Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tasi! Ment a mail!
Tasi!

Ment a mail.
Tasi!

Ment a mail!
De, 8-9-10 a helyes most beszéltem a Tasival, de a mailt akkoris lehetőleg még ma küldjük el neki!
Hol kajáltál,mérget ettél?
Nem 8-9-10-ről volt szó?Mondjuk nekem mind1,csak szombaton tudok majd menni,úgyhogy ágy ill pótágy sztornó.Azért megírhatnád,hogy mikor,hol, mért,stb...
Meg hogy most akkó Velem (vagy nélkülem ),avagy Bük,mer assemindegy.
Jövőhéten? Tasi mit vettél be? Remélem csak nyelv, illetve ujjbotlás amit írtál... nem azutáni hétre beszéltük meg? Most akkor ikor lesz?
Achtung...Achtung...Figyelem figyelem!!!

Kérek mindenkit aki jön a jövőhéten a TL-Talira,küldjön egy E-mail-t nekem a syntec@freemail.hu címre névvel3 hogyha hozza a kedvesét azt is jelezze!

Mert nagyon fontos holnapra,jeleznem kell mert még akkor tudunk szobát szerezni!

Arra is kiváncsi vagyok hogy hozod -e a párod,hölgyet,mert ha havert hozol oda pótágyazhatunk,viszont lányok mellé már nem nagyon!

számítok rátok kérek mindenkit jelezzen vissza!

A Tasla
Végre mán valaki észrevette .
Nem motorra-AUTÓRA.
Szasztok!

Motstmá megkírdem,milyen matrica is az,mert elenorra is hibázik még néhány mattcica!

A pocketbike-t mi megtesztelnénk a Berikz-vel ...bátraké a cseresznye!!!

Hamarost zúzok által fagyizni DK-ra,mindenkinek sörhasat!

Tasi
Jó srác vagy Te tarka!
Gyártatok egy dekoros barátommal,oszt még kűdök belűle ,de lehet,hogy ez nem holnap lesz
Köszi ,elviekben találkozunk.
Tarka Bácsi!

Meggyütt a póósta, én vettem által e. Nagggyon köcci, de aztatat hittem vót, ho kettő is gyün.
Köllenye még, ha vóna.?! Tudol még szereznyi?
Hazaértem paraszt lettem... Tudod, itt a hegyen...mióta ide költöztek az új szomszédok , ragad rám a süket dumájuk. Lehidalok már tőlük!
Szóval , majd leisszuk... , arra azért még befizetek.
Szép jó napokat!!

Rég jártam itt látom megy a csevegés rendesen!!
Tarka:GRATULÁLOK A MOCIHOZ!!! GYÖNYÖRŰ!!!!!!!!! Remélem személyesen is látom jövő szombaton!!!
Nekem is elkészült a TLR es pólóm!!!
Na majd abban feszítek talikon! ehehehehehe!
Hát ennyi!
Jah és motorozzatok ma akik tudnak mert holnap gyün az esssőőőő!
majd iszunk 1 (whisky ) kólát
csak mutter (Ancsa52 néni) nehogy a hűtőre ragassza
És igen , az a bizonyos vas, ami aluminium!
Tarka!
Jut eszembe te lopod a pénzt?

Mi az, hogy nincs ára, ne már, neked is pénzbe került, ne hozz zavarba! Haddddd fizessem ki, léccci, léccci!
Meg az alatta lévő vas(ami aluminium).
Látom Tarka kiült a szád sarkára a boldog vigyor! Meg is érdemelted már!

Gratulálok, nagyon szééééééééééééééééép, főleg az első lámpa!
JA!Állat a kis gép,én is láttam.És nem mertem vele menni.
Rock+Kisrock viszont nyesett vele rendesen
BerikZ barátom!

Ja biztos pocketbike, fogalmam nincs, mi úgy hívjuk, hogy minimotor! Berántós , és száguld vagy 70-el.

Teleidomos,de leszedtük róla, mert már feküdtek vele a fiúk, és így nem sérül az idom.
De nagyon disznó, Rock is szokott vele száguldozni, és én is egyszer már mentem vele,de úgy döntöttem inkább a TL-t hajtom, mert az nem olyan labilis.
Szasztok Tesók!
Ancsa közkívánatára felteszek pár képet,még friss.
A marricának nincs ára.
Mindenkinek KÖSZÖNÖM aki segített nekem abban,hogy ismét ilyen lehet a gép
Az sem piskóta!
Szia Ancsa!

Nálunk "csak" 18 év különbség van.