Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem is olyan 1xu mi?
akkor mondjuk telitankolás után menj 62.13712 mérföldet a következő tankolásig...
merfoldet mer az enyem
ez jol hangzik 1xu
csurig tankolod utána mész 100 km kb és megint csurig tankolod
ennyi
Nekem 6.0 a legkevesebb kb 100-110es tempóval chopperesekkel találkozóra és 10 a felső
Nekem a legtöbb amit megevett 100 km-en 8,3 volt...
És igen csak beleréngattam 200 fölé is.
Városban normál tempóval 7 ligyi..
Túratempóban országúton 1x megevett 6,4 et :)
pontosan hogyan tudnam lemerni?
Imrufó Gambesz 7 végén érkezésetek biztosítva? :)))))))))))))))))
Én 99,5 mérföldre tankoltam 9,1 litert de a max amivel mentem csak 75mp/h volt. Autóút,főút és város.
Mennyit eszik?
Nekem a múltkori túrámon 10 litert evett 150km-en igaz olyan sz@r utakon mentem sokszor, hogy 90-el is alig lehetett menni.
ha leveszitek az olajbeöntő sapkát, mennyire "szelel" a kartel?
mert az enyémet kicsit sokallom, pedig a kartelgáz visszavezető csövek nincsenek eltömődve.
most volt szétszedve de nem tudom ,hogy előtte mennyire "szuszogott"
nekem 9 körül eszik de nem érdekel
magas a fogyasztasom mi lehet a gond?
menet rendben megy mint allat,imdom csak a benyakutat latogatom sokat
Ja, az más....
Nem tud valaki egy eldó kormánygátlót tl 1000 s-hez?
Célszerszám a GSX-R1000-res fórumban a 6672-hsznél.
Amúgy meg:

http://imageevent.com/tlsdoug/...

http://www.bayarearidersfo
rum....

Viszont a legkönnyebb megoldás a levegőkulcs...
Mindegyik elforog és mindet kiszedi a légkulcs. Nem egyet szedtem már szét, azért mondom.
Az a gond hogy mélyen a teló aljában van az a rész ami elforog! Mit dugjak odáig le? A teló oldalán van egy kicsike csavar!Az mire jó?Bár mind1 mert azt sem tudom kitekerni! ÁÁÁÁÁ!Pedig meg kell csinálnom mert most kanyarban olyan a vas mintha össze akarna csuklani!
Ha már elforog akkor nagy eséllyel az sem hozza ki....valamit faragni kell oda amivel le lehet szorítani...
Két út van. A hivatalos hogy felülről a suzuki célszerszámmal rögzíted a szárat ami miatt forog. A gyakorlatban hasznosabb megoldást úgy hívják légkulcs.
Elviszed a helyi gumishoz és kiszedik neked.
Sziasztok!Valaki tudja hogy hogy lehet kiszedni azt a nyomorult csavart az elsőteló aljából? csak forog körbe körbe!
Meg telóbeállítás utcára hogy a legoptimálisabb?
Semmi komoly sztem.
A KisSas TLR-jét amikor csináltuk ugyanezt játszotta.
A gyertyák voltak szarok benne. Kicseréltük, és mintha fiatalaodott volna 5 évet... Jah, és NGK CR9EK-t rakjál bele, mert az Iridiumtól szar volt...
Üzemanyagnyomás mérés kell egy sima mechanikus műszerrel.
Szia!
Nekem is toporog a motor ha 5000 körül kap egy kövér gázt. Nem lehet ,hogy a légszűrő is közre játszhat?Mármint,hogy el van tömődve.
Zsoty