akokr most már tod a végét is. Egyébként nekem is bejön a sárga szín motorba,már amelyiknek jól áll. a TL-R-nek sztem pont nem viszont az S jól néz ki így. ( Bár sztem az gyáriba nem volt csak R-be,de erre nem vennék mérget. ) Azért egy tamburini-féle 916- ,996- ,998-as milyen szép is sárgában....
Na akkor iratok fel szemüveget,én is majdnem ott parkingoltam,kicsit beljebb,de arra mentünk ki.
BerikZ:ezt a célzást már Ancsa is megírta,Ő viszont csak a sárga motor sárga nyeregig jutott,most már értem,hogy te folytattad .Amúgy meg sokan mondták,hogy "buzivagye?Mé sárga ez a szar?"Aber nekem tetszik,volt,van egy wartburgom az is sárga+jobban is látszik. ---Így is szép.
És nem vagyok bi+homoszexuális .Bár nincs velük semmi bajom. Csak ne velem akarják csinálni AZT!!!!!
Sziasztok mindenki!
Tarka:neharagudj a vasárnapi böjt miatt,az idő is elég csöpögősnek tűnt,de én is eláztm picit Kaposváron !Tompika 3. lett Országosban,és 5. az EB-n!
Bocsesz,de rohanok,meló van!Sziasztok
Aha,akkor én lehettem,ha sárgát láttatok .Én sajna nem láttalak titeket. .Pedig megbámultalak volna
Hála a Jóistennek már megint szép .Majd nyomok fel képeket,ha meglesznek rá a matricák is.
Szia R&Ancsa+mindenki!
Ellentétben kovik barim kijelentésével,ésszel megyek,sokba került ez a kis málőr .
Már tanulom a BC dalszövegeket,igaz a zenét nem ismerem hozzá !
A marricát délután postára dobom remélhetőlag a serpák felviszik a ti hegyetekre is .
Ha tudsz írjál irányítószámot,ha nem akkó kinyomozom mint sherlock .
Más:
boborján3-nak üzzenék,hátha beleolvas ebbe a forumba mint régi TL-es,nem jött össze a vasárnapi közös gurulás,gondolom csak az eső volt az akadály,ha máskor nem akkor a tl talira igyekezvén összetalálkozhatnánk és együtt közelíthetnénk meg az ojjektumot. .
Tornyi:szép a mocid. anno az enyémet is fotózták, igaz az SV találkozón.
Azért távoli még kicsit a TL, mert előtte még le kell szálnom a GSX-R-ről és egyenlőre nem nagyon zaklatnak az érdeklődők. Meg nem is egy mai "gyerek" aztán kicsit nehéz így. De majd igyekszem megoldani vagy így vagy úgy. mikor is lesz ez a találkozó pontosan? Mert akkor igyekszem úgy programozni magam, hogy tudjak menni. még talán a Pálcát is el tudom hívni bár szerintem nem kell nagyon győzködni. De a nevében nem nyilatkozhatom ugyebár!
Tornyiné!
Nem inkább az urad hátát kéne mosni, ahelyett, hogy netezel?
Na csak viccccőtem!
Minden TL-esnek, és nem TL-esnek , tiszteletbeli TL tagnak, szóval minden motorosnak jó éjszakát!
Szia Daddy!
Sajna pont mentünk hónaljat szellőztetni, olyan dög meleg volt, de remélem még lesz alkalmunk beszélgetni.
Ha van kedvetek nézzetek le a zegi motoros találkozóra!
Apropó,miért olyan távoli az a TL?
pfvari!!! Remélem össze tudjuk hozni azt a közös gurulást szombaton! Én sem leszek egész hétvégén kint csak a felfonulásra megyek meg utána döngetek még egy picit! Persze csak jóidő esetén!
Már tele a hócipőm ezzel a ki****ott esővel! Pedig ma is pezsgett a vérem,ennek ellenére nem tudtam megsétáltatni a kicsikét!
Vigyázzatok magatokra az utakon!!!!!!!!!
Ancsa, és Rockandroll! Örülök hogy találkoztunk Kaposváron, bár sajna nem volt sok lehetőségem dumcsizni veletek mert viszonylag hamar le kellett lépnem. A Pálcával voltam kint és Ti épp indultatok be a városba. Minden esetre a TL-eket szemügyre vettem azért alaposan! Tornyinak is szép a mocija Én is már remegek, hogy átüljek egyre de egyenlőre még távolinak tűnik a dolog
V2bali! Tornyi épp a fürdőben van, gyorsan írok a nevében! Nagyon szépen köszöni a dícséretet, mindketten büszkék vagyunk a motorra! Kaposváron voltunk szombaton, ott is nagyon sokan megcsodálták!
Nemsokára kész lesz a polónk is, amit a zalaegerszegi motoros találkozón már szeretnénk viselni, ha minden jól megy, és természetesen arról is teszünk fel képeket! Húúú, de várom már, az első motoros találkozóm lesz!
Gondolkodok a dolgon, de 4500 Ft már erősen lehúzás 2 napra, és most ráadásul egy olyan szlovákiai buliról jöttünk haza ami után biztos csalódás lenne... Meg erősen tömegrendezvény ez a buli... De kituggya, majd meglátjuk! Mindenesetre, ha kijössz, egy közös gurulást mindenképp szervezhetnénk!
Dolgozz keveset,nem ér baleset.
BerikZ:ezt a célzást már Ancsa is megírta,Ő viszont csak a sárga motor sárga nyeregig jutott,most már értem,hogy te folytattad .Amúgy meg sokan mondták,hogy "buzivagye?Mé sárga ez a szar?"Aber nekem tetszik,volt,van egy wartburgom az is sárga+jobban is látszik. ---Így is szép.
És nem vagyok bi+homoszexuális .Bár nincs velük semmi bajom. Csak ne velem akarják csinálni AZT!!!!!
Szép idő van,aki tudja vegye elő a vasat. Én tuti mennék,de a szerelmem ott, én megg itt.
tarka!
És azt a részt ismered már,hogy: "Sárga motor,sárga nyereg, Ne b*ziskodjál te gyerek" Ez csak vicc volt komolyan ne vedd!
Tarka:neharagudj a vasárnapi böjt miatt,az idő is elég csöpögősnek tűnt,de én is eláztm picit Kaposváron !Tompika 3. lett Országosban,és 5. az EB-n!
Bocsesz,de rohanok,meló van!Sziasztok
Hála a Jóistennek már megint szép .Majd nyomok fel képeket,ha meglesznek rá a matricák is.
Szép volt! Dinoval mi is ott voltunk anno.
Ellentétben kovik barim kijelentésével,ésszel megyek,sokba került ez a kis málőr .
Már tanulom a BC dalszövegeket,igaz a zenét nem ismerem hozzá !
A marricát délután postára dobom remélhetőlag a serpák felviszik a ti hegyetekre is .
Ha tudsz írjál irányítószámot,ha nem akkó kinyomozom mint sherlock .
Más:
boborján3-nak üzzenék,hátha beleolvas ebbe a forumba mint régi TL-es,nem jött össze a vasárnapi közös gurulás,gondolom csak az eső volt az akadály,ha máskor nem akkor a tl talira igyekezvén összetalálkozhatnánk és együtt közelíthetnénk meg az ojjektumot. .
Tornyi:szép a mocid. anno az enyémet is fotózták, igaz az SV találkozón.
tibcsitorm77@freemail.hu
Király volt a Soltvadkerti buli,ott leledztünk Tomlamb-al!
Picit megfáztunk,de az esti csapatás naon király volt...csak ne fáztam volna annyira!
Tasi
Na miaz? mindenki megy aludni? Még fiatal az idő. Na mivel értelmeset nem tudok szólni jóéjt mindenkinek!
Azért távoli még kicsit a TL, mert előtte még le kell szálnom a GSX-R-ről és egyenlőre nem nagyon zaklatnak az érdeklődők. Meg nem is egy mai "gyerek" aztán kicsit nehéz így. De majd igyekszem megoldani vagy így vagy úgy. mikor is lesz ez a találkozó pontosan? Mert akkor igyekszem úgy programozni magam, hogy tudjak menni. még talán a Pálcát is el tudom hívni bár szerintem nem kell nagyon győzködni. De a nevében nem nyilatkozhatom ugyebár!
Akkó jóéjt akkó!
Karesz...
Nem inkább az urad hátát kéne mosni, ahelyett, hogy netezel?
Na csak viccccőtem!
Minden TL-esnek, és nem TL-esnek , tiszteletbeli TL tagnak, szóval minden motorosnak jó éjszakát!
Sajna pont mentünk hónaljat szellőztetni, olyan dög meleg volt, de remélem még lesz alkalmunk beszélgetni.
Ha van kedvetek nézzetek le a zegi motoros találkozóra!
Apropó,miért olyan távoli az a TL?
Már tele a hócipőm ezzel a ki****ott esővel! Pedig ma is pezsgett a vérem,ennek ellenére nem tudtam megsétáltatni a kicsikét!
Vigyázzatok magatokra az utakon!!!!!!!!!
Ancsa, és Rockandroll! Örülök hogy találkoztunk Kaposváron, bár sajna nem volt sok lehetőségem dumcsizni veletek mert viszonylag hamar le kellett lépnem. A Pálcával voltam kint és Ti épp indultatok be a városba. Minden esetre a TL-eket szemügyre vettem azért alaposan! Tornyinak is szép a mocija Én is már remegek, hogy átüljek egyre de egyenlőre még távolinak tűnik a dolog
Nemsokára kész lesz a polónk is, amit a zalaegerszegi motoros találkozón már szeretnénk viselni, ha minden jól megy, és természetesen arról is teszünk fel képeket! Húúú, de várom már, az első motoros találkozóm lesz!
Valaki jön közületek Pilismarótra a jövőhét hétvégén? (május 26-28)