Hali!
Hát valóban sokat tartottunk!
Tasi volt annó a szerzője én folytattam itt nálunk és hatalmas bulik voltak!
Igaz később már nem a TL volt a fő összekötő kapocs hanem a barátság!
Pár kép a régi szép időkről!
legyen kisinoci turistahaznal,szep erdos magyar aszfaltos utak,lehet bogracsozni sutogetni satorozni 20 perc a dunakanyar,sokat jarok arra azert mondom es motorosok is ,megszervezzuk ki mikor er ra akar aprilis husvetkor mehetne is a buli aludni is lehet a turitahazban,akinek hideg a sator
Hát ahogy én olvasgattam visszamenőleg a fórumot, nem nagyon láttam ilyesmit. De igény lehet hogy volna rá
Meglátjuk mit reagálnak a többiek az ötletre
Tudom, azért írtam.Ha emlékszel tavaly én voltam az a magas hosszhajú aki ott ólálkodott a géped körül, hogy mennyire fasza .
Aztán most vettem én is egyet:)
Hali Srácok!
Egy tl 1000-t hajtó haverom kérésére írok, segítség kellene!
Már a komplett kuplungot kicseréltük a suzuki-ján de míg nem melegszik fel az olaj állandóan megcsúszik a kuplungja még most is, pedíg minden új és okés rajta. Már én csak arra tudok gondolni, hogy nem passzol bele a castrol olaj és azért csúszik meg.
Tapasztalt ilyet valaki közületek? Ötletek a problémára és orvoslására, előre is köszönjük!
cső mindenkinek!Meg tudtam csináltatni a vezérlést!
Mostanság szarakodott az akksim és bikázni kellett!Azért égett le a vezérlő panelem!Sok áram hirtelen!De már van új akksi meg raktam be egy biztit a vezérlésnek!Mostmár tuti!Ma gurultam is eggyet! Már csak kormánycsapágyat kell cserélnem és kész a gép!Jöhet a nyár!
attól hogy állandóan megy nem szabad kormolnia mert a befecsecskendező szelepek elzárják a benzin útját és ez szabályoz.de az a baj hogy nem ad ki negatív jelet a relének? erősen ellenőrzött körülmények között nyugodtan mehetsz vele mert a benzin hűti és ha nincs átfolyás akkor felforr benne a benzin és megragad.
A benzinpumpa relét megnéztétek?
Amúgy valószínű a benzinpumpa tekercse van megnyekkenve, és az miatt égett le az ECM is.
Méresd ki a relét is, meg a benzinpumpát.
Jól gondolod. Eléggé káros! Nem szabad direktbe kötni.
A benzinpumpa is szakaszosan működik, nem folyamatosan.
Ez olyan mint a kocsiban is. Ha pl üresen járatod hamar leég.
Ez Zalaegerszegen volt?