Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen más a csatlakozó, úgyhogy nem jó az S ECU-ja az R-hez
Az R és az S ecu-ja között sok a különbség mi?
Me nekem van "egy felesleg S-es"
Nyáron ugyanez a tempóval 88 fok kb.
Én nem mondom lehet hogy szar az én termosztátom is de igazából rohadtul nem érdekel mert hidegbe nem megyek vele.
Új ECU-t nem is nagyon kapsz, de ha kapnál, akkor se vennéd meg...
Ebay-en kb 30-40ezer között mozog használtan az ára.
Csak magánvélemény, de én rááldoznám ezt az összeget, mert az a plusz elektronika a kendácsolás magasiskolája! Mázli, hogy nem égett porrá a motorod eddig...
Egy benzinpumpa meg kb. 150 Euro-tól indul használtan...
Akkor nem az ennyémel van baj. Az enyém is 65 fokon megy ilyen hidegben. Mióta van a karton lapom a hűtön azóta 0 fok körül van 70 fokon a blokk.
A 105fok jó ha akkor kapcsol. Ha ma kimentél volna még nyelezés melett se ment volna 85 fokig ilyen hidegbe. Legalábbis nekem ha kint kb 10 fok volt 160 fele volt 65 fok a víz vissza hűti a menetszél mint állat....
Titkosítva van a kártya.
Szia. Az lesz keresünk másik utat. Nekem is párásodik a plexi, de hidegben ritkán motorozom és így nem zavar.
Ma direktbe kötöttem az ac-t!Mennyire káros ez a motornak?Csak addig lesz így amíg meg nem csináltatom a vezérlést!
Kormol mint állat!Nyilván sokat kap! Jól gondolom?
ez mindig igy lesz.keresni kell masik utat ne mergelodj huzd neki inkabb.en 3 ora fele beinditottam feloltoztem a ruciba es mire menni akartam leallt,kifogyott a benya fujt a hideg szel is inkabb vissza bujtam a lakasba,de most lattam 105,,106 fok korul kapcsolt a hutes.az rendben van?
ha megyek vele 85 fok fole nem nagyon megy a hofok,jobb idot josolnak jovo szombatra,neked nem parasodik a plexi?foleg ha elkezdek dolgozni a motoron menet kozben nagyon be parasodik a plexi nyitva kell hadjam 1 kicsit a plexit hogy ne parasodjon de akkor meg a szemem bedagad,milyen hatasuak ezek a kendok?
sok,imrufo tudja szerintem,
Amúgy mennyibe kerülne egy új gyári vezérlés?Tudja valaki?
Itt van a kép az áramkörről!Nem valami jó minőségű!
Sziasztok. Ma kimentünk a szokásos eldugott műutunkra egyett csapatni. Kb. 1Km hosszú az út jó aszfalt stb... Most balszerencsénkre pont ennek az utnak a peremére épűlt a merci gyár. Nyomtunk egy pár oda vissza kört erre az egyik német goré kikülde a kutyáját, hogy húzzunk el a picsába mert kihívják a zsarukat. Mint kiderült azért volt nagypofája a német féregnek mert megvették a gyárnak ezt az utat és így az mehet rajta aki nekik szimpatikus. Ez agyarország.
Amit tudni kell: az út mellett egy viznyelő árok van végig és semmi forgalom nincs rajta srm pedig bekötő út. Gyakorlatilag egy sima egyenes szakasz amin nulla veszélyt jelentő tényező van.
Kössz srácok a szavazatot! :D
pinlock....ha a Tiédhez gyártanak olyat.....azon kívül van egy párásodást gátló anyaggal átitatott kendő a motorosboltokban, de annak hamar múlik a hatása...
miert nem lehet kicserelni az eredei alkatreszt?
tud valaki meegoldast plexi parasodas ellen?
Ha az elöző alkalommal is megjavúlt amikor visszavitted, akkor biztos a kártyával van a probléma. Add fel neki postával kb. 1500Ft-ból kijön.
Teszek fel róla képet de csak délután tudom feltenni!
tudnál feltenni képet az ák ról?
Sziasztok!
Nekem olyan gondom van a vassal(TL1000R):-)Hogy nem tölt fel az ac-je!A gyári "agyából"már tavaj előtt kiment ez a rész úgyhogy csináltattam bele egy kis nyomtatott áramkört ami ugyanazt a célt szolgálja mint a gyári csak ez 5000ft ba került!Na most azt csinálja hogy ha ráadom a gyujtást akkor elkezd füstölni egy része ennek az áramkörnek!Máskor is csinált már ilyet visszavittem annak aki csinálta ő megcsinálta de most megint az a baja!Nem mondta hogy akkor mi volt a gond vele!Esetleg valakinek van hasonló tapasztalata?Sajna nincs lóvém visszavinni ahhoz aki csinálta mert tőlem 100kmre kakik Kisújszálláson!Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
szintén, de nem mert ideírtál hanem mert tényleg szép...
Megtörtént! !
Kaptál még1et...
Ment egy marék csillag!