Hali! Hát ez egy érdekes kérdés, H1 van ott is csak van hozzá egy adapter jellegű kis műanyag izé a végén amibe benne van az izzó és úgy van a helyére rakva. Most nem tudom jobban leírni látni kell, vedd le az óra alatti burkolatot 3csavar nem nagy "vasziszdász" és a gumisapit lehúzod egyből meglátod, aztán majd kiagyalod mit lehet vele kezdeni
Sziasztok. A távolságiban milyen izzó van? Szeretnék abba is egy xenon beledobni.
Más: tudja valaki hol tudok a tanksapkámra olyan karbon vagy bármilyen mintás vastag matricát venni?
Válaszokat előre is köszönöm.
Én is így gondolom, nem igazán érdekel engem sem, mert a motor nem azért van hogy A-ból B-be eljussak, hanem hogy jól érezzem magam.És ha közben megeszik 8-9-10 litert, hát pont leszarom.Majd hónap végén kenyeret eszek vízzel.
a tizezerrel nincs is baj az alap ha motorozol de nem mind1 mennyi kmert mesz el csapatva,lachaza kecskemet csapatva pont 2 tank benya vagy is azthiszem 8penz ez szentem sok
Hát nem tudom más hogy van vele de engem nem érdekel hogy mennyit eszik a gép csak tudjak motorozni.Ha elindulok vele akkor nem állt meg még 10000ft alatt a motorozás.És ez csak az üzemanyag Ha a fogyasztással van elfoglalva az ember akkor vegyen robogót ami 3 litert eszik
Az enyém S volt, és a jellemző fogyasztásom nekem sem ez volt.
Általában6,5-7 liter.
De megállt 5-ben is. Két személlyel. Ezt egyszer mértem, az első TL találkozórA MENET, BOBORJÁN BARINAK ÁTTÉTELEZVE VOLT A GÉPE ÉS NEM TUDTUNK GYORSABBAN MENNI.
Akkor így csak adapter kell majd hozzá.
Tanksapka matrica?
Más: tudja valaki hol tudok a tanksapkámra olyan karbon vagy bármilyen mintás vastag matricát venni?
Válaszokat előre is köszönöm.
Általában6,5-7 liter.
De megállt 5-ben is. Két személlyel. Ezt egyszer mértem, az első TL találkozórA MENET, BOBORJÁN BARINAK ÁTTÉTELEZVE VOLT A GÉPE ÉS NEM TUDTUNK GYORSABBAN MENNI.
Nekem 6 alatt még soha nem evett, de megkockáztatom, hogy 7 a minimum, pedig nem megyek vadállat módon
Köszönöm az infót a telószerelésről! Remélem sikerül is megcsinálnom!
A fogyasztáshoz hozzászólva nekem hosszútávon 130-140es tempónál 4.5-öt eszik de meg tudom vele etetni a 14et is!