Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne aggódj nem csak te költesz.
Ma rendeltem meg a nagyvastól a láncszettet.A legjobbkor jött ez is .Na mind1,ez van ezt lehet szeretni!
Gamby!

Gyönyörű a kisfiad, igazi kis "huligán", persze jó értelemben! Szép kis családod van, büszke lehetsz rájuk!
Tarka!
Mi is csak akkor megyünk ki ha nem esik az eső, különben irány Deutschland, most hívott az após, és nyávogott, hogy vasárnap már legyünk ott.
Szasztok!

Ancsá-nak:-némiképp leköt hogy a jövőhéten nem leszek ezért kicsit több a meló,közben pedig szerveződik a TL-Tali is!

Ma össze futottam Matyesz-al,még nem kapta vissza sem a forgalmit,sem a jogsit!

Na mindegy megcsodálta Elenor-t,azt hiszem tetszett neki igéretett tett hogy jön a TL-es bulira!

Nem voltam a su-csa-mo-ta-n,nem kockáztattam meg ezzel a gumival...jól össze lehetett volna vele irka-firkálni az aszfaltot!

Meg a Rossi-féle szitálás sem hiányzott!

Úgyhogy nélkülem zajlott ez a rendezvény is...viszont nem semmi azért a TL-összerakása,mert full lelazult kormány csavarral mociztam vagy 2 napja,de nem estem el!

Ezek a B...zik nem húzták meg rendesen a szervízben...roph@dj@nak +!!!

Elmentem a Budaörsin a Full-Gas hoz,ritka rendesek voltak a skacok a szervizes srác nagy TL -Fan,de SV-vel nyomatja!!!

azt mondta anno nem volt esélye rá hogy ilyent vegyen...Ő is levetkőztette a szemével Elenor-t!!!

Mert hát így megy ez mostanság!

Miért van az hogy mindig kell valamit venni...a hátsó gumma kidobós lenne !!! De Honnan meg Miből!!!

Na mindegy majdcsak megoldódik ez is!

Szasztok!

A Tasla
Ancsika:ja le vagyok kötve.
Asszem,sőt bizti,hogy szombaton mennénk,ha nem esik (el a kovik ) az eső.
majd írok
a sütés állat volt,csak időnként eleredt az eső,utána a krisztiánnal mociztunk 1-et a parton.
Hali!Tényleg szép(volt ) a géped ,de gyáriasan is,csak gratulálni tudok hozzá!
A lényeg a V2!!!!
Sziasztok!
Tényleg király a gép Karell!
Megnézted a trónörököst Ancsa?
Olvasom itt,hogy mentek össze-vissza és tök ideg vagyok,hogy a gépem nem üzemképes!Pedig most lenne idöm is motorozni.Vagyis most még 2 hétig nem mert rajtam a bokaszar de utánna nehéz lesz motor nélkül.
Hali mindenki!

Karell!
Nagyon királyul nézett ki a gép!
Tarka!
Olyan szűkszavu vagy ma!? Csak nem leköt a sok meló! Volt sütögetés a kertben? Melyik nap jöttök a zegi bulira?
Berik, Dino, Peti, Imrufó?????????
Néha benézhetnétek! Mááá hiányoztok, mostanában ritkán jártok erre! Jó, Tasi sem esik túlzásba!
További szép napot!
Tényleg őket is felkeresem. köszi
Érdekes ,nekem majdnem mindent tudtak adni,mondjuk S-hez.Vecsést próbáld még meg,több 5letem nincs,majosháza TL szempontból 0.
Köszi a dicsérő szavakat, persze köszi a telcsi számot. Náluk már többször érdeklődtünk de nem igazán volt nekik semmi, ami épp nekünk kellett volna.
Tasi!

Huhogós? Mi vagyok én egy bagoly??
Nem én szikráztatok! Nekem csak akkor szikrázik ha esek!
Lakihegy:06-24-475-383
Állat volt a géped megvételi állapotában is,Rock+boborján3 megőrülne érte.
Szia Rock&Roll!
Mielőbbi gyógyulást kívánok a térdednek,és a vasadnak egyaránt,a felépülés után pedig tessék azonnal folytatni!!!Tegnap az esős,borús idő ellenére is kimentünk gyakorolni a haverokkal,most cserélem a hátsó gumim !
Sziasztok!
Szükségünk lenne egy TL1000 R jobb oldali kormánysúlyra (csavarral). Sajna szombaton a Maróti felvonuláson elhagytuk. Ha volna valakinek egy felesleges azt átvennénk vagy valami jó kisbontót tudna ajánlani azt megköszönnénk.
Szasztok!

Hát ez esetben kihúzom a dugót Elenorból,leeresztem,majd hátizsákba gyömöszölöm azt futás!

Nincs esőnap...ebbe még belegondolni is rossz!!! Tarka NEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Kovik-Nak:- az már a Huhogós,Ordítós kategória!

Ja nem te vagy az a tag aki a mátrába jár 1.2-es banditával lábtartót szikráztatni,eleinte jó buli volt ,de mostmá egy kicsit uncsi meg szerintem már nincs is mire tennie a lábát úgy elkopott!!! Na passz!!!

Mi van Peti meglesz a papír addigra,vagy már ilyen bátor vagy!

Pedig,így nincs értelme már a kockáztatásnak...SZERINTEM!

Tsá!

Tasi
szasztok.
itt ma egész nap sz@r idő volt,úgyhogy neapom nagy részét motorpucolással+az ég kémlelésével töltöttem
Beborult ---mingyá kisüt ---ááá megin esik ----elállt ---most meg szakad ---talán mostmár kisüt a nap ---a sz@rt,esik,megmá este van,alvás. .
nem baj tegnap azért mentem sokat!
Tasi: má megse haraguggyá,mi lesz,ha neadjisten esne az eső 8-9-10-én.Jössz kocsival? Vagy van esőnap???
Csao Amígók!Még beugrok Te....oba!Majd holnap írok.Talán!
Ha én azt tudnám
Amikorra belefér, és amikorra ráér a legtöbb ember.
Gondolom talán péntek? Szavazzunk
Az is lehet hogy egyáltalán nem is fér bele a programba
Sziasztok Mindenki!
Most értünk haza a motorozásból, jól szarrá is áztunk, de azéééé jó volt!
Megint szép kis időjárás van!
Jövőhétre is ezt ígéri, tele van a ....faxom!
Peti!
Melyik napra tervezed?
Üdv! A fenenagy tanulás közben pihenésképp összedobtam két lehetséges karikát a TL talira. Kb 200 Km össztávot jelent mindkét változat, és szempont volt, hogy Ausztriában, jó utakon szép környezetben motorozhassunk, ha már a nyugati határ mellé m1ünk. Lehet szavazni, egyikre másikra vagy egyikresem
Látom mindenki pihen. Vagy motorozik?
Én is gurultam 1-et, fel is raktam,videok-egyéb-béka
Sziasztok!

Megnéztem a videot,hát igen arrol hogy figyeljünk,esetleg vigyázzunk a motorosokra szó sem esett! Ez szép mondhatom! De abban hogy a ruha nem hátrány egyetértek. Látjátok csak a motoros lehet a hibás felállás lépett érvénybe kis hazánkban.
Azért mindenki vigyázzon magára!
Sziasztok!

Tasi! Csak aztán nehogy levinnyogjalak (vagy éppen valaki más) az útrol a soros4 Bandikámmal!

Ha útközben megered az esö akkor mit teszel?

További szép napot!
Szép jó napokat motorosok és TLes barátaim!

Rég jártam erre, ebben a virtuális világban!Látom megvan mindenki!
Niki: Nem néztem most próbálom letölteni de xar a netem!
Az a véleményem már a cikket olvasva hogy szerintem az rtl klub nem épp jól állította be a motorosokat!
Na meg a rendőrök is ne már az izzókészletet kérje meg az elsősegély csomagot mert azzal nem tud sok mindet megakadályozni! Esetleg faszán megbüntetni! Tény, vannak köztünk hülye motorosok de akkor sem kéne általánosítani! Na mindegy! Most felhúztam magam!
Meg már 1 hete nem is motoroztam! Remélem délután gurulok egy kcsit a haverokkal!
Na legyetek jóóók!
SZÉLES UTAT!!!!!!!!!!!!!!!
Kíváncsi lennék rá, hogy Dodort ez után a cikk
után megforgatják e a rendőrök Elég sok
100 feletti tempót motorozott közúton na meg
záróvonal, jobbról előzés, egykerék 170-nél az
autók között..... Nem is baj hogy egy kicsit szürik
a motoros kört. Na ezért mit kapok itt Tl-es ~120Le
fórumon
Nagyon rászáltak mostanában a motorosokra, minden héten egy cikk vagy egy riport. Unom