Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi. Már írtam is neki.
egy szóval: TÖKÉLETES!
Ne örül annyira, előbb nézd meg! Mert barkácsolni kell majd h a xenonfej megálljon benne, meg persze kb oda világítson is ahova kellene.
Sztem menj be egy autó tuning shopba, ott is lesz. Amúgy meg ebayen szinte minden van.
Ez jó hír mert van egy 6000K izzóm ami tiszta új és nincs használva.
Akkor így csak adapter kell majd hozzá.
Tanksapka matrica?
Hali! Hát ez egy érdekes kérdés, H1 van ott is csak van hozzá egy adapter jellegű kis műanyag izé a végén amibe benne van az izzó és úgy van a helyére rakva. Most nem tudom jobban leírni látni kell, vedd le az óra alatti burkolatot 3csavar nem nagy "vasziszdász" és a gumisapit lehúzod egyből meglátod, aztán majd kiagyalod mit lehet vele kezdeni
Sziasztok. A távolságiban milyen izzó van? Szeretnék abba is egy xenon beledobni.
Más: tudja valaki hol tudok a tanksapkámra olyan karbon vagy bármilyen mintás vastag matricát venni?
Válaszokat előre is köszönöm.
Most látom hogy RSV-d van. Milyen a gép?
Sztem ne mennyé arra...
Én is így gondolom, nem igazán érdekel engem sem, mert a motor nem azért van hogy A-ból B-be eljussak, hanem hogy jól érezzem magam.És ha közben megeszik 8-9-10 litert, hát pont leszarom.Majd hónap végén kenyeret eszek vízzel.
Ezzel maximálisan egyetértek. itt csak valaki felvetette kinek mennyit...ennyi.
a tizezerrel nincs is baj az alap ha motorozol de nem mind1 mennyi kmert mesz el csapatva,lachaza kecskemet csapatva pont 2 tank benya vagy is azthiszem 8penz ez szentem sok
Hát nem tudom más hogy van vele de engem nem érdekel hogy mennyit eszik a gép csak tudjak motorozni.Ha elindulok vele akkor nem állt meg még 10000ft alatt a motorozás.És ez csak az üzemanyag Ha a fogyasztással van elfoglalva az ember akkor vegyen robogót ami 3 litert eszik
Az enyém S volt, és a jellemző fogyasztásom nekem sem ez volt.
Általában6,5-7 liter.
De megállt 5-ben is. Két személlyel. Ezt egyszer mértem, az első TL találkozórA MENET, BOBORJÁN BARINAK ÁTTÉTELEZVE VOLT A GÉPE ÉS NEM TUDTUNK GYORSABBAN MENNI.
Nektek termeli a gép a benzint?
Nekem 6 alatt még soha nem evett, de megkockáztatom, hogy 7 a minimum, pedig nem megyek vadállat módon
Bontóba esetleg? (gondolom elkérik az árát de hátha, mert itt úgy néz ki nem lesz senkinek felesleges)
Nem tud senki kormánygátlót?
Az se rossz! Ez nekem egyszeri alkalom volt hogy kibírtam hogy ne csapassak! Azóta az átlag 7-8l!
Anno nekem két személlyel evett 5 körül 130-as maxxal....
100km-en De ehhez nagyon lightosan kellett közlekednem! Semmi pörgetés!Én is meglepődtem hidd el!
4,5 ? 30 km-en?
Bigoneoszi!
Köszönöm az infót a telószerelésről! Remélem sikerül is megcsinálnom!

A fogyasztáshoz hozzászólva nekem hosszútávon 130-140es tempónál 4.5-öt eszik de meg tudom vele etetni a 14et is!
felirtam
biztosítva nincsen, de próbálom úgy intézni a dolgokat...