Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos most tudtam meg hogy a SUCSAMOTA-n nem lesz egyéni pályamotorozás, szóval kedves BerikZ kolléga, én sztem ki sem megyek, a zenei kínálat számomra mindent alulmúló, más meg nem nagyon vonz az ismertetett programból
Szevasztok !!! Kaposvár tényleg fasza volt ,Mókus és tróger fighter csapata igazi és hamisíthatalan Hungarikum a "nyugat " meg csak nézett ki a az üres fejekböl . Gratulációm minden magyar utcai harcosnak csak így tovább . De azért ez a Kristian Pfeifer gyerek se nem kutya , bár csak jutna minden tehetséges srácnak olyan háttér mint ami neki van . Motoros üdv : ROCK AND ROLL
Ancsa!

Megvagy!
Én a Zegerszegiek között kerestelek. De ott nem találtalak!
Sziasztok Motorosok!

Ancsa: Tornyi már kiírta dvdre a tegnap készült felvételt, épp most nézzük! Nagyon jól éreztem magam tegnap, kár lett volna kihagyni!
Pálca: Én is ott voltam Ancsáékkal, és láttam, amikor kameráztad Tornyi motorját! Egyből újságoltam is neki, hogy valakinek mennyire tetszett a mocija. Kár, hogy nem beszéltünk, majd talán összefutunk valamikor!
Sajnos megint borús idő van, de legalább nem esik az eső!

Na megyek vissza nézni a videót!

Szép napot Mindenkinek!
Kovik!
Rád kerestettem a skypon, de nem találtalak. Engem úgy találsz meg, hogy Weide Ancsa.
Szerintem nem sok ilyen nevü futkozik szép hazánkban.
Már várjuk, Tarka vasparipájáról a képeket! De ne feledd Kovik, én imádom a banditákat is, sokszor filózok, ha lecserélem a mocit akkor banditát veszek!
Sziasztok!

Veszprém sem büszkélkedhet valami jó idővel!

Ancsa: Tarka hogy motorozzon ésszel,ha nincs neki?
Amúgy szeintem kicsit megfontoltabban adja élö magát az eset óta. Legalábbis reménykedek benne.
De viszont tényleg nagyon szép lett a mocija,ha fent lesznek a matrinyák akkor teszünk fel képeket.
Itt nem esik,de sztem én csak nagyanyámig motorozok majd távkapcsolót szerelni.
Sziasztok!

Tornyi grat a mocihoz,szép lett. Húú de várom már a TL talit! Sok jó fej embert ismerhetek majd meg.
JÓÓ reggelt motoros barátaim!!!

Zala megyében nagyon szar az idő sajna!
Rock: Természetesen a videózást megcsinálom tudod kell a sok motoros anyag mert 2006 os filmet hosszabbra akarom mint a 2005-öset!!
Remélem délután jó idő lesz mert motorozni szeretnék!! NAAAA CSAK EGY KICSIIITTTTTTTTT!!
Halihó Tarka (ló)!

Nem győzök ájuldozni, hogy ennyire megy már neked a Blues Company! Csak így tovább,szorgalmasan gyúrj rá, mert itt lesznek Zegen a talin. Ezenkívül nem tom a többi programot,majd utána nézek, legyen annyi elég, hogy én ott leszek!
A postát, igen ,ide is KIHOZZÁK! Mi hegylakók, is szoktunk ám levelet kapni, igaz általában csekket!
Kiskoromra visszatérve...volt nekem is hülyegyerek frizurám, apám szokta vágni, el tudod képzelni...
Örülök, hogy Dörmögő Dömötör a legjobb formáját hozza, de azééé ésszeee mennnnyééé!
Na, szép napot!
Szasztok HaveROCK!!!
Hát ezek a stunt riderek most feladták a leckét , holnap az lessz az első dolgom ,hogy elkobzom a gyerek
simoját és széjjjjjjje küdöm . szombaton meg folytatom a TL -el mert a hátsó
gumim már füstre valo , el lessz gázosítva .majd videózunk megkérem Tornyit az operatőrt .
ha jól sikerül majd fel tesszük.
na csá
Ancsa!
Kicseréllem az alsó idomot sárvédö nélkülire,+az indexeket fehér ledesre,+kap egy fehér ledes hátsó lámpát,+lessz rajta egy kis sárvédő a kerék felett.
És visszarakom az aló spoilert amit a multkor sikeressen elakasztottam.
Röviden ennyi.
Kovik!

Végre van valami motorformája , na de most komolyan, szép lett, így köll kinéznie!
Ancsa, nem haragszom persze. Egyébbként a kifutópálya felőli részen voltunk. Egy ismerősünk hozta ki az egyik pótos teherautóját. Az Ő fülkéjébe volt a cuccunk, mi pedig a platóról néztük a showt.
Ahhh, nincs messze Zeg! Majd még összefutunk. Csak vigyázz a kis "paripádra"! Kár lenne a matricákért! Jövő héten is lesz motoros találkozó ugyanitt, péntektől. Ha van kedvetek rockot hallgatni, inni mint egy vaddisznó, meg sátrazni, és a sok korosodó, pocakos punk közt örjöngeni, akkor gyertek el. Én nem megyek. Lagziba készülünk. Ott ugyanez lesz.
Hát nagy kár hogy nem tudtunk összefutni. Ancsáék mikmor kimentek motorozni én akkor épp ott maradtam nézni a versenyt!!!
TLR idomok ugyan olyanok csak a fényezése más! Az utolsó TLR nél változtattak a levegő beömlön! Olyan lett mint a GSXR-é!
Örülök hopgy tetszik a vasam!!!!!
Kovik!

Mit csináló a géppel?
Szasz Pálca!

Ne hari, hogy úgy leléptünk! Mikor visszajöttünk kerestelek a szememmel, de nem leltelek sehol se.
Majd remélem még összefutunk!
Azon filózgattunk: hogy minden évjáratnál változtak e az idomok? Nekem is tetszik a TLR, de az SV -k már nem. Pedig a Fazer mellett nálam az SV -k lettek volna még a "befútok"! Jó az áruk, V motor, Suzuki és a teljesítmény is. Nekem is Suzukim volt.
Persze hogy láttam. Ancsával és a párjával találkoztunk is, csak épp akkor mentekek el egyet forgatni.
Veletek nem taliztunk. El kellett volna még tegnap kérnem a tel.számotokat.
Pálca: Láttad a vasam személyesen?? Vagy mi volt?????
Sziasztok!

Örölök neki hogy az időjárás kedvezett nektek,és el tudtatok menni a talira.
Nekem ma a gyerekcsőszködés maradt. De délután elmentünk az asszonykámmal gurulni egy kicsit(kierőszakolta). Este nekiálltam átfaragni Bandikát,mivel megjött hozzá pár dolog amit rendeltem. Oztán repítem a föstödébe hogy 2.-ára elkészüljön!
Tényleg szép lett Tornyiék gépe! Nézegettük vagy negyedórán át. De nem volt benne a kulcs, és senki nem jött legalább elindítani.
Szép jó estét!!

Huu na igen jól vagyok, voltunk Kaposváron fasza volt skacok gyerekek! Csak 1 TLR-t láttam az enyémet. Na és állítolag sokan megcsodálták az ancsáék szerint! Valaki körbe is kamerázta! Teljesen büszkeséggel tölt el!
Jó éjt mindenkinek!!!