen gépek erölködtek fent a pályán.....
RN02
( na mégegyszer)
Megtaláltam a motorról készített képeimet, ha küldesz egy gmail-es címet (10 megássak )akkor küldöm őket.
Üdv RN02
Én megnéztem a gépet, sztem minden igaz amit a tulaj írt (amúgy holt rendes fazon) nagyon szép, megkímélt va gép, sztem soha nem volt még a földön. Igaz Neked messze van de mindenképpen érdemes megnézni ! (A tulaj nem rokonom)
OK kösz. remélem az aszfalt ragad az útszélén csak gumifa lesz.
bali 105 kolega tud segíteni tükör fék és kuplungkar,index és egyéb dolgokban. nekem is ő volt a megoldás. vagy usa ebay
Küldök sms-t, mert szerintem nincs meg Neked az új 70-es számom....
Ma megrendeltem a Motul 5100 10W50-es olajamat. Kiváncsi leszek hogy szuperál majd.
Szia. Ok kimegyek. A számom megvan. Csörgess meg ha itt vagy és megyek.
hello . TLR -vásárlásra adtam a fejem. Tud valaki használható információt erről: www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_tl_1000_r-4537580

minden segítséget megköszönök