Hű mennyi kiskölyök van errefelé,gratulálok hozzájuk mindenkinek!
Lassan már nekem is össze kéne hozni egyet.
Ancsa:tegnap este végre feladtam a marricát.Természetesen elsőbbségivel!!!
Na egyenlőre ennyi.
csákány.
Zajlik az élet itt minden nap... naggyon jóó. Dinó aranyos a baba. Lesz majd vele gond nem kevés. Az én tesóm is ha motort lát vagy hall egyből brümmög. ( 1 éves 2 hónapos )
Húú Ancsa...csak nem pocketbike?! Imádom. Nekem is kell egy olyan.
Kovok!
Valszinü nem leszünk itthon, legalábbis 23-ig nem, mert lemegyünk a horvát tengerpartra a vasparipáinkkal, meg 1-2 motoros haverral. De majd bepótoljuk!
Dino!
Zavarba jöttem, és el is pirultam! Köszönöm a szép szavakat, jól esik érezni, hogy bírjátok a búrám! Remélem, ha személyesen találkozom veletek, nem fogok csalódást okozni!
Igyekezni fogok!
Ancsa: Ha egyszer megérkezik a többi része is amit rendeltem, akkor odaugrok megmutatni Bandikát.
De viszem Tarkát is+ a kedvesemet.(mert ugysem mehetnék nélküle)
Ha jól láttam a plakátot akkor juni 22-23-24.-én lessz motoros tali a parton!
Fellép a zenekarotok is!
Reméllem ide meg Ti gyüttök!
De megnézem pontossan.
A skype-on állandoan nem elérhetö,vagy elfoglalt vagytok!
Ancsa Rock: kemények a legények!!!!!!!!!!!!! Én is csak gratulálni tudok.... Hanna lányom nem szeret tv t nézni kivéve a motoros dvd-k, és ha motoros kollega érkezik hozzám akkor természetesen az az első h a motor körül legyeskedjen. Imádatát évesen sikerült orvosolnom, amikoris kb 40 km motoroztunk hármasban...... Az összes szomszédot a penész ette . Első komolyabb sérülését egy motro kipuffja okozta, kisebb fajta égési sérüléssel....
Ancsa lassan mondhatni h te tartod össze a TL fórumot!!!!!!!! A V2 édesanyja
Éljenek a TL tulajdonosok, pártolóik, és mindenki aki emberileg 2 hengerben gondolkodik!!!!!!!!!!
Dino!
Hát...teljesen ellágyultam.... , ráadásul mi is megint annál a korszaknál vagyunk, hogy ejj de jó lenne még 1 baba, de mivel kettő már van , nem merünk többet beválalni. Annyira vágytam 1 kislányra, de én már fiús anyaként fogok meghalni. Hanna tüneményes kiscsaj, nagyon édi pofa, Janka meg abban a korban van, amikor meg kell őket zabálni! Mégegyszer csak gratulálni tudok, büszke, büszkék lehettek rájuk! Üzenem a mamának is!
Ancsa: a nagyobbik 2 éves Hanna néven garázdálkodik, az ifjabbik pedig most múlt el egy hónapos, s Janka néven jegyeztettük be az anyakönyvi hivatalnál.
Két gyerek? Nem is tudtam, gratulálok , mekkorák, ők is motoroznak?
Látom, szorgalmas voltál, és raktál fel képet magadról! Malagyec! Ha valaki nem tudná, mert a fiatalabbak már nem tanultak oroszt, azt jelenti, derék gyerek!
Na figyu!
Írd aztatat, ho:Weide Andrené Zalaegerszeg Berzsenyi u. 30. 8900, ismer anyum postása... Ja de nem úgy!!!!!!!!
Mivan má a fotókkal? Látni szeretném a vasat már! Matrica nélkül is jöhet!
Berzsenyi u.Értettem.
Hófúvás van ottfönt?Vagy betegek a serpák?
Este dobom fel,elfelejtettem elhozni magammal,úhhogy 16,30-kor haza,kiskutyaoltás vissza,posta.Ez az utiterv.
csoki.
Láttuk már Tasinét, ebből arra következtetek, ha érzéseim nem csalnak, hogy Tasi barátunkkal minden a legnagyobb rendben.
Tarka!
Ezek szerint még nem nyálaztál át minden nótát, a B.C.-tól, mert kimaradt a sárga motor..., addig 1 -et se izgulj, amig fekete a nyerged! Az irányítószám: 8900 Zeg. és ha még nem adtad föl, akkor inkább küld a Berzsenyi u.30-ba.(anyumhoz), ha feladtad akkor, köccci, és tuti ideér, csak az macerásabb.
Daddy!
Szorítunk, hogy minél előbb hozzá juss álmaid motorjához!
Imrufo és Dino hol vagytok?
Mindenkinek szép napot!
megbocsájtható,hisz neked egy merőben különböző RRRRR-es van
Tasi:a lila se jobb,van rajta milka felirat? Most már téged is buz....zhatnak.Vigyázz!
Írd meg nekik nemi identitásod gyorsan!
Köszönöm a matricákat, hogy fizetek? Utánvéttel?
Tegnap éjjel babaTL fórumoztunk!
Berik!
A Te kistesód is eszméletlen aranyos! A Babák a gyengéim!
Mekkora a korkülönbség? Nekem is van 1 kishugom Hanna, 26 évvel fiatalabb nálam!
Őt is mindig motoroztatni kell, kapja az ívet a fiaimtól!