Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

es ha torik mi a fasz van mrg kell hegeszteni.
Mit fognak még kitalálni a tl-lel kapcsolatban? Jó...nekem is volt egy váztörött,de ha már akkora ütést kap,akkor teljesen mind1 már...
Üdv lenne egy olyan kérdésem hogy egyik ismerősöm azt mondta hogy a tl-ek hajlamosak a váztörésre,repedésre a villanyaknál.
van benne valami
Itt megtalálod: katt
sziasztok!
TL 1000R-en,hol találom a színkodot (99-es sárga)
előre is köszi
Basszus...sok eszük van. Kiveszed a hátsó kereket és lehúzod a láncot!
lehet ismered a motort oda volt lancolva mint a kutya
lehet 1,30 volt de baromira ment a faszi
Akkor kurva szarul ment, mert motorral 1.51 a pályacsúcs, és 911-esnek is mértem már az idejét,ami 1.55-öt ment.
A 09-el sehol nem vagyok. Nem kell hozzá sok,h elérd.
de lehet akarmennyi latom a tied elig tobb 2 percnel jo sok kort kel menni a buli miatt cost lot of money i think hi
paly a hossza idoben merve ,tavaly a renault kupan kint voltam a ringen es a ferdeszemu a renault f1 geppel ment ennyit
Mi 2.30-as?
azt nevetem 2.30 perces palya szentem rovid az egyenes
nem röhög
Olvastam már akkoriban a TL topicot, emlékszem rá amikor írtad. Hát remélhetőleg idén több lesz mint 600km .
hát én se vittem túlzásba tavaly
utcán kb 600 km
hringen meg a 2. 20 percben megadta magát a váltóm:( és annyi volt a tavalyi szezonnak
de a fék az jó volt
Én még sajnos nem mentem vele sokat, mert mióta megvan a gép kib*** hideg van. De remélem már nem sokáig.Akkor majd bővebben tudok én is nyilatkozni
hy!

nekem is ebc -m van a goldfren után állat
Ha olcsóbb annak csak örülök.Azt hiszem megnézem milyen van most benne.
Olcsóbb mint a gyári. Én a gyári tárcsához is használtam régebben.
TL 1000R füst plexi eladó. 12500Ft postával.
Ma ismét tanultam valamit. Remélem az EBC fékbetétek vagy 6x drágábbak mint a gyári, és 6x gyorsabban kopnak
EBC tárcsa van rajta. Ami nem szar, csak nekem 46ezer km-nél áll úgy,h lassan cserés lesz. Nem hiszem,h utcai használat mellett panasz lehet a fékre,a tárcsára meg aztán tuti nem. Pályán is egy jó betét, vagy a gyári és jó a fék. Ezentúl csak EBC betétet vegyél,azzal lesz a legjobb a féked, és a legtartósabb is.
Én sajnos sokszor megáztam tavaly, és nagyon utálom.
Lehet érdemes utánnaolvasni, hogy mit szabad venni, és mit nem. De az Arlen Ness mellé én teszek egy minusz pontot, az tuti.
Nagybátyám szerint viszont nem kell esőben motorozni